• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilacı kullanan var mı?

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.279
15.304
448
Arkadaşlar merhaba. Bugün psikoloğuma gittim uzun zamandır prozac kullanıyordum ancak takıntı yaptığım bazı konulardan bahsedince ilacımı değiştirdi. Lustral isimli ilacı kullanan var mı aranızda? Prospektüsü okudum ancak kullananlardan bilgi almak en doğrusudur diye düşünüyorum. Ciddi kilo problemim vardı büyük emeklerle kilo sorunumdan kurtuldum, kilo aldırması gibi bir durum yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler :26:

benım abımde tıpkı sızın gıbı bır donem prozac kullanması gerektı ama cıddı duzeyde kılo aldırdı.bu durumu dr a iletınce dr ona lustral basladı ve abım aksıne baya bır kılo verdı.

Çok sevindim, prospektüste kilo aldırabilir yazısını görünce aklım şaştı valla.. O kilo verme sürecini tekrar yaşamak istemiyorum :50:

Arkadaşlar merhaba. Bugün psikoloğuma gittim uzun zamandır prozac kullanıyordum ancak takıntı yaptığım bazı konulardan bahsedince ilacımı değiştirdi. Lustral isimli ilacı kullanan var mı aranızda? Prospektüsü okudum ancak kullananlardan bilgi almak en doğrusudur diye düşünüyorum. Ciddi kilo problemim vardı büyük emeklerle kilo sorunumdan kurtuldum, kilo aldırması gibi bir durum yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler :26:

ilaç etkiler bünyeden bünyeye değişebilir,bunları kıstas olarak alma derim,mesela cok bilinen ve baş agrısı için cok iyi gelen bir ilacı ben kullandıgımda bulantı ve kusma yapıyor ama arkadasıma iyi geliyor

Ben kullanıyorum Lustralı.
Yaklaşık 4 yıl oldu.
Kg sorunu ve uyku sorunu olmadı bende.
Ama bünyeden bünyeye değişebilir.
Geçen bir konu açmıştı bir kardeşimiz bu ilaçla ilgili ve çok uyku yaptığını yazmıştı.
Ben de hiç bu tür etkileri olmalı ve hala kullanıyorum.

Tatlım 3 gün önce başladım lustral kullanmaya. Bende çok uyku yapıyor ve aşırı derece de iştah kesiyor.

Çok hafif bir ilaç. Yada bende bir etkisi olmadı.

Kullanılan veya kullanılmak istenen ilaçlarla ilgili konular açmayınız, yorumlar yapmayınız.
İlaçlar sağlıkla ilgili olduğu için paylaşım yapmamanızı rica ediyoruz, burdan ilaç ismi duyan, okuyan insanlar bir kişiye iyi gelen ilacın kendisine de fayda edeceğini düşünüp doktora danışmadan kulaktan dolma bilgilerle ilaç tüketiyor.

Yan etkileri olur mu, olmaz mı bilmiyor, başka bir sağlık sorunu varsa o sorunu tetikler mi bilmiyor, o yüzden lütfen konu sağlık olunca biraz daha özen göstermenizi rica ediyoruz.

Back
X