• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hissettiğim saçma duygu geçici mi

Evet doğru bulmuyorum. Çunku ne olursa olsun o sizin eşinizdi. Askerlik de onların ailelerine ve arkadaşlarına özlem duyduklari bir yer. Yani onun zor durumunda bir de sizden böyle bir şey gördüyse. Kime güvenebilir ki ?! Evlenirken hastalıkta saglikta diyoruz. Yani şimdi uzun olacak anlatması bence doğru değil. Ben eşini hamileyken bırakan adam kadar askerdeyken kocasını bırakan kadını da suçlu görüyorum. Tabi bu benim düşüncem herkesin görüşü farklı.
Canım arkadaşım o şerefsiz beni boşadı. Ben askerden dönmesini bekliyordum. Çok yalvardım aslında onların yaptıklarından dolayı benim boşanma davası açmam lazımdı.izne geldi sözleşme gönderdi imzalama dedim yengesini aradım bir kere görüşelim dedim.kabul etmedi. Sözleşmeyi imzalamazsan çekişmeli açarım dedi.ben zaten hakkımda olmayan şeyler söylediler çekişmelide daha çok yıpranırım diye imzaladım. Ama yine ikna etmeye çalıştım. Asıl o zalim adam 1,5 yaşında çocukla beni bıraktı

Son düzenleme:
Evet doğru bulmuyorum. Çunku ne olursa olsun o sizin eşinizdi. Askerlik de onların ailelerine ve arkadaşlarına özlem duyduklari bir yer. Yani onun zor durumunda bir de sizden böyle bir şey gördüyse. Kime güvenebilir ki ?! Evlenirken hastalıkta saglikta diyoruz. Yani şimdi uzun olacak anlatması bence doğru değil. Ben eşini hamileyken bırakan adam kadar askerdeyken kocasını bırakan kadını da suçlu görüyorum. Tabi bu benim düşüncem herkesin görüşü farklı.
Ben uzun uzun anlatamıyorum ama ben tüm şartlarını kabul edip dönecektim haber etmeden tecili bozdurup askere gitmiş. Ben zaten birşeylere dayanamayıp babamın evine geldim bu düzelteceğine daha da zorlaştırdı.askerden dönsün diye beklerken iki gün içinde annesi gilin yanında dönmedim diye ikinci kadın alacağım diye yemin etti.beni engelledi telefondan sonra da boşanma aşaması zaten. Ben ikinci kadını bana kızgınlığından söylüyor zannettim ama arkadaşlarıma söyledim arıyorum sana haberi gelecek dedi. Ben biraz konuşmaya çalıştım iyice çirkinleşti beni boşa o zaman dedim. Askerde ikinci kadın arayacak kadar çirkinleşti.

Bende bosanmak uzereyim ve ayni seyleri dusundukten sonra bende adam gibi biriyle evlenir mutlu olurum diyorum

O adam ne kadar şartları değiştirirse değiştirsin ondan bir cacık olmaz.Mutlu olamaz Hele de senin ahın varken sen kafanı onun mutlu olma ihtimali ile yorma.Yavrunu düşün.Onu ne kadar kafaya takarsan o kadar mutsuz olursun.Artık ne hali varsa görsün.İnşallah bu yaşadıklarından sonra çoook mutlu olursun...
İnşallah çok teşekkür ederim

Bende bosanmak uzereyim ve ayni seyleri dusundukten sonra bende adam gibi biriyle evlenir mutlu olurum diyorum
İnşallah kıymetinizi bilecek insanlarla karşılaşırsınız. Sanıyorum bu bir süreç. Her ayrılan böyle hissediyor belki de. Çünkü benim üzülecek birşeyim yoktu boşandığımız için ama böyle düşünmeye engel olamıyorum

Ben uzun uzun anlatamıyorum ama ben tüm şartlarını kabul edip dönecektim haber etmeden tecili bozdurup askere gitmiş. Ben zaten birşeylere dayanamayıp babamın evine geldim bu düzelteceğine daha da zorlaştırdı.askerden dönsün diye beklerken iki gün içinde annesi gilin yanında dönmedim diye ikinci kadın alacağım diye yemin etti.beni engelledi telefondan sonra da boşanma aşaması zaten. Ben ikinci kadını bana kızgınlığından söylüyor zannettim ama arkadaşlarıma söyledim arıyorum sana haberi gelecek dedi. Ben biraz konuşmaya çalıştım iyice çirkinleşti beni boşa o zaman dedim. Askerde ikinci kadın arayacak kadar çirkinleşti.
Eğer öyle söylemişse boşver ya o zaman sen kendi hayatına bak. Öyle bir yemin olabilir mi ! Eşiniz böyle biriyse neden üzülüyorsun. Sen daha mutlu olmaya bak. Sen ona ulaşmaya çalıştıkça bir yerleri kalkacak.

Arkadaşlar ben boşanalı iki ay olmadı.daha öncede bununla ilgili bir konu açmıştım.eşim askerde. İzne geldi ve boşandık.askerdeyken rahatım evlenme ihtimali yok diye..ama askerliğinin bitmesine 1 ay kaldı ve benim gün geçtikçe kalbimdeki acı artıyor. Gece boyunca hep onun başka kadını sevmesi ile ilgili rüyalar görüyorum.gece gündüz bunu düşünüyorum en ince ayrıntısına kadar.mesela Kızım 1,5 yaşında kızımın düğününe o kadını da getirecek gibi.bana yaşatmadığı hayatı ona yaşatacak çok mutlu olacak diye kahroluyorum.başka kadınla aynı evde yaşayacağını düşünüp ölsün diye dua ediyorum.annem gile sürekli kesin şöyle yapacak böyle yapacak diye muhtemel şeyleri anlatıyorum.onlara göre o adamdan kurtulmam Allahın bir lütfu olunca pek önemsemiyorlar bu düşüncemi.bu geçici bir durum mu acaba. Sevgilisinden kocasından ayrılan arkadaşlar siz de böyle mi hissediyorsunuz
Kocanıza çok mu kızgınsınız acaba korktuğunuz başınıza gelir kabullenip vazgeçmeyi denemelisiniz.Gecici bir durum endişelenmeyin çok kafaniza takmissiniz

Kocanıza çok mu kızgınsınız acaba korktuğunuz başınıza gelir kabullenip vazgeçmeyi denemelisiniz.Gecici bir durum endişelenmeyin çok kafaniza takmissiniz
Belki de.ben de duygularımı anlamlandıramıyorum. Haksızlığa uğradığım için de sürekli bir sinir var içimde.

Belki de.ben de duygularımı anlamlandıramıyorum. Haksızlığa uğradığım için de sürekli bir sinir var içimde.
Hırs içinizde ki ozaman lütfen kabullenin kendinizi çok hırpalamadan. Mutluluk bir kiside veya bir noktada degil

Canim ayrılan esinmis galiba belkide bu yüzden içine sindiremedin yasadikların kolay şeyler değil benzeri bir durumu benim en yakın arkadaşım yasadi aynen dediği gibi başkasıyla evlendi nispet yaparcasina ama aynı kotulukleri yeni evlendigi insanada yaptı en sonunda ıkincide terkedip gitti şimdi hem ailesi hem eski eşi arkadasimin peşine çok dusuyo ama arkadaşım donmicek çocuğuyla birlikte çok güzel bir hayat kurdu calisiyo parasini kazanıp ayaklarinin üzerinde duruyo bazen ayrılıklar hayatın sonu değildir yeniliklerin baslangicidir şimdi acin taze olduğu için sana zor geliyo ama hepsi geçecek zaman herseyin ilacı emin ol

Ben de 1,5yaşında kızıyla çekişmeli boşanma aşamasındayım. Kızımın ne yazık kı babası olan kişi bana uyguladığı şiddeti bile ailemle aramızı bozmaya çalıştın diyerek savunmaya çalışan biri. Kaldı ki ailesinin onca saçmalığını, sömürüsüne rağmen onları öyle kabul etmiş, kimseye bir saygısızlık etmemiştim vs. Ama kızım var ortada ve her haftasonu kızımı almaya geldiğinde gerginlik yaşatıyor bana. Şimdi tek duam evlensin hatta mutlu olsun da benden ve kızımdan uzak olsun. Sizin bu üzüntünüzün de gelip geçeceğini düşünüyorum. Çocuğunu görmeye gelmiyor mu babası onu da merak ettim. En azından çocuğunuzu kullanıp daha fazla çirkefleşmiyor, halinize şükredin.

Ben de 1,5yaşında kızıyla çekişmeli boşanma aşamasındayım. Kızımın ne yazık kı babası olan kişi bana uyguladığı şiddeti bile ailemle aramızı bozmaya çalıştın diyerek savunmaya çalışan biri. Kaldı ki ailesinin onca saçmalığını, sömürüsüne rağmen onları öyle kabul etmiş, kimseye bir saygısızlık etmemiştim vs. Ama kızım var ortada ve her haftasonu kızımı almaya geldiğinde gerginlik yaşatıyor bana. Şimdi tek duam evlensin hatta mutlu olsun da benden ve kızımdan uzak olsun. Sizin bu üzüntünüzün de gelip geçeceğini düşünüyorum. Çocuğunu görmeye gelmiyor mu babası onu da merak ettim. En azından çocuğunuzu kullanıp daha fazla çirkefleşmiyor, halinize şükredin.
Askerde şu an ama ailesi gelip alıyor arada.askerden gelsin haftada bir alacak sabah 9:00 akşam 5:00 arası.boşanmadan evvelde kendi geliyordu arabayı 500 metre öteye parkediyordu yengesi alıyordu.hiç muhatap olmuyordu.

Ayrılma sebebiniz ne ? Boşanmayı siz mi istediniz o mu ?

ıyıde bız bu kadına sıddetı nasıl onluyecegız....hanı yanlıs anlamayın hep devletten birşeyler beklıyoruz...hayretle bakıyorum sıddet gorenler ozledım dıyorya...bu nasıl hastalıklı bir haldır....sız esınızı bırakında cocugunuz ıcın tedavı olun barı..ben sıddet gorcem bırde buna emınımkı cocugumda sahıt olacak yada hıssedecek...bitincede uzulecem..hay Allahım ya yarabbım.

ayyy hiç güleceğim yoktu. Ordan bakınca böyle gözüküyor tabi.ama benim korkum ya şartları değiştirirse ya da eşim orta asyalı kadınlarla evlenmek isterdi ordan saf bir kız bulursa kız istediklerini yaparsa çok mutlu olurlarsa

Böyle insanların mutlu olacağını sanmıyorum...

Kolay değil öyle , birinin ahını alıpta sonra hiçbirşeyi olmamış gibi yaşamak...

Eden bulur!

Ayrılma sebebiniz ne ? Boşanmayı siz mi istediniz o mu ?
Aslında evi ben terkettim. Çünkü iyice çekilmez olmuştu bir yıl sonra taşınırız diye oturttu ailesinin altına.hep erteledi 21 ay oturdum daha en erken iki yıl vardı taşınmamıza.destek olsa sorun değil 10 yılda otururdum.sinirli kaba bir insandı çoğu zaman. ben problem çıkarmasam bana vakit ayırma gibi bir bilgisi yoktu adamın.bunların yanında annem gile bile haftada zor götürüyor.onda bile çoğu zaman işyerine giderken yol üstünde indiriyor kardeşim alıyordu beni.kayınvalide sürekli küser laf çarpardı yalan söyleyip duygu sömürüsü yapıp oğlunu üzerime salardı.zaten akşam yemeklerinde asla ayrı yiyemiyorduk.doğum yaptım o halde bile yukarıya çıkmaya devam ettim.yemeği doğum yaptığım için kv yapıyordu.20 gün sonra yemekleri sen yapcan dedi.tamam dedim yapmaya başladım.yemektensonra sonra çocukla iniyordum kocam daha oturuyordu.bana gitme oturalım niye gidiyorsun diyordu annesi. Çok sinir oluyordum oğluna in diyeceği yere bana karışıyordu. burdan sonra zaten iyice sorunlar arttı.sürekli annem küser anneme şöyle yap çocuğu götür.evi terkettim.sonra geri dönmek istedim ama ceza olarak taşınma işini iptal etti yani ömrünüzün sonunda kadar köyde altlı üstlü oturacakmışız.ben şartlar değişsin boşanmak istemiyorum en azından ayrı yiyelim bari dedim.kabul etmedi

Ben şartları kabul ettim 4,5 ay sonra aptal gibi.askere gittiğini öğrendim.iki gün içinde dönmezsen üzerine evlencem dedi sonra iyice saçmaladı izne geldi boşadı. O istedi yani.tabi bu arada geldiğimden beri hiç kimse aramamıştı

Huylu huyundan vazgecmez. Annemle babam ayri. Babamla gorusmuyorum ben ve babamin ikinci evliligi suan. Acaba anneme yasatmadiklarini o kadina yasatiyor mudur diye hep düşünür üzülürdum. Gecen ogrendim o kadincagiza daha kotu davranıyormus. Bunlar böyle deger sevgi bilmezler.

Askerde şu an ama ailesi gelip alıyor arada.askerden gelsin haftada bir alacak sabah 9:00 akşam 5:00 arası.boşanmadan evvelde kendi geliyordu arabayı 500 metre öteye parkediyordu yengesi alıyordu.hiç muhatap olmuyordu.
Çocuğunu almak için çocuğunun annesiyle muhatap olmamak da ne demek. Bizimki de kendi ailesini benimle muhatap etmemek için arabasını uzağa park eder de ben arabadakileri görmeyeyim diye. Sırf bu davranış bile yeterli değil mi bizden uzak olmalarını istememize. Gururunuz kırıldığı için hazmedemiyorsunuz, kıymetinizi anlasın pişman olsun istiyorsunuz ama bu durum zor. Böylesi adamlarda bırakın sevgiyi, insanlık yok. Sadece sizi değil ailesi dışında kimseyi sevemez onlar merak etmeyin. Böyleleri bizden uzak olsunlar, daha fazla zarar vermesinler yeter. Bir süre sonra siz de sadece bunu isteyeceksiniz bence

Back
X