• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ikinci hastane vakası bu sefer mağdur benim

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.237
7.025
398
Dün akşam açtığım postu biliyorsunuzdur hastanede doktor bir kadına hakaret etti ben de randevumu erteledim demiştim bugün iyi güzel gittim muayene oldum 7 aylık bir kızım var ona alerji testi yaptırmıştık sonuçlar çıktı diye haber verilince onu da aldım öyle gittik.Doktora sonuç göstermek için ayrıdan sıra alınmıyor sekretere kimliği veriyorsunuz iyi güzel verdim kimliği çağıran yok bakıyorum pek hasta da yok sekreter siz sıra mı bekliyorsunuz dedi evet dedim buyurun dedi içeri girdik baktılar kimlik yok hastalardan biri kendi çocuğunun kimliği diye almıştır geri getirirler diyip numara aldılar benden haliyle kızdım bozuldum nasıl kaybolur diye numara aldılar ama giden gitti bence burada ihmal yok mu yaa çocuğumun kimliği yasa dışı işlerde kullanılmaz değil mi ? Hemen kayıp başvurunda bulunmalı mıyım yoksa beklemeli miyim ? Hiç kimlik kaybolmamıştı panik oldum kötü niyetli insanların eline geçer diye neden böyle aksilikler beni buluyor yaa

Kimlik verilip birakiliyor mu oylece hastaneden ayrilana kadar? Lazimsa o an verirsiniz ve işi bitince size geri verir hemen. 🙄 O hastaneye ilk defa gidilmiyorsa (test yapilmis ilk degil) kimlik almamasi gerekmez miydi? Hersey bir garip

Kimlik verilip birakiliyor mu oylece hastaneden ayrilana kadar? Lazimsa o an verirsiniz ve işi bitince size geri verir hemen. 🙄 O hastaneye ilk defa gidilmiyorsa (test yapilmis ilk degil) kimlik almamasi gerekmez miydi? Hersey bir garip
Doktorun yanındaki sekreter tahlil sonucu gösterilecekse kimliği içeri alıyor içeri çağırılıp konuşulduktan sonra kimliği geri alıp çıkıyorsun

Doktorun yanındaki sekreter tahlil sonucu gösterilecekse kimliği içeri alıyor içeri çağırılıp konuşulduktan sonra kimliği geri alıp çıkıyorsun

Bu uygulamayi bilmiyorum ama o zmaan baya bir ihmal var bu durumda.
Gecmis olsun.
Cocukta işler nasil yurur bilmiyorum ben kimlik kaybettigimde karakola gitmistim sonra oradan aldigim kagitla yeni bir kimlik almistim ama detaylari hatirlamiyorum 10 sene onceydi.

Bu uygulamayi bilmiyorum ama o zmaan baya bir ihmal var bu durumda.
Gecmis olsun.
Cocukta işler nasil yurur bilmiyorum ben kimlik kaybettigimde karakola gitmistim sonra oradan aldigim kagitla yeni bir kimlik almistim ama detaylari hatirlamiyorum 10 sene onceydi.
teşekkür ederim p tesi olmazsa gideyim ben de karakola

İnsanın aklına her türlüsü geliyor öyle demeyin ne dolandırıcılık yöntemleri duyuyoruz evet 18 yaş altı ama yine de risk
Yeni sistem nasıl bilmiyorum ama nufüs müdürlüğünden kayıp diye randevu alın. Böylece bir şey olduğu zaman ispat edersiniz.

İyi de sizden önce muayene olanlar bellidir onları arayıp sorsalardı hemen. Hata onların telafi etmeleri gerekirdi hemen
Söyledim hepsine ulaşmamız mümkün değil dediler tamam ama alan kişi attı belki cüzdanına çocuğu hasta olana kadar belki bakmayacak benim çocuğuma ani bir şey olsa ben mağdur olacağım o kadar sinirliyim ki bu en iyi ihtimal orada burada kaybolup kötü niyetli insanların eline geçer diye de korkuyorum

Bence bir kaç gün bekleyin . Herkes hata yapar. Sonuçta o insanlar bir yıldan fazla zamandır gece gündüz çalışıyor . İzin bile kullanamıyor .
Aksilikler herkesin başına gelebilir . Önemli olan sizin nasıl tepki verdiğiniz . El kadar bebenin kimliğinde doğum tarihi yazıyor değil mi ? Kimse bir şey yapamaz merak etmeyin, üstünde fotoğrafı da yok kullanamazlar. Ayrıca oraya muayeneye gelen kişilerden biri almış olabilir . Neden kötü niyetli kişilerin eline geçerse diye dert ettiniz ki ? En fazla geç farkedip , geç ulaştırırlar . Ben mesela tüm öğrencilerimin tüm kimlik ve aile bilgilerinin yazılı olduğu kağıtları dosyamda tutarım , kimseye de bir zararım dokunmadı .
Hem bizim düzenli olarak gittiğimiz hastanede kimse kimlik istemiyor. Adını söyleyince kayıtta çıkıyor .
Ben bu tür bir şeyle karşılaşınca ( çürük elmalar vardır illaki ) kurum müdürü vs ile halletmeyi uygun bulurum .
Dilekçe yazıp polise başvurun yarın içiniz rahat edecekse .
Her neyse geçmiş olsun.

Yedi aylik bebeğin üstüne de şirket açmazlar, yok ya o kadar da değil.

Dün akşam açtığım postu biliyorsunuzdur hastanede doktor bir kadına hakaret etti ben de randevumu erteledim demiştim bugün iyi güzel gittim muayene oldum 7 aylık bir kızım var ona alerji testi yaptırmıştık sonuçlar çıktı diye haber verilince onu da aldım öyle gittik.Doktora sonuç göstermek için ayrıdan sıra alınmıyor sekretere kimliği veriyorsunuz iyi güzel verdim kimliği çağıran yok bakıyorum pek hasta da yok sekreter siz sıra mı bekliyorsunuz dedi evet dedim buyurun dedi içeri girdik baktılar kimlik yok hastalardan biri kendi çocuğunun kimliği diye almıştır geri getirirler diyip numara aldılar benden haliyle kızdım bozuldum nasıl kaybolur diye numara aldılar ama giden gitti bence burada ihmal yok mu yaa çocuğumun kimliği yasa dışı işlerde kullanılmaz değil mi ? Hemen kayıp başvurunda bulunmalı mıyım yoksa beklemeli miyim ? Hiç kimlik kaybolmamıştı panik oldum kötü niyetli insanların eline geçer diye neden böyle aksilikler beni buluyor yaa
En garanti yol kayıp başvurusunda bulunup yenisini çıkarma

7 aylik cocugun ceza ehliyeti olmaz.O konuda endiseniz yersiz..
Girisi yapildiktan sonra da kimlik verilir zaten.Yani kimlik orada beklemez.Tc uzerinden giris yapildigi icin hastanin bilgileri zaten Dr'nin ekranina duser.
199'u arayip soz konusu kimligin hukumsuzlugunu (kayip bildirimi) talep edebilirsiniz.
Kimseyi de kotulemek istemem ama gittiginiz yerde bir basi bosluk,bir umursamazlik sezdim ben.

Son düzenleme:
Gaza getirmek istemem ama hastane başından savmış sizi. Ben olsam şikayet ederdim. Kimliği kaybeden onlar ama bulmak için sıfır çaba. Ani bir şey olsa çocuğunuzun kimliği yok. Boş yere de sizi ugrastiracaklar.

Olan olmuş sonuçta
Doktorun bir ihmali yok bence
Doktor kimlik takip edecek değil
Sekreter veya daha doğrusu uygulama hatası var
Bildiğim ni hastanede tahlil sonuçlarını içeri alıp oradan çağırıyorlardı

Siz de kayıp başvurusu yapar yenisini çıkarırsınız
Kimlik numaralarımız öyle çok da gizli bilgiler değildir zaten şu zamanda
İptal edilince eski kimlik sorun kalmaz

Yeni kimlik çıkarın hasta olursa doktora gidemezsiniz

Kimliği alanlar bir şey yapmazlar hatta fark etmemişlerdir bile

Ama geride kimin kimliği kaldı ise onu arasalardı

Yani sizin kız Ayşe diyelim onun kimliği yok Ayça nın kimliği masada

Seslenir Ayça yoksa sizinkini alıp giden odur

Onu arar kayıtlarda numaralar var hadi yok en kötü 118 den şansını dener

Bulursa getirirler belki de dediğiniz gibi bir daha lazım olmadan fark etmeme ihtimali yüksek

ilk defa duydum pandemiden dolayı kayıt kısmı artık ellerine bile almıyor kimliği. önceki gün sonuç göstermek için eğitim araştırma hastanesine gittim. direk tcnizi söyleyin dediler. kimlik istemediler.

Back
X