- 14 Mayıs 2015
- 9
- 0
- 30
- Konu Sahibi papatya_10
Merhabalar herkese.öncelikle benim kendi hesabim degil bu ikinci hesap olarak açtım cunku kendi hesabımda taniyan cok kisi vardi yazmaya utandim açıkçası . Ben küçük bi sehirde yaşıyorum yyaklaşık 5 senelik bi iliskim var yazin nişan takmayi düşünüyorduk ama seytana uyup yapilmamasi gereken bisey yaptık zaten çok pismanim ve cok utanıyorum rica ediyorum bu konuda elestirmeyin.. erkek arkadasimla adetimin bittigi birlikte olduk ama tam bir birlesme olmadi sürtünme oldu (cçok afedersiniz ) boşalma da olmadi içime yada vajina cevreme.. zevk suyu denilen şeyden cok korkuyorum gebelikten adetim yaklaşık 4 gün gecikti küçük bi yerde yaşadığım icin hastaneye gidip test yapma yada eczaneden bu testi alma imkanım da yok çünkü herkes birbirinei tanıyor .. erkek arkadaşım da askere gitti onada al diyemem guvendigim biride yok kafayı yiycem düşünmekten annem ve anneannem cok çocuklu kadınlar anneannemin 14 annemin 6 çocuğu var .. korkuyorum bende onlar gibi cok doğurgan oldugum icin hamile kalmis olabilirmiyim yardim edin lütfen