• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ikinci hastane vakası bu sefer mağdur benim

Yeni kimlik çıkarın hasta olursa doktora gidemezsiniz

Kimliği alanlar bir şey yapmazlar hatta fark etmemişlerdir bile

Ama geride kimin kimliği kaldı ise onu arasalardı

Yani sizin kız Ayşe diyelim onun kimliği yok Ayça nın kimliği masada

Seslenir Ayça yoksa sizinkini alıp giden odur

Onu arar kayıtlarda numaralar var hadi yok en kötü 118 den şansını dener

Bulursa getirirler belki de dediğiniz gibi bir daha lazım olmadan fark etmeme ihtimali yüksek
hala ses yok kayıp başvurusu yaptım kşmlik çıkarttık

Olan olmuş sonuçta
Doktorun bir ihmali yok bence
Doktor kimlik takip edecek değil
Sekreter veya daha doğrusu uygulama hatası var
Bildiğim ni hastanede tahlil sonuçlarını içeri alıp oradan çağırıyorlardı

Siz de kayıp başvurusu yapar yenisini çıkarırsınız
Kimlik numaralarımız öyle çok da gizli bilgiler değildir zaten şu zamanda
İptal edilince eski kimlik sorun kalmaz
teşekkür ederim

Gaza getirmek istemem ama hastane başından savmış sizi. Ben olsam şikayet ederdim. Kimliği kaybeden onlar ama bulmak için sıfır çaba. Ani bir şey olsa çocuğunuzun kimliği yok. Boş yere de sizi ugrastiracaklar.
dün o iş peşinde koşturdum 7 aylık bebeyle ziyan oldum ya

7 aylik cocugun ceza ehliyeti olmaz.O konuda endiseniz yersiz..
Girisi yapildiktan sonra da kimlik verilir zaten.Yani kimlik orada beklemez.Tc uzerinden giris yapildigi icin hastanin bilgileri zaten Dr'nin ekranina duser.
199'u arayip soz konusu kimligin hukumsuzlugunu (kayip bildirimi) talep edebilirsiniz.
Kimseyi de kotulemek istemem ama gittiginiz yerde bir basi bosluk,bir umursamazlik sezdim ben.
tabii ki bir sistem uygulama eksikliği var

Hastahane buyuk hata yapmis o kimlik kisisel veridir kendi hatalariyla kaybolmasina sebep olmuslar bastirin ve ulassinlar yada hemen kayip basvurusunda bulunun
Yazik ucret ugrasma birsuru is nasil bu kdr rahatlar
dün o işe koşturdum 7 aylık bebeyle ziyan oldum inan ki

Bence bir kaç gün bekleyin . Herkes hata yapar. Sonuçta o insanlar bir yıldan fazla zamandır gece gündüz çalışıyor . İzin bile kullanamıyor .
Aksilikler herkesin başına gelebilir . Önemli olan sizin nasıl tepki verdiğiniz . El kadar bebenin kimliğinde doğum tarihi yazıyor değil mi ? Kimse bir şey yapamaz merak etmeyin, üstünde fotoğrafı da yok kullanamazlar. Ayrıca oraya muayeneye gelen kişilerden biri almış olabilir . Neden kötü niyetli kişilerin eline geçerse diye dert ettiniz ki ? En fazla geç farkedip , geç ulaştırırlar . Ben mesela tüm öğrencilerimin tüm kimlik ve aile bilgilerinin yazılı olduğu kağıtları dosyamda tutarım , kimseye de bir zararım dokunmadı .
Hem bizim düzenli olarak gittiğimiz hastanede kimse kimlik istemiyor. Adını söyleyince kayıtta çıkıyor .
Ben bu tür bir şeyle karşılaşınca ( çürük elmalar vardır illaki ) kurum müdürü vs ile halletmeyi uygun bulurum .
Dilekçe yazıp polise başvurun yarın içiniz rahat edecekse .
Her neyse geçmiş olsun.
ses çıkmadı yemi kimlik çıkarttım gelecek yakında

Back
X