bu hissettiğim bebek mi?

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
özellikle bugün karın bölgemde bir sağda bir solda keskin bi his oluyor ara ara tarif etmesi çok zor ama ne gaz sancısına ne de karın ağrısına benzemiyor. içimden bi anlık bişey geçiyor sanki. bi garip oluyor. önceden de bi kaç seğirmeler hissetmiştim ama bu daha da farklı. ilk gebeliğim olduğu için ne olduğunu anlayamadım :)

Büyük ihtimal bebek canım :) tatlı bisey ye, sırt üstü uzan. Elini karnına koy bakalım gene oynayacak mi :) ben de ilk hissettiğimde icimde sanki birsey dönüyor gibiydi

Büyük ihtimal bebek canım :) tatlı bisey ye, sırt üstü uzan. Elini karnına koy bakalım gene oynayacak mi :) ben de ilk hissettiğimde icimde sanki birsey dönüyor gibiydi
ay bu ne kadar heyecanlı bişeymiş öğrendiğim zaman bile bu kadar heyecanlanmamıştım :)

ay bu ne kadar heyecanlı bişeymiş öğrendiğim zaman bile bu kadar heyecanlanmamıştım :)

daha dur annesi daha ne heyecanlar yaşayacaksınız :) bu arada cinsiyeti belli mi? Benim oğlum 13 haftalık oynamıştı. Annem de erkek bebek erken oynar demişti sende de tutacak mı merak ettim

bebişindir tatlım o 4. ay doldurduktan sonra annesine kendisini hissettirir artık maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin zamanında inşallah

daha dur annesi daha ne heyecanlar yaşayacaksınız :) bu arada cinsiyeti belli mi? Benim oğlum 13 haftalık oynamıştı. Annem de erkek bebek erken oynar demişti sende de tutacak mı merak ettim
yok canım 13. haftada kontrolde söylemedi doktor bu cumartesi yine gideceğim inşallah söyler :)

Yeri daralınca sen ararsın bu ufak dokunuşları. Yerini nefes kesen tekmeler kol germeleri yumruklar alıyor böyle oturup hareketi geçmesin için bekliyorsun
çok garip bi durum ya düşünsen aklın almaz ama bizzat yaşıyorsun mucize resmen o rahat etsin de ben beklerim durmasını artık

çok garip bi durum ya düşünsen aklın almaz ama bizzat yaşıyorsun mucize resmen o rahat etsin de ben beklerim durmasını artık
Emin ol hayatında sana verilmiş en özel duygu. Hep hareket etsin istiyorsun. Bide bebişler sen gündüz hareket ederken sallanıp uyuyorlar çoğu zaman . Sen ne zaman yoruldum uyuyayım diyorsun. Allahhhh başlıyor bizim afacanlar. Kızım gece hiç ama hiç durmazdı

gerçekten mi evet bugün hep otururken hissettim dediklerimi kesinlikle çok özel bir his Allahım isteyen herkese versin

ben de geçen hafta aynen böyle hissettim.Şimdi pıt pıt hissediyorum. Özellikle sabahları artık net hissediyorum :)

Muhtemelen bebektir. 18.haftamdayim ve son iki gündür çok net hissetmeye başladım. Özellikle sırt üstü uzandığımda daha çok oluyor. cinsiyetimiz de belli kız olacak insaallah Allah miniklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…