bu hayattan bıktım artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaseminpar0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
1
5
0
32
bu satırları ağlayarak yazıyorum. şimdi belki beni yargılayacaksınız ama bu hayatta başıma gelmez dediğim olaylar bu hafta sonu yağmur gibi yağdı.

ben istanbulda yaşayan çok afedersiniz at gibi bi kadınım. derdim göğüslerim. sırf bu yüzden işten atıldım. o kadar büyüklerdiki çalıştığım şirkette önümü göremiyordum. işe girdikten sonra çalıştığım şirketin verimliliği azalalırken benim verimliliğim arttı. bu yüzden işten atıldım cuma günü.

can sıkıntısından hafta sonu gezeyim dedim. metroya bindim. tabi biraz sıra vardı metro kapısında ben içeri girdim ama benim füzeler ahh afedersiniz göğüsler dışarda kaldı. ben içerde göğüsler dışarda metro haraket etti. durak bitip tünele girince benim füzeler tünele sürtünmeye başladı. bi kıvılcım çıktı inanamazsınız.

bende hemen bi meme doktoruna gittim. adam 50 yaşında belki 50 milyon meme görmüştür ama benimkileri görünce şoka girdi. bende tokatlamaya başladım. 25 dakikada anca kendine geldi. meme ilacı almak için eczaneye gittim. kadın eczacı benimkileri görünce uf puf demeye başladı. bende "sen göğüslerini santimle ölçerken ben metreyle ölçüyorum kızım" dedim.

ne zaman güvenlikten geçsem cihaz ötüyor. üstümde metal yok ama cihaz bile sapıtıyor. erkek güvenlikler beni aramak için kavga ediyor. kadın güvenlikler hem arayıp hem ağlıyor.

ben bu hayattan bıktım artık. yemin ediyorum iğneyi batırıp söndüreceğim.

Son düzenleme:
Hala meme üzerinden geyik yapmaya çalışan birileri varmış. Allah akıl versin.

Kuzey kore lideri kim jong-un yazdı sandım nu satırları.

Şaka gibisiniz. Troll olmanın da belli bir seviyesi vardır.

images.webp

Konu sahibinin hayalindeki kadın 😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X