Bu his geçiyor mu ?

Takıntılı bir yapın yoksa bugünler geçtikten sonra yaşadığın acılar umrunda bile olmaz. Nanay gelir hepsi, kuş gibi hafiflersinnnn inan banaaa.
Kötü bir ilişkiden çıktım son aylar ,zaten sürünmeceydi en son baktım olmuyor aşırı canım yanıyor destek aldım ve şu an çok mutluyum. Her şey beynimizin kimyasıyla ilgili ya çok da üstünde düşünüp olayları dramatize etmeye gerek yok :) Hepsi geçecek inan
Takıntılı yapım yok ancak geçmişte olanlara fazla üzülen bir insanım bu yapımı değiştirmeye çalışacağım meditasyonlarla dualarla. teşekkür ederim umarım 🦋

Kim diyor onu ? 2 kere aşık oldum ikisi de aynı şekilde aşklardı. Bu arabesktik söylemlere gül geç. İnsan defalarca kez aşık oluyor. Ben de ayrılık döneminden geçtim hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor bir daha ama sana “hayır sevebiliyosun” diyebiliyorum çünkü 2 kere aşık oldum. Benimki sadece yorgunluk.
Teşekkür ederim anlatılan tecrübeler bana umut oluyor 🌸

ilk aşkımla ilişkim 5 sene sürdü uğruna öl deseler ölürdüm ki ben çok mantıklı bir insanım aşk bana göre çok yapay kalıyordu. Neyse ailem kabul etmediği için severek ayrıldım o benden vazgeçmedi işler Arap saçına döndü. Çok zor ve acı geçmişti o dönemler evlilik defterini kapattım nameleri atıyordum herkese🤣
Sonra biricik aşkım eşim çıktı karşıma şimdi tırnağına dünyaları değişmem çok seviyorum onu. Yani geçiyor zaman lazım.Ama inanın hayata küsecek kendinize zindan edecek bir mesele değil ama bunu da sonradan anlıyor işte insan.

3 ay olacak neredeyse ilk zamanlar yaşadığım duygulara göre evet daha hafif ancak derlerya herkes hayatında bir kere gerçekten aşık olur diğerleri sevgi olarak gerçekleşir diye ondan korkuyorum
Şans işi bu tamamen, bi matematiği yok, denk gelir veya gelmez ama tek bi kez oluyor diye bi kural yok.

ilk aşkımla ilişkim 5 sene sürdü uğruna öl deseler ölürdüm ki ben çok mantıklı bir insanım aşk bana göre çok yapay kalıyordu. Neyse ailem kabul etmediği için severek ayrıldım o benden vazgeçmedi işler Arap saçına döndü. Çok zor ve acı geçmişti o dönemler evlilik defterini kapattım nameleri atıyordum herkese🤣
Sonra biricik aşkım eşim çıktı karşıma şimdi tırnağına dünyaları değişmem çok seviyorum onu. Yani geçiyor zaman lazım.Ama inanın hayata küsecek kendinize zindan edecek bir mesele değil ama bunu da sonradan anlıyor işte insan.
Ne kadar güzel mutluluğunuz daim olsun inşallah isteyen herkesin karşısına çıkarsın doğru aşkı rabbim 🙏🏻

Back
X