WĞSÇWŞDÖWŞSÖSŞ mu sista sakin ol gel de gocunduğun yaralarina yara bandi yapistiralimEzik !!!!!!
Senin o egonu lego yapar bozar bozar oynarım değişik misin sen hayırdır
Of kes ne spru soru gezecek misin issizsenin derdin ne,yedek parça
Şöyle hazır cevap olmayı bana da öğretir misinizO zaman ayrılman iyi olur, ortamın kalitesi yükselsin
Bak sana verdiğim cevap buymuş, sence kimde yara varYarası olan gocunmuş bile WPSÖWPDKWLD
Olmamış bebişim, özür dilerim seni kırmak istemem ama sadece kendini tatmin etmiş, senin düşkünlüğünü bildiği için bunu kullanmış, boşluğu doldurtmuş sana, lütfen kendi iyiliğin için uzak dur, yoluna bak eğitimine bak.
ŞQÖSWŞKDŞWSÖS özendiği şeylere bak ya kiyamamŞöyle hazır cevap olmayı bana da öğretir misiniz
Sana ağzının payını çok güzel veriyorlar bana gerek bile kalmıyorŞQÖSWŞKDŞWSÖS özendiği şeylere bak ya kiyamam
Of ne diye üstünüze aliniyorsunuz kiz diğer sprumdan gelmis buraya oyun ariyor belli ki ortaya atilan kafi üstünüze alinmamızdaki amac ne anlamiyorum harbi tuhafsinizBak sana verdiğim cevap buymuş, sence kimde yara var
Nickw bakıp susmayı tercih ediyorum dağdan inip Türkçe öğrenSana ağzının payını çok güzel veriyorlar bana gerek bile kalmıyor
NasilSilemezsiniz. Üyelik iptali yapabilirsiniz.
Nickw bakıp susmayı tercih ediyorum dağdan inip Türkçe öğren
Anneni mi çağırdın WĞÖSŞWKDPWÖSWŞDK
Terbiye.??? Biliyor musun ne demek?? Çok anlamlı bir kelimedir. Oyun arayan sensin gece gece. Üslupsuz seni.Nickw bakıp susmayı tercih ediyorum dağdan inip Türkçe öğren
Hesap ayarlarından gir şuraya tıkla kaydet butonu olacak altta ona bas.
CukkBeni dinle açtığın konuya gelen yorumlar seni rahatsız etti anlıyorum
Yani gerçekten konu doğruysa ezik gurursuz kusura bakma ama gerisin
Üyeliğini iptal edersin etmezsin bilemem kendini bizden dinlemeye ihtiyacın varmış
Toplumu temsil ediyor siz şimdi kavgada gibi hepimize varoş deyince üstüne alınan varoş alinmayan salon kadınımi oluyor iyide ayıp yani ne gerek var birşey yazmadan iptal edebilirsiniz bende iyi niyetle çıkış yapmanız için yazayım demiştim neyseeeVaros kaynıyor biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?