Bu his beni öldürecekkk:((

tmbkmeleq

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
65
14
288
Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta boşanma davam var sıkıntılı günler geçirdim bu zamana kadar.psikiyatriye gittim bu sürecte 1 haftadır ilaç da kullanıyorum.Ama arkadaşlar kalbim ağzımda atıyor ellerim titriyor uyuyamıyorum.devamlı karamsarlığa kapılıyorum.yemek de yiyemiyorum.yasama sevincimi tamamen kaybettim.halbuki çok acı çektim niye bu kadar acizim napicam ben bıktım artık kendimden .güçlü olmam için birşeyler diyin bna

Daha olaylar taze, sonlanmamış, böyleyken insan normal hissedemez ki zaten. Güçlü olmak acı çekmemek değil hem, acılara rağmen doğru bildiğiniz yoldan şaşmamak demek bence. Kendinize biraz zaman verin. Elbette bu da geçmişte kalacak, hayatınızın odağından kalkacak. O zaman rahatlamaya başlayacaksınız.

Benimki çekişmeli davaya gitmeyi düşünmüyorum.daha başlangıç.şimdiden çok güçsüzüm:(((

Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta boşanma davam var sıkıntılı günler geçirdim bu zamana kadar.psikiyatriye gittim bu sürecte 1 haftadır ilaç da kullanıyorum.Ama arkadaşlar kalbim ağzımda atıyor ellerim titriyor uyuyamıyorum.devamlı karamsarlığa kapılıyorum.yemek de yiyemiyorum.yasama sevincimi tamamen kaybettim.halbuki çok acı çektim niye bu kadar acizim napicam ben bıktım artık kendimden .güçlü olmam için birşeyler diyin bna
sen zaten GÜÇLÜSÜN boşanma kararı vermek bu aşamalara gelmek çoğu insanın yapamadığı yıllarca zulümlere boyun eğdiği bişey. o yüzden sen zaten yolun yarısını geçmişsin şimdi ayağa kalkıp ben her zaman benim,güçlüyüm, bundan sonra daha da güçlü olacağım demen gerekiyor. Dünya kadınların güçlü olduğu yerde güzel olur ancak. en güzeli sevdiğin yemeklerden söyle, tatlı ye tatlı düşün, sık sık duş al, hareketli müzikler dinle, renkli giyin, hava çok güzel güneş öyle güzel ısıtıyor ki tam sana göre camı aç temiz havayı içine çek güneş yüzüne gülsün... Sende gül... Sevgiyle kal...

O kadar iğrenç insanlar ki..çirkefleşip hakkımı yeme peşindeler.düşünün ki kaç yasinda annesi yalancı şahitlik yapacakmış:((

Bende aynısını yaşadım yalancı şahitler,kendini savunmaya çalışma,iftiralar....
Piskolojik olarakta aynı sizin gibiydim gecenin bir yarısı birden gözlerimi açardım hiç uyumamış gibi kalbimin ağzımda atma hissi...Bir sabah hiç unutmam o his o kadar çok kötü geldi ki balkon kapısının önünde yığılıp kaldım.Kendimi aşağıya atsamda geçse diye düşündüm.
Bu şekilde hissetmeniz gayet normal ilaçlarınızı düzenli kullanın 2 3 haftaya azalmazsa tekrar gidin çünkü bazı ilaçlar daha kötü yapıyor.Size hangi ilacın iyi geldiğini bulana kadar devam edin.Maneviyata sarılmak iyi geliyor.Bu hayatta olduğumuz sürece birşeylerle sınanacağız bu şekilde düşünün.

Eski konularınıza baktım iyide bir işiniz varmış halinize şükredin beş kuruşsuz,işsiz,güçsüz değilsiniz.Kızınız sağlıklı şükredecek çok sebebiniz var en iyi tarafında kurtuldunuz

Altınlarımı istiyorum birde ev var kredili.o hicbirsey vermek istemedigi icin cekismeli acti malesef

O kadar iğrenç insanlar ki..çirkefleşip hakkımı yeme peşindeler.düşünün ki kaç yasinda annesi yalancı şahitlik yapacakmış:KK43:(
Canim benim yaparlar yalanci sahitlikte yaparlar simdinin insanlari boyle. Guclu biri olmasan bu asamaya gelemezdin. Senin yapacagin sey kendine haksizlik etmemek soguk kanli davran ne yasadin bilmiyorm ama yasanilanlari gozunun onune getir ve soguk kanli ol. Kendini uzmeyeye calis. Kendi ilacin kendin ol toparla kendini gez dolas kafani dagit bu surecte. Bosanma sonrasi senin icin yeni bir asama olacak bundan sonra herkesin hayatinda oldugu gibi ufak tefek puruzler yasayabilirsin umutsuz olma. Kendin ayakta dur baskalarindan yardm beklemeden cnm benim bunlar sana tavsiyem. O surecleri bende yasadim cunku

Boşanma davasına dinlenmiş ve güzel git.
Enazından dağıldığın anlaşılmasın.
Kendine gelmiş imajı çiz ki , karşı tarafta ufacıkta olsa , vay be , cümlesi geçsin.

Inşallah devamlı dua ediyorum.rabbim onlara ödetsin yaptıkları kötülükleri.emeklerim yıllarım herşeyin karşılıgını sorsun.en çok da kızımın gözyaşlarını odesin.son nefesinde adımı sayıklasin annesi.

Ilk durusmads birsey olmuyor. Dosyada eksik var mi ona bakiliyor. Taniklar 3. durusmada dinleniyor. Sakin olun.

Back
X