• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu huyumdan nefret ediyorum ama ne yapabilirim?

Merhaba kızlar. Benim nefret ettiğim bi huyum var bunun farkında olmama rağmen elimden bişe gelmiyo. Size de şöyle anlatayım. Bi erkek arkadaşım var. Şimdi farklı şehirlerdeyiz. Yanımdayken kıskançlığım yok ama uzaktayken yanında ailesi bile olsa kıskanıyorum. Daha doğrusu onu paylaşamıyorum. Bende onun yanında olmak istiyorum. İmkansız olduğunu bile bile tüm vaktini bana ayırmasını bekliyorum. O da yapamayınca kavga çıkarıp onu üzüyorum. Bu akşam yine misafirleri var. Benimle ister istemez ilgilenemeyecek Ve benim yine krizm tutacak o ne kadar alttan alsada kavga edeceğiz. Sizce ne yapabilirm bu huyumu benim yenmem gerek?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman dizinin dibinden ayrılmayacak aynı şehirden birini bulman lazım.
Bu kıskançlık huyunu hiç anlamıyorum..
Neden kıskanır ki insan durduk yere.

:126:

Merhaba, yayladayim demissiniz, ben de su an yerinizde olmak icin neler vermezdim :) cikin yuruyusunuzu yapin, cokca kitap alin temiz havada oturun. Ugrassiz kaldikca sariyor insan. Ben de eskiden boyleydim ama bi suredir tek vakit gecirmenin ne kadar hos oldugunu kesfettim. Simdi o mesaj atinca cevap vermeyi falan unutuyorum bazen.

O zaman dizinin dibinden ayrılmayacak aynı şehirden birini bulman lazım.
Bu kıskançlık huyunu hiç anlamıyorum..
Neden kıskanır ki insan durduk yere.

:126:

İşte bende bu huyumdan rahatsız olduğumu söylüyorum ve nasıl başa çıkabilirm diye sizden fikir almak için açtığım bi konu. Zaten bu son olarak geçirdiğimz yazımız.

Merhaba kızlar. Benim nefret ettiğim bi huyum var bunun farkında olmama rağmen elimden bişe gelmiyo. Size de şöyle anlatayım. Bi erkek arkadaşım var. Şimdi farklı şehirlerdeyiz. Yanımdayken kıskançlığım yok ama uzaktayken yanında ailesi bile olsa kıskanıyorum. Daha doğrusu onu paylaşamıyorum. Bende onun yanında olmak istiyorum. İmkansız olduğunu bile bile tüm vaktini bana ayırmasını bekliyorum. O da yapamayınca kavga çıkarıp onu üzüyorum. Bu akşam yine misafirleri var. Benimle ister istemez ilgilenemeyecek Ve benim yine krizm tutacak o ne kadar alttan alsada kavga edeceğiz. Sizce ne yapabilirm bu huyumu benim yenmem gerek?

kendini oyalayacak bişeyler bul kendine çok boş zamanın var demekki sıkılmaktan ona sarıyosun :1: ama yazık onada her dakika seninle konuşamaz konuşacak bişey bulamaz :50:

Back
X