• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl artar?

Normalde kapatacaktik.Eşim bunların yillik ödemesi yok dedi.Ondan bıraktık.Ya ben yukarıda da yazdım.Benim de kredi kartlarim var.1300 tl limitli.Yillik ödemesi var.Ve kisir döngüye girdim.Tam kapatmaya arıyorum puan veriyorlar 1 yil daha kullan diyorlar.Kapatamadim bir turlu
Kabul etmeyeceksin niye kabul ediyorsun 3 kuruş için?

Normalde kapatacaktik.Eşim bunların yillik ödemesi yok dedi.Ondan bıraktık.Ya ben yukarıda da yazdım.Benim de kredi kartlarim var.1300 tl limitli.Yillik ödemesi var.Ve kisir döngüye girdim.Tam kapatmaya arıyorum puan veriyorlar 1 yil daha kullan diyorlar.Kapatamadim bir turlu

kredi puanınız düsüktür. düzenli ödemiyorsanız veya sadece asgari ödüyorsanız. esnek hesaplar da varmış. tümü kapanıp tek kartınız olursa oradan açılan alanı muhtemelen kart limitine eklerler.

Arada ekstre atlattigim veya asgari odedigim halde kartimin limiti 160 bin. Siz muhtemelen bankanin kriterlerine takiliyorsunuzdur. Zamaninda bankada calisan arkadasim baska bir konuda oyle demisti, bankalarin donemsel olarak musteriye soylemedigi kriterleri oluyormus.

Kabul etmeyeceksin niye kabul ediyorsun 3 kuruş için?
Bugun o 1300lu karti iptal etmek icin aradım.İşte gelecek yılın 10 uncu aya kadar yillik kart ücreti ödemeyecekmişim.2019 dan beri kart bendeymis.Bankada referansım varmiş.Bu iyi birşeymiş falan.Ama garanti bankasına gıcık oldum.3bin limitli kart 900 tl kullanım ücreti kesti.Ve 700 nakit veririz diyor.Bende kabul etmedim.Önce tüketici hakem heyetine basvuru yapicam.Sonra kesin kapatcam.Kapatirsan eskiden verdiğimiz bonusuda ödersiniz diyorlar

Arada ekstre atlattigim veya asgari odedigim halde kartimin limiti 160 bin. Siz muhtemelen bankanin kriterlerine takiliyorsunuzdur. Zamaninda bankada calisan arkadasim baska bir konuda oyle demisti, bankalarin donemsel olarak musteriye soylemedigi kriterleri oluyormus.
Biz bir ara cok atlattık ödemedik gec ödedik.Ama artik düzenli ödemeye başladık.Bizim tüm limit 100 bin anlamadim

kredi puanınız düsüktür. düzenli ödemiyorsanız veya sadece asgari ödüyorsanız. esnek hesaplar da varmış. tümü kapanıp tek kartınız olursa oradan açılan alanı muhtemelen kart limitine eklerler.
4 kart olsa limitleri bölmezler mi zaten.Evet 1150 falandı findex notu

Ne kadar borç var.Beni bu kadarı daraltiyor.Aman şu esneklerden kurtulayimda tövbe bir daha
ay kesinlikle ben bu konularda çok kötü bir örneğim… eksi hesaplarla beraber 400-500 bin civarı borç var hali hazırda ödediğimiz 3 kredi var ki biri ev kredisi…

Ama siz yatırım için kullandınız sanırım
biz kredi çekerek ev aldık sonra bir türlğ para yetişmedi sürekli tekrar kredi çektik paramız kredilere gidince karta ve ek hesaba yüklendik. şimdi ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz 🤣🤣

Genelde bu işin 2 sırrı var

• Çok harcamak, limitin yetersiz gelmesi
  • Tüm borcu ödemek ve günü asla geçirmemek

En önemli nokta son ödeme gününü asla gecirmemek.
Bu şekil 3 ay gidin, banka limit arttırımı yollar. Bu qrada appte limit artırım başvurusu yok mu?

Benim bile bi kartım 250 bin eksi hesabım 250 bin bi kartım 65 eksi 65 bi kartım 95 yine eksi o civarda muhtemelen gecikmeler var. Kredi çekip ödeyin öyle öyle yükselir

Bu kadar çok kredi kartı neden kullanıyorsunuz ?
Tek kartı tek borç kafa tertemiz rahat olması varken.
Düzenli ödeme yapmazsanız ve sürekli asgari ödersiniz limitinizi arttırmazlar.

Ödemeleri takip edemiyorsanız Alarm kurun ya da otomatik ödemeye alın.

Back
X