bu iki resim benim için ne anlatmak istiyor, bakar mısınız lütfen.

Swanbeauty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
915
532
123
İzmir
kızlar bu falımın sadece bir bölümü.bu kısmı ilgimi çekti.çok merak ettim, yorumu benim için çok önemli.bir şeyler söyler misiniz?yorumlayan olursa çok sevinirim.ama ne olur yakından bakın resimlere büyütüp.

Son düzenleme:
arkanda bıraktıgın bi kişi var seni özlüyor ama çok sıkıntılı çıkmış
teşekkür ederim yorum için.ben orada birşeyler görüyorum ama yorumlayamadım.sanki bir kalp var üzerinde F harfi olan ve birisi bu kalbi itmeye çalışıyor.aşağı doğru.aşağıdada birisi bekliyor sanki itsin diye.ama ne anlama geliyor bilmiyorum.

Son düzenleme:

gördüm evet aielede kalp rahatsızlıgı var die anladım bayanda olabailir erkekde ismin yada soyadın için de olan bir f harfi

gördüm evet aielede kalp rahatsızlıgı var die anladım bayanda olabailir erkekde ismin yada soyadın için de olan bir f harfi

canım benim severken ayrıldığım biri vardı.4 ay oldu.ismi f ile başlıyor.güya o da beni seviyordu ama ilişkiyi sahiplenemedi.acaba bu durumla bu çıkan şekillerin bi alakası var mı ah bi yorumlayabilsem.

bu uslubunu hiç beğenmedim senin çakmak al çık der gibi ki bu site herkese açık bir site yorum yap çık ne demek

.bu üslubumda ne var pardon.sen gelip benim kendi derdim olan konunun alltına alakasız yorum yapıyorsun.yani konumu kendi işine gelen şekilde kullanmış oldun.ve gelip bana hesap soruyorsun.bu bana saygısızlık değil mi?tamam sen işine bak olur mu?gölge etme başka ihsan istemem

kızlar noluyor ??????????????

yok arkadaşım bişey olmuyor.senle alakası yok.sen bana yardımcı oldun sağol.arkadaş yanlış davrandı.önemli değil.sana özelden mesaj atabileceği halde,kendiyle alakalı bişeyi benim konum altında yazdı.yazsın bişey değil de bi de gelip ters çıktı.

senin benim konun yok bu sitede sende beni kullanmaya çalışıyorsun yok neymiş sana bakıp çıkacakmışım bna edebiyat yapma gölge ihsan istemem ne demek herkes istediğini yazmakta ve yapmakta özgür mademki hoşnut değilsin git kendine özel blog sitesi aç burda herkes bu işi yapıyor banada hakaret edemezsin sen beni kullanan sensin fazlada şarkı dinleme sağlığına zarar gölge etme ihsan isteme cnm

iki dk nasılda konuyu çevirdin ya hayret ediyorum sana hakikatten hayret yani hem gelip yazma diyorsun hemde yazsın bişey değil diyorsun çelişkelere gel yarabbimmmm hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…