- Emoji Skoru
- 1.079
- Puanlar
- 83
Birkaç gün önce sabaha kadar korkunç rüyalar gördüm. Rüyamda eski evimdeydim ve bir anda büyük bir deprem olmaya başladı. Balkona çıkıp baktığımda sokağımda ve şehrin bazı yerlerinde yangınlar da çıkmış olduğunu gördüm. Sarsıntı devam ederken çantamı topladım, tek başıma kaçtım. Sokakta ki o kaosu, can pazarını, yalnızlık ve çaresizliğimi bile öyle net hatırlıyorum ki anlatamam sanki rüya değildi gibi. Zar zor uyandım bir süre kendime gelemedim. Hatta kaçarken bir yer bulup uyuyakaldığımı falan sandım bir süre. O kadar rüya ile gerçeği ayırt etmede sorun yaşadım yani. İşte az çok kendime geldim, sahur için alarm çaldı. 6 Şubat depreminden zar zor sağ kurtulmuş biri olarak o travmalarım kendini hatırlattı diye düşündüm kendimi sakinleştirdim. Sahur yaptım sonra biraz oturdum. Tam o an deprem olmaya başladı ama gerçekten kötü salladı. Ben korku panik ne yapacağımı bilemedim Allah'tan kısa sürdü. O zamandan beri de kendime gelemedim.
Normalde çok sık rüya gören biri bile değildim. Ama bu aralar sürekli kabuslar görüyorum. Ağlayarak uyanıyorum, nefes alamayarak uyanıyorum ve her seferinde bak rüyaydı öyle bir şey yok diye kendi kendimi teselli ediyorum ama böyle denk gelmesi beni çok korkuttu bu defa. Bu neden oluyor ben zihnimi güzel şeylere nasıl odaklayabilirim?
Normalde çok sık rüya gören biri bile değildim. Ama bu aralar sürekli kabuslar görüyorum. Ağlayarak uyanıyorum, nefes alamayarak uyanıyorum ve her seferinde bak rüyaydı öyle bir şey yok diye kendi kendimi teselli ediyorum ama böyle denk gelmesi beni çok korkuttu bu defa. Bu neden oluyor ben zihnimi güzel şeylere nasıl odaklayabilirim?