Degismeyo dusunerek bi baslangic yapmissin zaten kndini tutmayi dene sinirlenince ortamdan uzaklaas veya baska seylere kizginligini at bn genelde aglayarak atiorum kucuk dusurucu gibi gozuksede kimsenin kalbi kirilmio ve uzaklasirim o ortamdan. Kardesimde sen gibi oda uzaklasarak kndini toparlamayi ögrendi.Merhabalar herkese canımı aşırı sıkan ve hem ikili ilişkilerimi hemde normal hayatımı etkileyen ve çokça başımı ağrıtan huyum şu ki insanlarla çok samimi olmam ve bunun dezavantajları ,önce herkesle aşırı samimi olurum ,sonra ters bişey oldu mu da aşırı tepki veririm ağızıma geleni söylemek gibi , sürekli sakin ve dozunda yaklaşan insanlara aşırı imreniyorum ,(genelde toprak grupları) ben ateş grubuyum hemen patlıyorum arkadaşlar lütfen değişmem için yardım edin bana
bunun burçla grupla falan alakası yok ki insanın kendiyle özüyle alakası var.eğer kitap okumakla aranız iyiyse kişisel gelişim kitaplarını şu evde tıkıldığımız günlerde sipariş edebilirsiniz.en faydalısı terapist olur ama.Merhabalar herkese canımı aşırı sıkan ve hem ikili ilişkilerimi hemde normal hayatımı etkileyen ve çokça başımı ağrıtan huyum şu ki insanlarla çok samimi olmam ve bunun dezavantajları ,önce herkesle aşırı samimi olurum ,sonra ters bişey oldu mu da aşırı tepki veririm ağızıma geleni söylemek gibi , sürekli sakin ve dozunda yaklaşan insanlara aşırı imreniyorum ,(genelde toprak grupları) ben ateş grubuyum hemen patlıyorum arkadaşlar lütfen değişmem için yardım edin bana
aa aynı çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfenMerhabalar herkese canımı aşırı sıkan ve hem ikili ilişkilerimi hemde normal hayatımı etkileyen ve çokça başımı ağrıtan huyum şu ki insanlarla çok samimi olmam ve bunun dezavantajları ,önce herkesle aşırı samimi olurum ,sonra ters bişey oldu mu da aşırı tepki veririm ağızıma geleni söylemek gibi , sürekli sakin ve dozunda yaklaşan insanlara aşırı imreniyorum ,(genelde toprak grupları) ben ateş grubuyum hemen patlıyorum arkadaşlar lütfen değişmem için yardım edin bana
Evet sorunun ana temeli bu sanırımİnsanlara fazla değer vermeyin. O zaman sinir olamazsınız. Umrunuzda olmaz.
Merhabalar herkese canımı aşırı sıkan ve hem ikili ilişkilerimi hemde normal hayatımı etkileyen ve çokça başımı ağrıtan huyum şu ki insanlarla çok samimi olmam ve bunun dezavantajları ,önce herkesle aşırı samimi olurum ,sonra ters bişey oldu mu da aşırı tepki veririm ağızıma geleni söylemek gibi , sürekli sakin ve dozunda yaklaşan insanlara aşırı imreniyorum ,(genelde toprak grupları) ben ateş grubuyum hemen patlıyorum arkadaşlar lütfen değişmem için yardım edin bana
Ben de tam tersi ya Sıkı fıkı olamam asla güvenemem illa üzerinden bir süre zarfı zaman dilimi geçmesi lazım Özelimi hele asla anlatmam adı üstünde özel çünkü birde zirt pirt mesaj yazan bos bos muhabbet edenleri hic sevmem daha dogrusu mesajlasmayi sevmem wp te bile mavi tiki son gorulmeyi kapattim yani oyle soguk bir yapim var ama samimi oldugum insanlar hic oyle dusunmez hatta sanki yillardir taniyor gibiyiz derler bende anlamadimMerhabalar herkese canımı aşırı sıkan ve hem ikili ilişkilerimi hemde normal hayatımı etkileyen ve çokça başımı ağrıtan huyum şu ki insanlarla çok samimi olmam ve bunun dezavantajları ,önce herkesle aşırı samimi olurum ,sonra ters bişey oldu mu da aşırı tepki veririm ağızıma geleni söylemek gibi , sürekli sakin ve dozunda yaklaşan insanlara aşırı imreniyorum ,(genelde toprak grupları) ben ateş grubuyum hemen patlıyorum arkadaşlar lütfen değişmem için yardım edin bana
Bi kitap aldığım da dış kapağına çok aldanırım, ama sonra herhangi bi sayfasını açar kullandığı dili, anlatımını ve bakış açısını tahlil etmeye çalışırım. Sende böyle yap.. önce tani sonra güven.Merhabalar herkese canımı aşırı sıkan ve hem ikili ilişkilerimi hemde normal hayatımı etkileyen ve çokça başımı ağrıtan huyum şu ki insanlarla çok samimi olmam ve bunun dezavantajları ,önce herkesle aşırı samimi olurum ,sonra ters bişey oldu mu da aşırı tepki veririm ağızıma geleni söylemek gibi , sürekli sakin ve dozunda yaklaşan insanlara aşırı imreniyorum ,(genelde toprak grupları) ben ateş grubuyum hemen patlıyorum arkadaşlar lütfen değişmem için yardım edin bana
Olmak istediğim :))Ben de tam tersi ya Sıkı fıkı olamam asla güvenemem illa üzerinden bir süre zarfı zaman dilimi geçmesi lazım Özelimi hele asla anlatmam adı üstünde özel çünkü birde zirt pirt mesaj yazan bos bos muhabbet edenleri hic sevmem daha dogrusu mesajlasmayi sevmem wp te bile mavi tiki son gorulmeyi kapattim yani oyle soguk bir yapim var ama samimi oldugum insanlar hic oyle dusunmez hatta sanki yillardir taniyor gibiyiz derler bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?