Bu hep böylemi gidecek?

Bi muddet mesaj atmadıgınızda yada eskisi kadar ilgi göstermediginde, senin degerini anlayacak diye düşünüyorum..
Kaçan kovalanır hesabı..

Arkadaşlar güzel giden bir beraberliğim var. Yani arada ufak pürüzler olsada genel anlamda güzel gidiyor. Yalnız sorun şu ki çok ani ruh değişimleri yaşıyor. Bu konuda bana çok benziyo. Bir an iyiyken bir dakika sonra dünya yıkılmışta altında kalmış diyebilirsiniz. Kendimde bu rahatsız edici durumu çok sık yaşadığım için elimden geldiğince hatta daha fazla şekilde anlayışlı oluyorum. Tam bu durumu düzeldi derken en fazla 1 ay sonra hooop başa dönüyoruz. Mesela bu bayram benim için tam bir işkence olarak geçiyor. Her bayram ailesi memlekete gider. Fakat kendisi yaşadıkları şhirde kalır. Sebebide akrabalarını sevmiyor oluşu. İyi güzel kalıyo ama bide bana sorun. İçine kapanıyo. Yalnızım ben yalnız diyip bunalıma giriyor. Arife günü benden özellikle rica etti. Nolur beni yalnız bırakma aşkım diye. Kızlar inanın hiç yalnız bırakmıyorum. Kendini yalnız hissetmesin diye herşeyi yapıyorum. İnanır mısınız evde misafir varken ben genede ona yazıyorum. Ha bu arada bize her misafir gelişinde pek bir bozuluyo nedense. Ben misafirlere ayıp olucanı bile bile sevdiğim oralarda yalnız hissetmesin die sık sık mesaj atarım. Ama aldığım karşılık ne mi? BENİ TAKMAYAN BİR ADAM!!!! Daha bu bayrama kadar benle mesajlaşmak konuşmak için can atan adam çok değişti. Sabah günaydın derdim cevap gelmez. Gün içinde aklına esince tek tük mesaj atar oda gene bişey derim gene cevap gelmez. Yani bende artık dayanamadım kızdım. ciddi olarak kızdım. Ya sizce bu ilgiylemi hata etmiş oldum kızlar? Ona artık mesaj atıp onu arayıp sormucamı söledim. Atmazsan atma şeklinde bir cevap aldım.

Günde kaç defa mesajlaşıyorsunuz ayol?
Yorucu olmuyor mu bik bik bik?
Madem kendini yalnız hissediyor,müsait olduğun dönemlerde buluşun bir kahve için, bir tatlı yiyin.
Diğer boş vakitlerinde arkadaşlarıyla takılsın,evinde dinlensin,uyusun,play staion oynasın vs.
Telefona çok bağımlısınız gibime geldi.

uzaktayız laale abla. O yüzden. O şehir dışında. İş için yanıma geldiği zamanlarda zaten sık sık buluşuyoruz. Ama uzaktayken telefon mecbur. Ha ben arkadaşlarıyla görüşmesine evde yalnız takılmasına karşı değilim ki asla. Ama o benden böle bir destek istemişken yalvar yakar takındığı hareket çok zoruma gitti.

Mesaj atınca geç cevap verecekse hiç vermesinn ben de çok sinir oluyorum :1: Boşver yalnız hissetsin de aklı başına gelsin sen mesaj atınca kıymetini bilsin :31:

Onun verdiği tepkiler kırıcı olmuş gerçekten :/ bende kızlara katılıyorum,sen dediğinin arkasında dur mesaj atma kendini geri çek..O anlar değerini merak etme..Boylesi iki taraf için de kırıcı olmuş çünkü..İkizler burcu mu sevgilin?

Burcu belli değil malesef. Nüfusa yanlış geçirmişler doğum tarihini bilinmiyo gerçek tarihi ama banada ikizlermiş gibi geliyo nedense

Manik depresif durumları var sanırım? Yaşadığı şehirde mutsuz ve yalnız. Arkadaş çevresi falan nasıl? Hobileri var mı? Oyalanacak fazla şeyi yoksa sana sardırır. Özellikle depresifleştiğinde.

Çektim zaten cnm. Yani ona kolay kolay bağırmam. Ya arada bişey olur hiç önünü ardını düşünmeden kırar beni. Ama sırf arada bozgunculuk olmasın die gelip özür dilediğinde hemen affederim kin tutmam. Ben sabrettikçe bu hale geldi. Bende bugün baya bir bağırdım :S

Çok aman aman bir arkadaş grubu yok. En yakın 1 arkadaşı var şuan onunla zaten sanırım. Bu aralar yanıma gelemediğinden şikayetçiydi. Bu durumun onu çok üzdüğünü hırçınlaştırdığını anlatıyodu. İş yerinde zaten çok gergin.

Benim eski erkek arkadaşım bunu hep yapardı. Sadece bu geç mesaj atma konusunda kaç kez tartıştığımızı ben bile bilmiyorum. O kadar uyuz oluyordum ki. Yaw arkadaşım karşındaki senin sevgilin! Bir mesaj için parmaklarını yormuyordu beyefendi. Hatırladıkça sinirleniyorum. Her seferinde özür dilenir, 2-3 gün sonra tekrarlanırdı. Ayrılmamın asıl nedenlerinden biri de buydu. Çünkü bir mesaja 3 saat sonra cevap verdiği oluyordu. Kısacası seni anlıyorum arkadaşım. Ama ben bir süre sonra, 1-2 hafta boyunca mesaj atmamaya başlamıştım. Sonra ayy aşkım neden mesaj atmıyorsun seni özledim diyordu. Sen de öyle yap derim. Bırak yalnız kalsın. :1:

Dün akşamüstü tavrımı koyduktan bir süre sonra mesaj attı. Hatasının farkında olduğunu anlattı uzun uzun özür diledi. Bende bu durumun daha fazla böle gidemiceni anlattım. Düzelicene söz verdi. Bugünde aynı şekilde davranıyorum. O atmadan kesinlikle mesaj atmıyorum.

2 gündür benden yalvar yakar özür diliyo kızlar. Bende kin tutabilen biri değilim biraz yumuşadım samimiyetine inanarak. Ama ertesi gün gene değişiyo gene değişiyo. Dün akşam baya mesajlaştık bana çıkıp ne derse beğenirsiniz? Aşkım mesaj haklarım bitmek üzere arkadaşlarımada mesaj attımda kusura bakma. Yani bu lafından sonra ben sonuna kadar geri adım attım ki kendisined euzun bir mesajla belirttim bu durumu. Hala cevap yok.

Back
X