merhaba arkadaşlar. Daha önce konu acmıstım. Neler yaşadığımı bazılarınız kızmıstı da bana. 4 yıllık iliskimi bitiremem desem de bitirdim. Onsuzluk ölüm gibi geliyordu. Aldatmasına ragmen o yüzden bırakamadım. Cunku nefes alamıyordum onsuz. Ben öğretmen o lise mezunu olduğu icin ailem izin vermedi. İs sahibi olup seni isticem diyordu bana. Ama aldatmalarını hazmedemedim ayrıldım. 2 ay olacak nerdyse. Ama o süre zarfında sürekli aradı barışmak istedi. Küfürlerle beni döndürmeye çalıştı tabi.. arkadası aradı affet diye. En son kendimi kestim allah bırakmasın dedi. İnanmadım bir süre sonrA foto attı inandım yine dönmedim. Küfürler etti bir sürü hakaret ve kendini bıcaklamıs karnından yarasını yine attı bana. Ben bunlara dayanaamadım numaramı değistim ortak arkadasmız numaramı vermis yine aradı bi sürü saydırdı evlencem falan dedi Yok kız bakmaya gittik dedi ben de Benden uzak ol dA ne yaparsan yap dedim. Benimle sevgili olma Şeref’ine bi daha ulasamıcaksın dedi utanmadan . Sanki ben peşindeydim onun. Cok zoruma gitti. Numaramı yine değistim. Bir daha ulaşamaz bana ama canım cok sıkıldı. Tam toparlandım derken yine kötü hissediyorum.