• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hemşirenin yaptığı doğru muydu? (aşıyı hazırlayıp bir kenara koymak çocuğun boyunu kilosunu ölçüp not alıp öyle aşıyo yapmak?)

Asi en fazla iki saat buzdolabi olmadan o igne icinde durabilir. Genelde doktorlarda ama o kadar bile disarda tutulmaz. Igneyi hazirlayip cocugu ölcüp hazirlamak kesinlikle bozmaz.
Okuduğunu anlamıyor ki,sizde sabirla cevap vermişsiniz,tebrikler😃

Aşı oda sıcaklığına gelsin diye de birkaç dakika bekletiyor olabilir. Prospektüsünde ne yazıyor ve ne tip bir aşı bilmiyorum ama biyolojik materyaller hemen öyle yıkıma uğramaz.

Bu tip takıntılarınız varsa Allah aşkına psikiyatriye gidin. Çocuğunuz büyüdüğünde onun da psikolojisi bozulur, hayatını karartmayın. Hem siz de sağlığınızdan daha fazla olmayın.

Abla igneyle ilgili ne travman varsa git coz Allah askina.Cidden cekilcek insan degilsin😒
Yıllar önce şu Palu davası vardı ya enişte Tuncer iğneyle sürekli insanları taciz edip cezalandırıyormuş belki de öyle bir şeyler yaşıyor bu insanlar bilemiyoruz.
Tek bildiğimiz normal olmadıkları.
Tedaviye muhtaç oldukları.

Şimdi değiştirdim aile hekimimi ama aklıma takıldı.Kadın aşı zamanlarında çocuğumu çağırdığında önce aşıyı hazırlayıp enjektörü hazır hale getirip bir köşeye koyuyordu ardından çocuğun boyunu kilosunu ölçelim diyordu ölçüyordu kaydediyordu ardından enjektörü alıp aşıyı yapıyordu.Bu durum normal miydi? Sınradan canım sıkıldı o dönemler normal sanıyordum ama yeni hemşire asla böyle bişey yapmıyor.Aşıyı hazırlayıp bir köşeye koyunca bekletince etkinliği azalmaz mı içindekilerin? Böyle bir durum yaşayan var mı? veya aramızda ebe hemşire varaa bilgilendirebilir mi?
İnsanlara işlerini öğretmeyin. Psikolojik olarak takıntılısınız sanırım. Önceki konularınızı da hatırladım. Hâliniz hâl değil.

Aşıdan sonra bebek ağladığı için boy kilo,baş çevresi ölçümü v.s zor olacağını düşünmüş olabilir..ama ölçümleri yapıp hemen aşıyı hazırlayıp vurabilirdi..o kadar kısa sürede aşı bozulmaz tabi ama inşaallah enjektörün ucunu kapatıyordur, mikrop kapabilir yoksa..hemşire biraz ters iş yapıyor..değiştirmeniz iyi olmuş
Ters iş yapıyor dediklerinize işiniz düşmüyordur umarım..

Kizlar benim aklima ne geldi? Kocasi tekrar evlenicez diye bosanmis bi uye vardi, hatta sonrasinda gelip yeniden evlendik iste diye konu acmisti. Onun cocuk kac yaslarindaydi? Bu uye o da olabilir sanki
O olmadığını kanıtlamak için kocalı konu açmış. 😂😂

Amme hizmeti geldi, overlockcu da ayaginiza geldi 😂😂😂

2021’de 3 yasindaymis cocugu, kesin ayni uye 😊

6BD4ECC0-65F7-4370-A592-50BD7811D3FD.webp

Back
X