- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
konu halledildi teşekkürler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar güzel giden bir beraberliğim var. Yani arada ufak pürüzler olsada genel anlamda güzel gidiyor. Yalnız sorun şu ki çok ani ruh değişimleri yaşıyor. Bu konuda bana çok benziyo. Bir an iyiyken bir dakika sonra dünya yıkılmışta altında kalmış diyebilirsiniz. Kendimde bu rahatsız edici durumu çok sık yaşadığım için elimden geldiğince hatta daha fazla şekilde anlayışlı oluyorum. Tam bu durumu düzeldi derken en fazla 1 ay sonra hooop başa dönüyoruz. Mesela bu bayram benim için tam bir işkence olarak geçiyor. Her bayram ailesi memlekete gider. Fakat kendisi yaşadıkları şhirde kalır. Sebebide akrabalarını sevmiyor oluşu. İyi güzel kalıyo ama bide bana sorun. İçine kapanıyo. Yalnızım ben yalnız diyip bunalıma giriyor. Arife günü benden özellikle rica etti. Nolur beni yalnız bırakma aşkım diye. Kızlar inanın hiç yalnız bırakmıyorum. Kendini yalnız hissetmesin diye herşeyi yapıyorum. İnanır mısınız evde misafir varken ben genede ona yazıyorum. Ha bu arada bize her misafir gelişinde pek bir bozuluyo nedense. Ben misafirlere ayıp olucanı bile bile sevdiğim oralarda yalnız hissetmesin die sık sık mesaj atarım. Ama aldığım karşılık ne mi? BENİ TAKMAYAN BİR ADAM!!!! Daha bu bayrama kadar benle mesajlaşmak konuşmak için can atan adam çok değişti. Sabah günaydın derdim cevap gelmez. Gün içinde aklına esince tek tük mesaj atar oda gene bişey derim gene cevap gelmez. Yani bende artık dayanamadım kızdım. ciddi olarak kızdım. Ya sizce bu ilgiylemi hata etmiş oldum kızlar? Ona artık mesaj atıp onu arayıp sormucamı söledim. Atmazsan atma şeklinde bir cevap aldım.
Haklısın canım. Ben de aynen böyle yapıcam. Ama beni öyle bir duruma düşürüyo ki ben anlayışsız gibi oluyorum.
Bu tarz sorunlar bütün ilişkilerde var sanırım istisnalar hariç![]()