- 14 Ekim 2022
- 223
- 447
- 33
- Konu Sahibi berrinsundur
Bu konuyu nerdeyse aynı cümleler ile geçmişte de acmistiniz sanırım.Üyelik isminiz farklıydı galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmendi kendisi, bu sefer memur yazmış ki inandırıcı olsun diye.İnşaat işçilerinden sonra duble kilit takıyor olabilir.
Bencede yazık ama kendisi çocuğunu düşünmüyorsa biz ne yapabiliriz ki? Bazı insanlara iyilik yaramıyor. Daha önceki konusunda da gayet ılımlı yazdık,tedavini ol böyle hayat geçmez dedik,çocuğuna zarar verirsin böyle paranoyak düşüncelerle dedik ama sonuç ortada. Kendisi bilir yani.Çocuğuna yazık o halde.
Böyle bir anne ile ömür geçirecek.
Hakikaten gitsin tedavi olsun.

Durun, şimdi gerçek zannedip hemşireyi dava etmeye kalkmasın.Ya kadın sen deli misin?
Bu kadar çok düşünüyorsan çocuğunu niye bırakıyorsun 50 dk arabada. Bi yürü git şurdan.
Evet bozulmuştur, çocuğun çok hasta olacak şimdi geçmiş olsun.
Abla igneyle ilgili ne travman varsa git coz Allah askina.Cidden cekilcek insan degilsinŞimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?
Yok yok etsin.Durun, şimdi gerçek zannedip hemşireyi dava etmeye kalkmasın.
Her şeyden şüphe etmek de çok garip.
Meselenin takıntı olduğunu sanmıyorum. Saracak yer arıyor.Ya kadın sen deli misin?
Bu kadar çok düşünüyorsan çocuğunu niye bırakıyorsun 50 dk arabada. Bi yürü git şurdan.
Evet bozulmuştur, çocuğun çok hasta olacak şimdi geçmiş olsun.
Boş biri.Meselenin takıntı olduğunu sanmıyorum. Saracak yer arıyor.
Şifa bulmak istemiyor belki. Bilip bilmeden dua ediyorsunuz.Allah size şifa versin diye dua ettim size. Neyini beğenmediniz?
Ay cidden merak ettim hangi üye olduğunu, rastlamadım hiç, çok şey kaçırmışım tüh.Hatta o inşaat işçilerinin çocuğa hivli iğne batıracağını düşünenbende o üyeye benzettim.
SorryŞifa bulmak istemiyor belki. Bilip bilmeden dua ediyorsunuz.
Garibim sağlık çalışanı zarar görmesin de.Yok yok etsin.
Hakim bilmem kaç ay onca olan olay için bu kadar takıntılı olan kadına belki tedavi falan tavsiye eder, toptan kurtuluruz.
Okb hastası büyük ihtimalle. Daha öncede buna benzer bir konu açmıştı hepimiz tedavi olması gerektiğini,yoksa çocuğuna istemeden de olsa bu düşüncelerle daha çok zarar vereceğini söyledik. Bende de hafif okb var sadece temizlik takıntısı olarak ama ben bile tedavi görüyorum ilerleme olmasın diye. Hem tedavi görmüyor hem burada bizi sinir hastası ediyor saçma sapan sorularla. Eşinin ve çocuğunun allah yardımcısı olsun.Ay cidden merak ettim hangi üye olduğunu, rastlamadım hiç, çok şey kaçırmışım tüh.
Çocuğu 50 dakika boyunca arabaya kilitleyen üyeAy cidden merak ettim hangi üye olduğunu, rastlamadım hiç, çok şey kaçırmışım tüh.