ay bu ne kadar heyecanlı bişeymiş öğrendiğim zaman bile bu kadar heyecanlanmamıştım :)Büyük ihtimal bebek canım :) tatlı bisey ye, sırt üstü uzan. Elini karnına koy bakalım gene oynayacak mi :) ben de ilk hissettiğimde icimde sanki birsey dönüyor gibiydi
ay bu ne kadar heyecanlı bişeymiş öğrendiğim zaman bile bu kadar heyecanlanmamıştım :)
bebişindir tatlım o 4. ay doldurduktan sonra annesine kendisini hissettirir artık maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin zamanında inşallahözellikle bugün karın bölgemde bir sağda bir solda keskin bi his oluyor ara ara tarif etmesi çok zor ama ne gaz sancısına ne de karın ağrısına benzemiyor. içimden bi anlık bişey geçiyor sanki. bi garip oluyor. önceden de bi kaç seğirmeler hissetmiştim ama bu daha da farklı. ilk gebeliğim olduğu için ne olduğunu anlayamadım :)
yok canım 13. haftada kontrolde söylemedi doktor bu cumartesi yine gideceğim inşallah söyler :)daha dur annesi daha ne heyecanlar yaşayacaksınız :) bu arada cinsiyeti belli mi? Benim oğlum 13 haftalık oynamıştı. Annem de erkek bebek erken oynar demişti sende de tutacak mı merak ettim
amin canım benim inşallah :)bebişindir tatlım o 4. ay doldurduktan sonra annesine kendisini hissettirir artık maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin zamanında inşallah
evet canım defalarca oldu bugün oynasın bakalım arayacak bu günleriAynı şeyi defalarca yaşamaya başladıysan evet o bebeğinyeri geniş şimdi öteye beriye savuruyordur kendini afacan
Allah razı olsun canım inşallahDamar atiyormus gibi oluyo ilk zamanlarallah anali babali büyütsün
Yeri daralınca sen ararsın bu ufak dokunuşları. Yerini nefes kesen tekmeler kol germeleri yumruklar alıyor böyle oturup hareketi geçmesin için bekliyorsunevet canım defalarca oldu bugün oynasın bakalım arayacak bu günleri
çok garip bi durum ya düşünsen aklın almaz ama bizzat yaşıyorsun mucize resmen o rahat etsin de ben beklerim durmasını artık
Yeri daralınca sen ararsın bu ufak dokunuşları. Yerini nefes kesen tekmeler kol germeleri yumruklar alıyor böyle oturup hareketi geçmesin için bekliyorsun
Emin ol hayatında sana verilmiş en özel duygu. Hep hareket etsin istiyorsun. Bide bebişler sen gündüz hareket ederken sallanıp uyuyorlar çoğu zaman . Sen ne zaman yoruldum uyuyayım diyorsun. Allahhhh başlıyor bizim afacanlar. Kızım gece hiç ama hiç durmazdıçok garip bi durum ya düşünsen aklın almaz ama bizzat yaşıyorsun mucize resmen o rahat etsin de ben beklerim durmasını artık
gerçekten miEmin ol hayatında sana verilmiş en özel duygu. Hep hareket etsin istiyorsun. Bide bebişler sen gündüz hareket ederken sallanıp uyuyorlar çoğu zaman . Sen ne zaman yoruldum uyuyayım diyorsun. Allahhhh başlıyor bizim afacanlar. Kızım gece hiç ama hiç durmazdı
Allah yokluğunu göstermesin canım kucağına almayı da nasip etsin :)ben de geçen hafta aynen böyle hissettim.Şimdi pıt pıt hissediyorum. Özellikle sabahları artık net hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?