bu hisse anlam veremiyorum :( bi yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi birx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

birx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
530
707
53
Merhaba kızlar çok garip birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum belki bazılarınıza saçma gelebilir ama bu hissi Çözemedim geçenlerde ilk defa eşimle bu kadar büyük kavga ettik ilk kez ona bu kadar bağırıp cagirdim kavganın ortasında çıkıp misafir odasına gittim orda oturdum o kadar sinirliydim ki elim Ayağım titredi neyse telefonum yanimdaydi sürekli oynadigim bi oyun vardı onu açtım oynadım sonra eşim geldi baristik olay kapandı ama neden olduğunu anlayamadigim bisey oldu şimdi ne zaman misafir odasına girsem moralim bozuluyo sinirim bozuluyo midem bulaniyo o akşamı sanki hatırlıyorum telefonumda o oyunu gorunce bile nefret ediyorum resmen çok garip hissediyorum noluyo anlamadım çok moralim bozuk sizce nedir bunun sebebi

Size o günkü kavgayı hatırlattığındandır. Bundan dolayı moral bozulur mu?

Keske esinize de boyle hissettiren biseyler olsa ve o ani hatirlayip birbirinizi kirmasaniz

10 aylık evliyim
Yeni sayılır. Misafir odasını çok kullanmıyorsunuz sanırım, dolayısıyla hatırlattığı pek bir şey yoktu. Şimdi aklınızda yer edecek bir olay yaşamışsınız ve o misafir odasının zihninizdeki boşluğuna yerleşivermiş olmalı. Oyunu silin isterseniz odada da birkaç değişiklik yapın yeni süs eşyası gibi ufak bir şey. Her girişinizde dikkatinizi çeker. Düşüncelerinizi dağıtır.

Sana o günü hatırlattıklarından böyle hissediyorsundur

Bana da olur bazen aynısı..

mesaj tekrar tekrarı yapmışım pardon

o odada başka güzel anılar biriktirin.. başka verebilceğim bi tavsiye yok.. aklınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin düşünmeyin mutlu anlarınızın tadını çıkarın.. o günü hatırlayıp gereksiz yere gaza gelmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…