• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hissettiğim saçma duygu geçici mi

Bende sevgilimden ayrıldım.ask acısını hafifletme yollarına bakarken EFT tekniği diye bisey duydum.sende bak istersen baya iyi biseymis

Bende bosaniyorum cocugum yok ve karsima esim ve ailesi gibi olmayan biri cikarsa evlenicem... Esimde evlensin nasilsa hicbir kadin senin maasini ailen yesin biz de benim maasla yari ac yasariz demicek he kabul ederse de yasasinlar oylr esik parasiz bi hayat.. Esiniz degismicek evlenirse yine bosanir o yuzden dert etmeyin...

Yine soyluyorum.Ogullarinin yakasindan bi dusmuyorlar erkek aileleri.Kizin ailesi yapsa kiyamet kopar.Nefret ediyorum oglum da oglum diye yapisanlardan ben dogurdum oglum deyilmi bize bakacak tabi diyenlerden.Yok yok azili olmak lazim baska turlu olmayacak.

Yine soyluyorum.Ogullarinin yakasindan bi dusmuyorlar erkek aileleri.Kizin ailesi yapsa kiyamet kopar.Nefret ediyorum oglum da oglum diye yapisanlardan ben dogurdum oglum deyilmi bize bakacak tabi diyenlerden.Yok yok azili olmak lazim baska turlu olmayacak.

Yeni nesil evliliklerin tek bitis bedeni oglusun diyr ortalikta dolanan anneler malesef bi dusmuyorlar yakalarindan

1.5 yasindaki kizini dusunmeyen adam yeni karisinin refahini hic dusunmez bence...
Sana sartlar sunmak yerine,yapma etme bebegimiz var iyi bi yasami olsun ne istiyisan onu yapalim ama bosanmayalim..demesi gerekirdi. Gozu bisey gormuyo. Alsin anasini otursun bosver..

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.burayı çok geç keşfettim.keşke daha önce üstesinden gelemediğim olaylarda da sizin desteğiniz olsaydı.çok yanlız ve çaresiz kalıp ne yapmam gerektiğini bilemediğim çok zor bir süreç atlattım.burda yapılan yorumları tekrar tekrar okuyup kendine gelmeye çalışıyorum artık

Yanlız ben mi yanlış okudum kızınızın babası için ölsün diye dua mı ediyorsunuz :oha:

Boşanmayı hep istiyordum ama duygularıma yenik düşüyordum.ben şartları değiştirmek istedim boşanmayı istemedim o boşadı şartlarını kabul etmediğim için.altlı üstlü oturuyorduk hergün ailesiyle yiyorduk.benim kendime ait bir hayatım yoktu.annem gile bile götürmek istemiyordu. Bunun yanında da sürekli annesinin küsmesi ağlaması yüzünden bana çok kötü davranıyordu.küfür bağırma hakaret elimi kolumu yüzümü sıkma ittirme filan güzel vakitlerimizde de oluyordu ama hep yukarıda annesi gilin yanında oturuyordu akşam işten geldikten sonra.Asla ayrı aileymişiz gibi plan yapmazdı
Yerinizde olsam aman Allah hiçbir hemcinsimin karşısına bunu çıkarmasın diye dua ederdim.
Aileniz çok haklı iyi ki kurtulmuşsunuz.
Onun gelecekteki muhtemel hayatı yerine kendinizinki ile ilgili hayaller kurarsanız daha mutlu olursunuz.

Bence geçici değil, adam onca şey yapmış aman boşanmasın diye elinden geleni yapmışsın.
Takıntı olmuş

Öldüğünü atlatması boşadığını atlatmasından daha kolay olur.çocuk 8 aylıktı babamın evine geldiğimde.
Ya ne alakası var Allah aşkınıza baba bu ölse bir daha asla göremeyecek. Boşansanız istediği zaman görür yani buna siz karar veremezsiniz .ayrıca boşandınız bundan sonra istediği herşeyi yapabilir . İster evlenir ister sever ister gezer . Adamı takıntı haline getirmişsiniz bence destek alın

Boşanmayı hep istiyordum ama duygularıma yenik düşüyordum.ben şartları değiştirmek istedim boşanmayı istemedim o boşadı şartlarını kabul etmediğim için.altlı üstlü oturuyorduk hergün ailesiyle yiyorduk.benim kendime ait bir hayatım yoktu.annem gile bile götürmek istemiyordu. Bunun yanında da sürekli annesinin küsmesi ağlaması yüzünden bana çok kötü davranıyordu.küfür bağırma hakaret elimi kolumu yüzümü sıkma ittirme filan güzel vakitlerimizde de oluyordu ama hep yukarıda annesi gilin yanında oturuyordu akşam işten geldikten sonra.Asla ayrı aileymişiz gibi plan yapmazdı
Muhtemelen tekrar evlense yine böyle olucak huylu huyundan vazgeçmez malum . Bu yüzden üzülmeyin böyle bi hayatta kimse mutlu olamaz. Eski kocaniza üzülmek yerine yeni hayatınıza adapte olun. Belli mi olur belki kızınızın düğününe eşiniz başka bi kadınla gelmezde siz başka bi adamla katılırsınız. Ve eminim eşiniz simdiden bunu dert edecek kadar sizi önemsemiyordur . Sizde onu önemsemeyi bırakın.

Ya ne alakası var Allah aşkınıza baba bu ölse bir daha asla göremeyecek. Boşansanız istediği zaman görür yani buna siz karar veremezsiniz .ayrıca boşandınız bundan sonra istediği herşeyi yapabilir . İster evlenir ister sever ister gezer . Adamı takıntı haline getirmişsiniz bence destek alın
Ben de zaten bu duygu durumundan muzdarip olduğum için yazdım.benim karar verdiğim bir durumda yok ki. Benimki temenni sadece.ayrıca erkekler uzaktaki çocukları ile çok fazla bağlarını sürdüremiyorlar benim gördüğüm kadarıyla.yıllar sonra kendi hayatını kurunca zaten görmek istemez diye düşünüyorum.

Ailen haklı bu adamdan boşanman allahın bir lütfu....

Böyle saçma biri için ne diye vaktini degersizlestiriyorsun evladın ile ilgilen bu karakterde biri kimseyi mutlu edemez zaten...

aradaki iyi şeyler geliyor aklıma.ya bu hikayenin kötü tarafı ben idiysem diyorum sürekli
Adamı bosamissiniz zaten artık onun da sizinde bir hayatınız var. Onunuze bakın bence. Ne kendinizi ne de karşı tarafı nede ailenizi üzecek şeyleri dusunmemeye çalışın. Kizinizla ilgilenin düşünmeye vakit kalmıyor zaten. Fakat askerdeyken bosanmissaniz ben bu duruma iyi bakmiyorum. Dogru bulmuyorum

Adamı bosamissiniz zaten artık onun da sizinde bir hayatınız var. Onunuze bakın bence. Ne kendinizi ne de karşı tarafı nede ailenizi üzecek şeyleri dusunmemeye çalışın. Kizinizla ilgilenin düşünmeye vakit kalmıyor zaten. Fakat askerdeyken bosanmissaniz ben bu duruma iyi bakmiyorum. Dogru bulmuyorum
Nasıl yani. Askerdeyken boşanmayı doğru bulmuyorum demişsiniz ya

Kurtulmuşsun canım. Bırak bundan sonra gelcek olan düşünsün. O adamda 7 şinde neyse 70 inde de aynı olur hesabı yenisiyle de mutlu olamaz. Bu arada konyadasın galiba

Back
X