- Konu Sahibi Swanbeauty
-
kızlar bu falımın sadece bir bölümü.bu kısmı ilgimi çekti.çok merak ettim, yorumu benim için çok önemli.bir şeyler söyler misiniz?yorumlayan olursa çok sevinirim.ama ne olur yakından bakın resimlere büyütüp.
Eki Görüntüle 876808 Eki Görüntüle 876809
teşekkür ederim yorum için.ben orada birşeyler görüyorum ama yorumlayamadım.sanki bir kalp var üzerinde F harfi olan ve birisi bu kalbi itmeye çalışıyor.aşağı doğru.aşağıdada birisi bekliyor sanki itsin diye.ama ne anlama geliyor bilmiyorum.arkanda bıraktıgın bi kişi var seni özlüyor ama çok sıkıntılı çıkmış
arkanda bıraktıgın bi kişi var seni özlüyor ama çok sıkıntılı çıkmış
banada bakarmısın bende sana tarot yada kahve bakayım
teşekkür ederim yorum için.ben orada birşeyler görüyorum ama yorumlayamadım.sanki bir kalp var üzerinde F harfi olan ve birisi bu kalbi itmeye çalışıyor.aşağı doğru.aşağıdada birisi bekliyor sanki itsin diye.ama ne anlama geliyor bilmiyorum.
pek bilmiom canım ben içime doganı söylüom
gördüm evet aielede kalp rahatsızlıgı var die anladım bayanda olabailir erkekde ismin yada soyadın için de olan bir f harfi
olsun cnm buda yeter benim için sen burcunu syle birde kim için baktıracaksın onu
banada bakarmısın bende sana tarot yada kahve bakayım
adım gülşah akrep burcum ailem için eşim bi k.validem ile
ama ben kendi falımı soruyorum sen keşke bi de bana yorum yapıp çıkaydın.kahve falı biliyorsan bakar mısın bana.?
ama ben kendi falımı soruyorum sen keşke bi de bana yorum yapıp çıkaydın.kahve falı biliyorsan bakar mısın bana.?
kızlar noluyor ??????????????
bu uslubunu hiç beğenmedim senin çakmak al çık der gibi ki bu site herkese açık bir site yorum yap çık ne demek
kızlar noluyor ??????????????
.bu üslubumda ne var pardon.sen gelip benim kendi derdim olan konunun alltına alakasız yorum yapıyorsun.yani konumu kendi işine gelen şekilde kullanmış oldun.ve gelip bana hesap soruyorsun.bu bana saygısızlık değil mi?tamam sen işine bak olur mu?gölge etme başka ihsan istemem
yok arkadaşım bişey olmuyor.senle alakası yok.sen bana yardımcı oldun sağol.arkadaş yanlış davrandı.önemli değil.sana özelden mesaj atabileceği halde,kendiyle alakalı bişeyi benim konum altında yazdı.yazsın bişey değil de bi de gelip ters çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?