Bu his beni öldürecekkk:((

Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta boşanma davam var sıkıntılı günler geçirdim bu zamana kadar.psikiyatriye gittim bu sürecte 1 haftadır ilaç da kullanıyorum.Ama arkadaşlar kalbim ağzımda atıyor ellerim titriyor uyuyamıyorum.devamlı karamsarlığa kapılıyorum.yemek de yiyemiyorum.yasama sevincimi tamamen kaybettim.halbuki çok acı çektim niye bu kadar acizim napicam ben bıktım artık kendimden .güçlü olmam için birşeyler diyin bna
Canım benm hapa devam ed en az ıkı hafta lazım sana alısman icin hapa haptanta olr o sakin kal bosanma. Gerektorsa dunyanım sonu deilya

Ilk durusmads birsey olmuyor. Dosyada eksik var mi ona bakiliyor. Taniklar 3. durusmada dinleniyor. Sakin olun.
Ayy umarim yaa avukatim durusnaya gircez sahitlerini belirle dedi.biriyle konusamadim henuz.ben ne dilekcemde ne sahitte bir tane yalan katmadim abartmadim.ins bunlar anlasilir

İlaçlar pek işe yaramıyor bence doktorla konusup kaygı bozuklugu hakkında bilgi verin derim gerekirse dozu arttırabilir

Inşallah devamlı dua ediyorum.rabbim onlara ödetsin yaptıkları kötülükleri.emeklerim yıllarım herşeyin karşılıgını sorsun.en çok da kızımın gözyaşlarını odesin.son nefesinde adımı sayıklasin annesi.
Aileniz ne diyor?

Aileniz ne diyor?
Ailem arkamda ama çok tuhaf birsey bu.kızıma üzülüyoruz.onu da hic görmedi aylardir.ne bileyim kanım dondu vicdansızliklarina resmen kendi yazdi kendi oynadı.ne bilim acı şeyler.kizimin kullanamadığı odası onun icın katlandıgim hersey boşa gitti.

Bütün sonlar acıdır ve çoğunlukla da çirkindir. Oysa ki daha iyi bir yaşam için bir süre bu acıları göze aldığınız gerçeğini hatırlarsanız sizin için herşey daha kolay olacaktır. Mutluluk için bir süre mutsuz olmaya değmez mi?

Ailem arkamda ama çok tuhaf birsey bu.kızıma üzülüyoruz.onu da hic görmedi aylardir.ne bileyim kanım dondu vicdansızliklarina resmen kendi yazdi kendi oynadı.ne bilim acı şeyler.kizimin kullanamadığı odası onun icın katlandıgim hersey boşa gitti.
Allah yardımcınız olsun.
Her şey zamanla geçiyor.
Bu da geçecek.

Ayy umarim yaa avukatim durusnaya gircez sahitlerini belirle dedi.biriyle konusamadim henuz.ben ne dilekcemde ne sahitte bir tane yalan katmadim abartmadim.ins bunlar anlasilir
Sahitler belirlenir de ilk durusmaya gelnez. Hakim ikinci durusmanin sonunda bir sonrakinde sahitlerinizi getirin der.

Back
X