• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ihanetin karşılığı ne olmalı ?

defneylz27

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
18
2
1
35
arkadaşlar merhaba buraya yeni katıldım , bu konuyu sizlerle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum.
ara ara konustugumuz biri vardı bana sürekli sevgisini dile getiren eski erkek arkadaşım ve dün öğrendimki hayatındaki insanla bitirdik demesine ragmen kopmamışlar.
ve açıkçası bana yazmış olduklarından beni yara bandı olarak kullandığını öğrendim.size öfkemi anlatmak mümkün değil.
bu hareketinin karşılığı ne olmalı ?

Öncelikle içinde tutma sakın hiçbir şeyi, güzelce dök içindekileri bağır çağır içinde hiçbir şey kalmasın. Sonra da görmezden gelmeye ve mutlu olmaya başla senin mutluluğun ona en güzel ceza olur.

kesinlikle bende aynısını düşünüyorum. öfkeme yenip düşüp agzıma geleni saydırmak beni küçültür.
zavallı kız bide ilişkilerinin çok iyi oldugunu falan düşünüyor. şeytan diyor gönder tüm konusmaları kıza.. neyse ya. öneriniz için teşekkür ederim bende aynısını düşünmüştüm :)

ayyy ben senin yerinde olsam kesinlikle kıza herşeyi anlatırdım
susmazdım
anlatır sonra susardım
valla nasıl durabiliyorsunuz anlamıyorum ben cıngar çıkartırdım ne demek bunu nasıl yapar sana

Gönül rızasıyla affetmek. Hinlendikçe, kendi kendini fişekledikçe, intikam için kalbini kararttikça zarar görmekten başka bir şey yaşamazsın. Allah'a güvenmek. Allah'a havale etmek. Bir müddet acını yaşayıp hatadan ders çıkarmak lazım. Bu adamın tekin bi adam olmadığına dair işaretleri algıla. Abidik, gubidik adamların ortak özelliklerini belirle. Hayatına kaldığı yerden devam et. Böyle bir adamın intikam için yüzüne turkurmeye bile değmez

Gönül rızasıyla affetmek. Hinlendikçe, kendi kendini fişekledikçe, intikam için kalbini kararttikça zarar görmekten başka bir şey yaşamazsın. Allah'a güvenmek. Allah'a havale etmek. Bir müddet acını yaşayıp hatadan ders çıkarmak lazım. Bu adamın tekin bi adam olmadığına dair işaretleri algıla. Abidik, gubidik adamların ortak özelliklerini belirle. Hayatına kaldığı yerden devam et. Böyle bir adamın intikam için yüzüne turkurmeye bile değmez

haklısın birde o kadar güveniyordumki geçmiştende tanıdığım için.demekki insanlar değişebiliyorlarmış. ilk etapta sakin kalabilmek serin durabilmek çok zor, şuan içim çok kötü. ama bir şey yazmadan durup kendimi sakinleştiricem

haklısın birde o kadar güveniyordumki geçmiştende tanıdığım için.demekki insanlar değişebiliyorlarmış. ilk etapta sakin kalabilmek serin durabilmek çok zor, şuan içim çok kötü. ama bir şey yazmadan durup kendimi sakinleştiricem
Elbette çok zor ama kendi kıymetini de zaten düşürmüş olursun ona mesaj atarak.Sen de her insan gibi bir hata yaptın. Senin ki namussuz bir adama güvenmek oldu. Allahtan erkenden fark ettin de daha çok yara almadın. Allahtan yüzünü erkenden göstermiş. Ne kadar uzun sürerse o kadar acılı olurdu. Bırak kim ne yapıyorsa yapsın. Sen önüne bak. Kendin gibi iyi bir adam da elbet karşına çıkar. Şu çok ünlü sözde de söylendiği gibi "Gecenin en karanlık zamanı gündüze en yakın olanıdır."

Elbette çok zor ama kendi kıymetini de zaten düşürmüş olursun ona mesaj atarak.Sen de her insan gibi bir hata yaptın. Senin ki namussuz bir adama güvenmek oldu. Allahtan erkenden fark ettin de daha çok yara almadın. Allahtan yüzünü erkenden göstermiş. Ne kadar uzun sürerse o kadar acılı olurdu. Bırak kim ne yapıyorsa yapsın. Sen önüne bak. Kendin gibi iyi bir adam da elbet karşına çıkar. Şu çok ünlü sözde de söylendiği gibi "Gecenin en karanlık zamanı gündüze en yakın olanıdır."

içimi rahatlattınız teşekkür ederim. en kötüsüde ona yazdığı aşk-sevgi sözcüklerinin hepsini tek tek gördüm. gerçekten inanamadım ya bir insan ancak bu kadar sahtekar olabilirmiş dedim. ve şuan beraber oldugu insan herşeyden habersiz devam ediyor bu yalancıyla .

Kız arkadaşına anlatın bilmiyorsa, göz göre göre aldatmasın onu da, ha biliyorsa zaten kendi bileceği iş, siz kurtulmuşsuuz böyle birinden sevinin yeterli.

Kız arkadaşına anlatın bilmiyorsa, göz göre göre aldatmasın onu da, ha biliyorsa zaten kendi bileceği iş, siz kurtulmuşsuuz böyle birinden sevinin yeterli.

bilmiyor kız , sadece benim eski kız arkadası oldugumu biliyor.
anlatmayacagım ne yaparlarsa yapsınlar. Allaha havale ediyorum.hiçbirşeyden haberdar oldugumu bilmiyor. artık ölü taklidi yapıcam yazar ederse

Back
X