Evet haklisin hic haberim olmadan birde bakmisim lafin icindeyim her zamab oldugu gibi bana mâl oluyor Allaha havale ediyorum.Yanlış anlasilmiyordur onlar kendisi yanlışa cekiyor dur sen kendini ezdirme bırak evliliğinden korkmayın kızlar yani sustukca onlara insanın tepesine cikiyorlar
Üzülme arkadaşım. Eşin olacak adamında yuvası yıkıldı. Oda aynı duyguları yaşadı emin ol. Allah karşına hayırlı insanlar çıkartsın.Bende evliydim, yanlizdim, dertlesecek kimsem yoktu.. ezdiler, kirdilar, yiprattilar ana kiz bir olup eski esimi bana karsi kiskirtmak icin ellerinden geleni yaptilar.. en sonunda yuvam dagildi.. ama bakiyorumda boylelerine hic bisey olmuyo..
Ailemin yanina dönsem muhafazar bir kesimde kaliyorlar calistirmazlar rahatlik yok ama bu dünyadaOlmuyorsa zorlamayacaksın, boşanırsan en kötü ne olur ailenin yanına döner girer bir işe çalışırsın, belki ailen biraz laf sokar ama elin kadınının lafını duyacağıma anneminkileri duyarım kendi adıma
Bende evliydim, yanlizdim, dertlesecek kimsem yoktu.. ezdiler, kirdilar, yiprattilar ana kiz bir olup eski esimi bana karsi kiskirtmak icin ellerinden geleni yaptilar.. en sonunda yuvam dagildi.. ama bakiyorumda boylelerine hic bisey olmuyo..
Ozaman insanlar degersiz ezik goruyo iste
Haklisin insan psikolojikmen cöktügünden saglikli karar veremiyor malesefOzaman insanlar degersiz ezik goruyo iste
Anladim canim.tulumbachen var ama yanima gelecek yakinlikta degiller Allah sonumu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?