• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hissettiğim saçma duygu geçici mi

Anerya

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
311
415
23
Arkadaşlar ben boşanalı iki ay olmadı.daha öncede bununla ilgili bir konu açmıştım.eşim askerde. İzne geldi ve boşandık.askerdeyken rahatım evlenme ihtimali yok diye..ama askerliğinin bitmesine 1 ay kaldı ve benim gün geçtikçe kalbimdeki acı artıyor. Gece boyunca hep onun başka kadını sevmesi ile ilgili rüyalar görüyorum.gece gündüz bunu düşünüyorum en ince ayrıntısına kadar.mesela Kızım 1,5 yaşında kızımın düğününe o kadını da getirecek gibi.bana yaşatmadığı hayatı ona yaşatacak çok mutlu olacak diye kahroluyorum.başka kadınla aynı evde yaşayacağını düşünüp ölsün diye dua ediyorum.annem gile sürekli kesin şöyle yapacak böyle yapacak diye muhtemel şeyleri anlatıyorum.onlara göre o adamdan kurtulmam Allahın bir lütfu olunca pek önemsemiyorlar bu düşüncemi.bu geçici bir durum mu acaba. Sevgilisinden kocasından ayrılan arkadaşlar siz de böyle mi hissediyorsunuz

Arkadaşlar ben boşanalı iki ay olmadı.daha öncede bununla ilgili bir konu açmıştım.eşim askerde. İzne geldi ve boşandık.askerdeyken rahatım evlenme ihtimali yok diye..ama askerliğinin bitmesine 1 ay kaldı ve benim gün geçtikçe kalbimdeki acı artıyor. Gece boyunca hep onun başka kadını sevmesi ile ilgili rüyalar görüyorum.gece gündüz bunu düşünüyorum en ince ayrıntısına kadar.mesela Kızım 1,5 yaşında kızımın düğününe o kadını da getirecek gibi.bana yaşatmadığı hayatı ona yaşatacak çok mutlu olacak diye kahroluyorum.başka kadınla aynı evde yaşayacağını düşünüp ölsün diye dua ediyorum.annem gile sürekli kesin şöyle yapacak böyle yapacak diye muhtemel şeyleri anlatıyorum.onlara göre o adamdan kurtulmam Allahın bir lütfu olunca pek önemsemiyorlar bu düşüncemi.bu geçici bir durum mu acaba. Sevgilisinden kocasından ayrılan arkadaşlar siz de böyle mi hissediyorsunuz
Hislerinizin saçma olduğunu biliyorsunuz en azından.
Geçmesi lazım yakında.
Boşanmışsanız iyi anlaşamadığınız içindir.
Kötü günleri düşünün ve tekrar soğuyun.

Boşanmayı hep istiyordum ama duygularıma yenik düşüyordum.ben şartları değiştirmek istedim boşanmayı istemedim o boşadı şartlarını kabul etmediğim için.altlı üstlü oturuyorduk hergün ailesiyle yiyorduk.benim kendime ait bir hayatım yoktu.annem gile bile götürmek istemiyordu. Bunun yanında da sürekli annesinin küsmesi ağlaması yüzünden bana çok kötü davranıyordu.küfür bağırma hakaret elimi kolumu yüzümü sıkma ittirme filan güzel vakitlerimizde de oluyordu ama hep yukarıda annesi gilin yanında oturuyordu akşam işten geldikten sonra.Asla ayrı aileymişiz gibi plan yapmazdı

Boşanmayı hep istiyordum ama duygularıma yenik düşüyordum.ben şartları değiştirmek istedim boşanmayı istemedim o boşadı şartlarını kabul etmediğim için.altlı üstlü oturuyorduk hergün ailesiyle yiyorduk.benim kendime ait bir hayatım yoktu.annem gile bile götürmek istemiyordu. Bunun yanında da sürekli annesinin küsmesi ağlaması yüzünden bana çok kötü davranıyordu.küfür bağırma hakaret elimi kolumu yüzümü sıkma ittirme filan güzel vakitlerimizde de oluyordu ama hep yukarıda annesi gilin yanında oturuyordu akşam işten geldikten sonra.Asla ayrı aileymişiz gibi plan yapmazdı

şimdi de aynı eziyeti başkasına yapacak
ittirip kaktıran bi adamla mutlu anın olsa ne olmasa ne
kurtulduğuna şükret gerçekten
onunla evlenecek kıza da acı :( birinin daha başını yakmaya fırsat bulamaz inşallah

Bende ailenle aynı şeyi düşünüyorum şükret kurtuldun sende seveceksin sevileceksin evleneceksin bırak o düşünsün bu ihtimalleri

Hislerinizin saçma olduğunu biliyorsunuz en azından.
Geçmesi lazım yakında.
Boşanmışsanız iyi anlaşamadığınız içindir.

Kötü günleri düşünün ve tekrar soğuyun.
aradaki iyi şeyler geliyor aklıma.ya bu hikayenin kötü tarafı ben idiysem diyorum sürekli

O kadar mutsuzsun bir de şiddet görüyorsun ve hala aklında o adam mı var.

At gitsin. Tek yapamiyorsan destek al.

Bir gün kendi değerinin farkına varırsan onun değil kendi hayatını yaşamayı basarirsin.

Eski eşinin ailesi ile altli üstlü oturacak,tüm sülalenin hizmetini görecek,ödül olarak şiddet görecek, kayınvalidesi yeri gelince "birinciyi nasıl bosattiysam oğluma seni de boşatirim,ona göre benimle iyi geçin "diyecek....günü gelince de sizin kizinizin düğününe katılmak zorunda kalacak.Gercekten çok güzel bir gelecek,kim istemez,şanslı kadin:işsiz:

Eski eşinin ailesi ile altli üstlü oturacak,tüm sülalenin hizmetini görecek,ödül olarak şiddet görecek, kayınvalidesi yeri gelince "birinciyi nasıl bosattiysam oğluma seni de boşatirim,ona göre benimle iyi geçin "diyecek....günü gelince de sizin kizinizin düğününe katılmak zorunda kalacak.Gercekten çok güzel bir gelecek,kim istemez,şanslı kadin:işsiz:
ayyy hiç güleceğim yoktu. Ordan bakınca böyle gözüküyor tabi.ama benim korkum ya şartları değiştirirse ya da eşim orta asyalı kadınlarla evlenmek isterdi ordan saf bir kız bulursa kız istediklerini yaparsa çok mutlu olurlarsa

Iyiki kurtulmussun.Sana ayni ise yarin gelene aynisini yapar.Kendinizi kurup durmayin.Baska isiniz yok mu?

Öyle kalitesiz bir insan başkasını mutlu etse de bi yerde tökezler sen merak etme.
Herşey güzel başlar zaten sonra sarpa sarar.
Senin böyle senaryolar kurup hayatı kendine zehir etmen yanlış.
Aksine "onunla olacak kadına Allah sabır versin." Demen gerek.
Onu gözünde büyütme saçmasapan.
Şiddet uygulayan küfreden bir erkek nasıl mutlu edebilir bir kadını. Bi yere kadar.

Iyiki kurtulmussun.Sana ayni ise yarin gelene aynisini yapar.Kendinizi kurup durmayin.Baska isiniz yok mu?
İşim olmaz olur mu o kadar meşgulüm aslında.kpss ye çalışmam lazım çalışamıyorum düşünmekten. Aynı zamanda bazı günler annemin işyerinde çalışıyorum ve kızım daha 1,5 yaşında ama zihnim hep bunlarla meşgul

ayyy hiç güleceğim yoktu. Ordan bakınca böyle gözüküyor tabi.ama benim korkum ya şartları değiştirirse ya da eşim orta asyalı kadınlarla evlenmek isterdi ordan saf bir kız bulursa kız istediklerini yaparsa çok mutlu olurlarsa
Canım kızı uzaydan getirse ne yazar?ben eski eşiniz size şartlar sundugunda burada açtığınız konuya da vakifim.Ne olur kusuruma bakmayin sizden safını,ona değer verenini bulamaz .Bulduğu da iki kupe, üç bilezik, bir yüzük karşılığı birkaç aylığına karı-koca hayatı yaşayıp sonra başkasına kaçan biri olacak

Vesveseler omrunuzu tuketmesin bundan sonraki hayatiniza odaklanin,yaninda iken ayrilmak dusuncesi ayrildiktan sonra mutlu olur mu dusuncesi...Siz mutlu olmak icin cabalayin gerisi artik geride kaldi...

Geçmiş mesajlarınıza baktım.
Hiç merak etmeyin. Eski eşiniz degil eş, adam olamaz. Hatta önce insan olması için bile 40 fırın ekmek yemesi gerekir.
Size bunları yaşatan adam sanıyor musunuz ki bir başkası ile güllük gülistanlık yaşayacak?
İlk ay cicim ayları. Sonra ne o kayınvalide o gelini rahat bırakır, ne de o koca anasının eteğinin altından çıkar.
Yarı açık ceza evi gibi yaşamışsınız. Boşverin artık geçti... geride bırakmaya calısın.

Bende bosaniyorum cocugum yok ve karsima esim ve ailesi gibi olmayan biri cikarsa evlenicem... Esimde evlensin nasilsa hicbir kadin senin maasini ailen yesin biz de benim maasla yari ac yasariz demicek he kabul ederse de yasasinlar oylr esik parasiz bi hayat.. Esiniz degismicek evlenirse yine bosanir o yuzden dert etmeyin...

Back
X