bu hayatta neden kimsesizler eziliyor

zeytin88

..
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
44
10
3
Merhaba bayanlar ben 2 yildir evliyim esimle bir sorunumuz olmasada annesi benimle ugrasacak sebebler buluyor ve sonunda kendimi büyük kavganin icinde buluyorum.agzimdan cikacak lafa bakiyor kavga cikarmak icin esime gore annesi kardesi melek soz konusu onlarsa benim bir degerim yok caresiz olmak canima yetti bana dua edin Allahim yardimcim olsun

Esin degisir belki benimki de annem de annem derdi melek derdi gecen aradi karimi üzemezsiniz dedi karismayi dedi dua edin boyle devam ederse de birakin gitsin size de yazik ne diyeyim

Esin degisir belki benimki de annem de annem derdi melek derdi gecen aradi karimi üzemezsiniz dedi karismayi dedi dua edin boyle devam ederse de birakin gitsin size de yazik ne diyeyim
Pek sanmiyorum keske hic evlenmeseydim basimi yakmasaydim cok yasananlar var ama buraya yazilmiyor hepsi dua edin bana

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum seninkine yakın olaylar yaşadım maalesef çocuk yapmayı düşünebilirsin eğer eşin istiyorsa...
Bi bebeğiniz olunca aile olduğunuzu idrak edecektir belki de...

Sende seni kıracak bir durumda bulunurlarsa cevabını ver susmuş sustukca ezmeye calisirlar

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum seninkine yakın olaylar yaşadım maalesef çocuk yapmayı düşünebilirsin eğer eşin istiyorsa...
Bi bebeğiniz olunca aile olduğunuzu idrak edecektir belki de...

Ya edemezse? Olan cocuga olursa?
Bence su an hic cocuk falan dusunmesinler..

Yanlış anlasilmiyordur onlar kendisi yanlışa cekiyor dur sen kendini ezdirme bırak evliliğinden korkmayın kızlar yani sustukca onlara insanın tepesine cikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…