• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hemşirenin yaptığı doğru muydu? (aşıyı hazırlayıp bir kenara koymak çocuğun boyunu kilosunu ölçüp not alıp öyle aşıyo yapmak?)

Biz diyor bence Katibin Ruhu Katibin Ruhu bizi bizi bihterini 😂😂😂

Tesekkur ederiz 😌🙏🏻hepimize 🧿
Rica ederim, hakkınızı vermek lazım, her zaman teşekkür etme imkanı bulamıyoruz ama pek çok konu ve üyeliği sayenizde buluyoruz, yardımlarınızı göz ardı edemeyiz.

Bize yardım etmek için çalışan parmaklarınıza sağlık🧿🧿🧿

Bize diyor bence Katibin Ruhu Katibin Ruhu bizi bizi bihterini 😂😂😂

Tesekkur ederiz 😌🙏🏻hepimize 🧿
Valla helal olsun bebeyim ❤️ ama ben hala bu aşı/takıntı konusundan yola çıkarak bu kişinin bedevi olduğunu nasıl anladınız , anlamadım 😣 biri üzerime 🧠 fırlatsın 🥺 cümlem de devrik olmuş sanırım, yorgunum da biraz 😣

Valla helal olsun bebeyim ❤️ ama ben hala bu aşı/takıntı konusundan yola çıkarak bu kişinin bedevi olduğunu nasıl anladınız , anlamadım 😣 biri üzerime 🧠 fırlatsın 🥺 cümlem de devrik olmuş sanırım, yorgunum da biraz 😣
Deli deliyi tekkede bulurmus otrim, ruhen yakin hissedip anladim ben ahajahksh 😂😂😂 pazartesi saat 9’a ilk randevu beni yaz ahahahha

Rica ederim, hakkınızı vermek lazım, her zaman teşekkür etme imkanı bulamıyoruz ama pek çok konu ve üyeliği sayenizde buluyoruz, yardımlarınızı göz ardı edemeyiz.

Bize yardım etmek için çalışan parmaklarınıza sağlık🧿🧿🧿
Mune hanım resmen şöyle olmamışlar mı WOMAN WOMAN ile Katibin Ruhu Katibin Ruhu kadınları ⬇️

Tedavi olmayı kabul edin böyle etrafınızdakiler ve bir süre sonra siz yıpranacaksınız. Çok basit bir konuda ve üzerinden yıllar geçmişken neden dert edecek birşey arıyorsunuz? Çünkü hastasınız. Tekrar diyorum tedavi olun.

Bulun bu adami kurtarin ya lutfen 😂😂😂
Ay durun, eski eşleri Adanalıymış, kendisi Mersinli. Boşanma sebebi kültür farkı demiş, ona bi gülmem geçsin hele 😂
Hangi farkmış o?
Adana ile Mersin arasında kültürel olarak olan fark, Süreyya hanımın muhteşem değişimi kadardır en fazla 😂😂😂

Ay sinirlerim bozuldu ahahhahshshahah

Ay durun, eski eşleri Adanalıymış, kendisi Mersinli. Boşanma sebebi kültür farkı demiş, ona bi gülmem geçsin hele 😂
Hangi farkmış o?
Adana ile Mersin arasında kültürel olarak olan fark, Süreyya hanımın muhteşem değişimi kadardır en fazla 😂😂😂

Ay sinirlerim bozuldu ahahhahshshahah
Aaaa litfen ama mersinde tantuni var adanada kebap ajsnajsksb 😂😂😂

Back
X