• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hemşirenin yaptığı doğru muydu? (aşıyı hazırlayıp bir kenara koymak çocuğun boyunu kilosunu ölçüp not alıp öyle aşıyo yapmak?)

Çocuğuna yazık o halde.
Böyle bir anne ile ömür geçirecek.
Hakikaten gitsin tedavi olsun.
Bencede yazık ama kendisi çocuğunu düşünmüyorsa biz ne yapabiliriz ki? Bazı insanlara iyilik yaramıyor. Daha önceki konusunda da gayet ılımlı yazdık,tedavini ol böyle hayat geçmez dedik,çocuğuna zarar verirsin böyle paranoyak düşüncelerle dedik ama sonuç ortada. Kendisi bilir yani.

Ya kadın sen deli misin?
Bu kadar çok düşünüyorsan çocuğunu niye bırakıyorsun 50 dk arabada. Bi yürü git şurdan.
Evet bozulmuştur, çocuğun çok hasta olacak şimdi geçmiş olsun.
Durun, şimdi gerçek zannedip hemşireyi dava etmeye kalkmasın.
Her şeyden şüphe etmek de çok garip.

Şimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?
Abla igneyle ilgili ne travman varsa git coz Allah askina.Cidden cekilcek insan degilsin😒

Durun, şimdi gerçek zannedip hemşireyi dava etmeye kalkmasın.
Her şeyden şüphe etmek de çok garip.
Yok yok etsin.
Hakim bilmem kaç ay onca olan olay için bu kadar takıntılı olan kadına belki tedavi falan tavsiye eder, toptan kurtuluruz.

Ya kadın sen deli misin?
Bu kadar çok düşünüyorsan çocuğunu niye bırakıyorsun 50 dk arabada. Bi yürü git şurdan.
Evet bozulmuştur, çocuğun çok hasta olacak şimdi geçmiş olsun.
Meselenin takıntı olduğunu sanmıyorum. Saracak yer arıyor.

Bu kadar takıntılı olmak sizi yormuyor mu? Zira doğruysa arabada çocuğunu kitli bırakıp derse giren sizseniz tedavi olmalısınız. Hiç normal değil bu kadar paranoya ve davranışlarınız.
Hatırlıyorum da inşaat işçilerinden HIV geçebileceğinden bile şüphelenmiştiniz. Korkunç.

Yok yok etsin.
Hakim bilmem kaç ay onca olan olay için bu kadar takıntılı olan kadına belki tedavi falan tavsiye eder, toptan kurtuluruz.
Garibim sağlık çalışanı zarar görmesin de.
Psikolojik rahatsızlıklarda gereken en önemli şey, hastanın hasta olduğunu kabul etmesidir diye biliyorum. Başka türlü olunca, ben deli değilime kadar varıyor durum. Kimse deli değil zaten, hepimizin sağlık sorunları olabilir ama farkındalık da önemli. Kabul edecek mi bakalım. O konuyu hatırlıyorum. İnşaat işçilerini çok çirkin şeylerle itham etmişti. Belki çocuk arabada kapalı olduğu için ağlarken o işçiler gelip araç camından çocuğu sakinleştirmeye çalıştılar. İnsanlar evine ekmek götürme derdinde ama hanımefendinin şüpheci tavrı, insanları sapık yapacak raddede.
Sapkınlıktan korkan tedbir alır, çocuğunu yanına alır. Arabaya kilitlemek nedir?

Ay cidden merak ettim hangi üye olduğunu, rastlamadım hiç, çok şey kaçırmışım tüh.
Okb hastası büyük ihtimalle. Daha öncede buna benzer bir konu açmıştı hepimiz tedavi olması gerektiğini,yoksa çocuğuna istemeden de olsa bu düşüncelerle daha çok zarar vereceğini söyledik. Bende de hafif okb var sadece temizlik takıntısı olarak ama ben bile tedavi görüyorum ilerleme olmasın diye. Hem tedavi görmüyor hem burada bizi sinir hastası ediyor saçma sapan sorularla. Eşinin ve çocuğunun allah yardımcısı olsun.

Back
X