• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyum takintim her animi mahvediyor. Var mi ayni durumda olan:(

Kizlar hepinize musssmutlu gunler diliyorum en basta. Yahu ben cok takintiliyim mesela evden cikarken cantama 10 kez bakiyorum telefonumu cuzdanimi anahtarimi aldim mi diye disari cikiyorum yine ayni cantaya bakip duruyorum acaba evde bir sey acik biraktim mi diye panik oluyorum. Sozlumle de ayni sekilde. Adam ne dese illa buzagi ariyorum altinda guvenim cok ama disari cikiyor mesela oda simdi yanindan kiz gecmsitir kizlar vardir diye dusunup stres yapiyorum. Surekli bir seyleri takiyorum anlayacaginiz cok bunaldim artik..

Merhaba ruh ikizim :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki önceden unutkanlıkla ilgili çok tartışma yaşadıysan , bilinç altına fazla tedbir olarak algılanmıştır . İşin zor tedbir iyi ama fazla seni ble bunaltıyor göründüğü gibi:24:

Belki önceden unutkanlıkla ilgili çok tartışma yaşadıysan , bilinç altına fazla tedbir olarak algılanmıştır . İşin zor tedbir iyi ama fazla seni ble bunaltıyor göründüğü gibi:24:

Tabikide bilincaltim bunlarla dolu 90larin cocuklugunu yasadik olmamasi mummun mu tartismalarin :D

Back
X