Bu hep böyle mi gidicek ?

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
merhaba arkadaşlar. Daha önce konu acmıstım. Neler yaşadığımı bazılarınız kızmıstı da bana. 4 yıllık iliskimi bitiremem desem de bitirdim. Onsuzluk ölüm gibi geliyordu. Aldatmasına ragmen o yüzden bırakamadım. Cunku nefes alamıyordum onsuz. Ben öğretmen o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermedi. İs sahibi olup seni isticem diyordu bana. Ama aldatmalarını hazmedemedim ayrıldım. 2 ay olacak nerdyse. Ama o süre zarfında sürekli aradı barışmak istedi. Küfürlerle beni döndürmeye çalıştı tabi.. arkadası aradı affet diye. En son kendimi kestim allah bırakmasın dedi. İnanmadım bir süre sonrA foto attı inandım yine dönmedim. Küfürler etti bir sürü hakaret ve kendini bıcaklamıs karnından yarasını yine attı bana. Ben bunlara dayanaamadım numaramı değistim ortak arkadasmız numaramı vermis yine aradı bi sürü saydırdı evlencem falan dedi Yok kız bakmaya gittik dedi ben de Benden uzak ol dA ne yaparsan yap dedim. Benimle sevgili olma Şeref’ine bi daha ulasamıcaksın dedi utanmadan . Sanki ben peşindeydim onun. Cok zoruma gitti. Numaramı yine değistim. Bir daha ulaşamaz bana ama canım cok sıkıldı. Tam toparlandım derken yine kötü hissediyorum. :(

Yalandır o kendini bıçaklamamıştır. Kesin kavgada birisi saplamıştır. Bıçaklı kavgaya katılacak bi tipe benziyor. O arkadaşınla da bi daha asla görüşme numaranı veremesin.​

ay o ne ya. kaldi mi böyleleri... vur hanceri kalbime kalbim kana bulansin wäyyyy.

umarim dönmezsin ilerde sana birsey yapar piskopat

Öğretmen olduğuna eminmisin?

Lütfen öğrencilerini yetistirirken öyle bir eğit ki senin yaptığın hataları yapmasinlar...

Onlar kendilerini hiçe sayan,söven,üstün tutan seviyesizlere kucak açmasınlar...

Haklıısnız benim cok hatam oldu. Suan kötü hissetmemi AnlAmıyorum. Gururuma yediremiyorum

Yalandır o kendini bıçaklamamıştır. Kesin kavgada birisi saplamıştır. Bıçaklı kavgaya katılacak bi tipe benziyor. O arkadaşınla da bi daha asla görüşme numaranı veremesin.​
Gece bıcakladım dedi kavga olamAzdı. Yok onlarla da görüsmicem daha

bıçakla kendini nasıl karnından bıçaklıyor harakiri mi yapmaya kalkmış? ilginç insanlar var cidden. kanmayın sakın bir sonrakine size zarar verir

E git şikayet et böyle gitmesini istemiyorsan.

Ben bu kızları anlayamıyorum yani hiç mi aklına gelmedi polise gitmek?

Bence yalvarmaları, kendini bıçaklamaları içten içten senin de hoşuna gidiyor olmalı. Değilse bu kadar büyüyeceğini sanmıyorum.

Siz ciddi misiniz böyle birini sevdiğiniz konusunda? Allah korumuş sizi. Uzak durun kendinize olan saygınız için, aileniz için böyle biriyle muhatap olmayın hiçbir şekilde. Bu insan sizin hayatınızı karartır kendisine bunları yapabiliyorsa. Eğer biraz daha ileri giderse hiç düşünmeden ilgili yerlere şikayet edin. Hiçbir şekilde fırsat vermeyin size ulaşmasına. Numaranızı o kişiye veren kişiyle arkadaşlığınızı tekrar bir gözden geçirmenizi öneririm. Allah korusun bu tarz insanlardan herkesi.

İleride evlenip, böyle bir adamla aynı evde olduğun hayal et bence. Verilmiş sadakan varmış, belli bir alışkanlıkların ve her insan biraz mazoşisttir acı çekmeyi seviyorsun sanırım ama vicdan yapmanı gerektiricek birşey yok, ucuz atlatmışsın daha ne üzülüyorsun anlamadım.Gerekiyorsa tüm ortak arkadaşlarınızla mesafe koyun görüşmeyin. Hiçbirşey candan tatlı değil valla.
Rahatsız etmeye devam ederse mesajlarda tehdit, küfür vb. Mutlaka şikayette bulunun kendine bunu yapan Allah korusun. Hakkında hayırlısı.

merhaba arkadaşlar. Daha önce konu acmıstım. Neler yaşadığımı bazılarınız kızmıstı da bana. 4 yıllık iliskimi bitiremem desem de bitirdim. Onsuzluk ölüm gibi geliyordu. Aldatmasına ragmen o yüzden bırakamadım. Cunku nefes alamıyordum onsuz. Ben öğretmen o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermedi. İs sahibi olup seni isticem diyordu bana. Ama aldatmalarını hazmedemedim ayrıldım. 2 ay olacak nerdyse. Ama o süre zarfında sürekli aradı barışmak istedi. Küfürlerle beni döndürmeye çalıştı tabi.. arkadası aradı affet diye. En son kendimi kestim allah bırakmasın dedi. İnanmadım bir süre sonrA foto attı inandım yine dönmedim. Küfürler etti bir sürü hakaret ve kendini bıcaklamıs karnından yarasını yine attı bana. Ben bunlara dayanaamadım numaramı değistim ortak arkadasmız numaramı vermis yine aradı bi sürü saydırdı evlencem falan dedi Yok kız bakmaya gittik dedi ben de Benden uzak ol dA ne yaparsan yap dedim. Benimle sevgili olma Şeref’ine bi daha ulasamıcaksın dedi utanmadan . Sanki ben peşindeydim onun. Cok zoruma gitti. Numaramı yine değistim. Bir daha ulaşamaz bana ama canım cok sıkıldı. Tam toparlandım derken yine kötü hissediyorum. :KK43:
Zıl tak oyna bacım psikopat seviyesiz saygısız birinden kurtulmussun kötü hissetme tam tersi tertemiz sayfa ac kendine

Back
X