bu hayattan beni bıktırdılar

Carpediem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
188
2
116
1 buçuk yıldır evliyim ve şuanda hamileyim mutlu bir evliliğim var ama gel gör ki gurbettttt

Son düzenleme:
sakin ol bak sende anne olucaksın bebegın var tamam üzülüyorsun fakat bu ablanın sucu kendısı ayrılmıyorsa babanlarda görüşmeyecekler mecbur kalıcak yoksa bir hayat boyle gıtmez değiilmiii

böyle şeyler kime anlatılırki, annende seninle dertleşmek istiyor herhalde napsın kadın, biraz rahatlıcaksa anlatsın bırak, zaten uzakmışsınız yani birbir içinde değilsin artık

Son düzenleme:
böyle şeyler kime anlatılırki, annende seninle dertleşmek istiyor herhalde napsın kadın, biraz rahatlıcaksa anlatsın bırak, zaten uzakmışsınız yani birbir içinde değilsin artık

ben tam 8 senedir her allahın günü dinliyorum görüşme diyorum yine aynı ablam annemi elinde oynatıyor kandırıyor avukata para vermem lazım diyor anneme verme diyorum borcu var diye veriyor oda kocasına yediriyor sonradan annem doğru söylemişsin diyor ben uyardıktan sonra her gün onların mevzusunu dinlemeye mecburmuyum peki

sakin ol bak sende anne olucaksın bebegın var tamam üzülüyorsun fakat bu ablanın sucu kendısı ayrılmıyorsa babanlarda görüşmeyecekler mecbur kalıcak yoksa bir hayat boyle gıtmez değiilmiii

3 tane çocuğu var işte biz onlara kıyamıyoruz zaten 2 çocuğu devamlı annemlerde annem bakıyor birisi 2 ye geçti birisi bu sene başlıyor okula mecburen bizdeler onlara kalsa çocuğu okula yollamaz

tabii ki mecbur değilsin, ama ne bileyim annen sonuçta içine atıp hasta olsa daha mı iyi

tabii ki mecbur değilsin, ama ne bileyim annen sonuçta içine atıp hasta olsa daha mı iyi

beni kimse düşünmüyor ama chess ben sinir hastası oldum burda onlar herkes birlkte ben 1 senedir bu diyarbakırdayım 1 tane arkadaşım konuştuğum kimse yok eşim bir gece bir gündüz çalışıyor oturduğum apartmandakilerin hepsi terör yanlısı ben hangisini düşünüyüm

sende haklısın tabii canım, bunları düşünmemeye çalış, ne bileyim her telefonunu açma o zaman, birini aç birini açma, bi bahane uydur açmadığına, işte ailede bi tane böyle olunca huzur falan kalmıyor, kaç aylık bebiş

Annen akrabalarınıza bıle anlatamaz ki böyle bir durumu.Senın tek yapman gereken sey o telefonu kapattıgın zaman aklının bı kosesınde kapatmak onu ve kendı bebegınle evınle ılgılenmen.Bır tarafta durumlar kotuyken barı sen kendı yuvanda kı huzuru bozma

2 buçuk aylık hamileyim açmasamda olmuyor işte offf

anlatıyor herkes biliyor bir bana değil herkese anlatıyor bütün sülale öğrendi annem sağolsun evde yaşananlar evde kalmıyor bizde ben mesela eşimle tartışırım paramız olmaz bazen aç kaldığımıda biliyorum borçlar yüzünden 1 kere bile telefon edip kimseye söylemiş yada para istemiş değilimdir

benim abimin yaptıklarının biraz daha hafifini senin ablan yapmış. Bizde diyorduk erkektir laf anlamaz herhalde insanın kendinde olmalıymiş. Valla çok zor durum dua etmekten başka yapıcak bişe yok. Anneni de düşün. Bak en azından kendi ailenle mutlusun eşin le herşey yolunda bazı şeylere şükür ederek diğerleri için dua iste.... Sevgilerimle umarım herşey yoluna girer

belki daha hafifi değildir bütün yaptıklarını yazmaya kalksam günler geçer devamlı dua ediyorum zaten Allah onları ıslah etsn

belki daha hafifi değildir bütün yaptıklarını yazmaya kalksam günler geçer devamlı dua ediyorum zaten Allah onları ıslah etsn

şimdi hafif di şöyleydi böyleydi bunların hiçbir önemi yok tabi kı de.... Her ınsanı hayatta çok zor geçirdiği ve unutamadığı yıllar olmuştur. En azından senin mutlu bir evliliğin her insanın arzuladığı mutlu bir evlilik her kadının hayali ir çocuk sahibi olmak bizim bilmediğimiz daha güzel şeyler vardır hayatında umarım.. Tabi kı zor şeyler eğer dua ediyorsan umudunu yitirme ALLAHIM yardımcin olsun canım.

herkes kendi hayatından sorumlu siz neden kendinizi böyle üzüyorsunuzkii bebeğinizi düşünün öncelikle.ancak anennizede hak veriyorum sizinle paylaşıyorki rahatlıyordur dinleyin ama kafanıza takmayın bence.teli kapattıktan sonra unutun gitsin başka şeylerle oyalanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…