• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu his sizde de olmuş muydu ?

banalazimyasamalani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
47
-2
1
19
20 yaşındayım.Daha önce hiç sevgilim olmadı ve şu sıralar çok istiyorum ama güvenemiyorum malum devir aldatma devri kimin eli kimin cebinde belli değil.Haliyle karşıma biri çıksa bile güven sorunları yaşayacağımı düşünüyorum.Ya diyorum evlenemezsem hiç ama evlenmek çok istiyorum ben evlilik insanıyım yaşım çok genç ve genç yaşta o sorumluluğu alabileceğimi düşünüyorum.Ama sevilmezsem ya da aldatılırsam korkusu ağır basıyor.

20 yaşındayım.Daha önce hiç sevgilim olmadı ve şu sıralar çok istiyorum ama güvenemiyorum malum devir aldatma devri kimin eli kimin cebinde belli değil.Haliyle karşıma biri çıksa bile güven sorunları yaşayacağımı düşünüyorum.Ya diyorum evlenemezsem hiç ama evlenmek çok istiyorum ben evlilik insanıyım yaşım çok genç ve genç yaşta o sorumluluğu alabileceğimi düşünüyorum.Ama sevilmezsem ya da aldatılırsam korkusu ağır basıyor.
Zamanın ve çağın getirdiği güvensizlik problemi ve kaygısı yaşamanız doğal. Ancak her karşınıza çıkan kişide bu aldatılma korkusu sizde paranoya karşıya da yersiz baskı yapmanız sonucu ilişkiye zarar verir. Daha önce ilişkiniz olmadığı için ilk karşınıza çıkan kişi ile evlilik hayalleri kurmayın. Bazen yanlış insan da tanımalı kişi, sağlıklı ilişki nasıl kurulur ve evlilik adamı nasıl olmalı, doğru insanın kıymetini bilmek için. Hakkınızda hep güzel şeyler olsun inşallah

Back
X