bu iki resim benim için ne anlatmak istiyor, bakar mısınız lütfen.

kızlar lütfen rica ediom tapulu deil bu siite herkez yazar ama saygısını bozmaz kimse bi yanlış anlaşma var düzeltin ve yollarına za devam edin ölümlü dünya kalp kırmaya gerek yok rica ediom

canın kavga istiyorsa yanlış kişiyi seçtin..bak bu sitenin kurallarını senden öğrenecek değilim.gelip hatalı davranıyorsun sonra da hakaret ediyorsun.sana ne dedim?.''bana da bakar mısın'' dedim.ne var bunda.yok üslubumu beğenmemiş de..lütfen kendini ölç biç.gecenin bu saati polemiğe gerek yok.benim özel konum evet.isteyen yorum yapar ancak sen konu dışı yorum yapıyorsun.
arkadaşa özel mesaj atsaydın madem.ya da ayrı konu açsaydın.ben oraya yazmışım benim için gerçekten önemli diye.insanların hassasiyetlerine biraz saygı lütfen.

kızlar lütfen rica ediom tapulu deil bu siite herkez yazar ama saygısını bozmaz kimse bi yanlış anlaşma var düzeltin ve yollarına za devam edin ölümlü dünya kalp kırmaya gerek yok rica ediom

şurada bi fal sordum.konum kavga mahali oluyor.pes diyorum.hayır sen de site tapulu mal mı falan diyorsun..ne demek istiyorsun.?ben konuma yazmasın demedim ki.olay farklı..sen olayı anlamadın sanırım.neyse..

Son düzenleme:
neroli kusura bakma hakkını helal et bende öyle atladım bianda ama uzatmayın hadi canım

helal olsun.senle ilgili değil canım olay.ara bulacak bişey yok.sen boşver.herkes hatasını bilmeli.ben uzatmayacağım canım.umarım arkadaş da uzatmaz.konuyu polemik olsun diye açmadım.sevmediğim şey beni buldu.neyse...iyi geceler.

şurada bi fal sordum.konum kavga mahali oluyor.pes diyorum.hayır sen de site tapulu mal mı falan diyorsun..ne demek istiyorsun.?ben konuma yazmasın demedim ki.olay farklı..sen olayı anlamadın sanırım.neyse..

doğru diyorsun yanlış insanı kavga için seçmişim sende haklısın iki ikişiye aynı anda daldığına göre yanlış insan sistematik olarak senin olman gerekiyor yoksa matematik miydi bilemedim bak şindi o uslup banada bak yorumla çık şeklinde olmaz anlatabildim mi rica şeklinde sylersin bakılır sorarsın bakılır yorumla çık denmez hatalı olan sensin burda beni kıran bu oldu yorum çık snr yorumlarmısın ?

..................................

evet yanlış insanı seçtin.düzeyli bir insanla kavga edemezsin.iki kişiye falan dalan biri yok.kendi kendine konuşma.nemalanma daha fazla.saygısızlık yapamazsın sen bana.o dalmak kelimesi ve dalgacı üslubunla kendi rengini belli ediyorsun..her ettiğin hakaret sahibine geri döner unutma.bir daha cevap yazacağını biliyorum.insanları kışkırtmayı seviyorsun çünkü.bu sefer şimdiden yazayım söyleyeceğin her kötü söz sana dönsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…