Bu ilginc durumun sebebi nedir sizce?

Kiz olgun degil, cocuksu gibi gordugum kadariyla yani

Valla siz daha en başında kızın ailesi çocuğu eve çağırdı diye de olayı hemen evliliğe yormuştunuz.
Bence biraz azaltın Müge Anlı izlemeyi.

Valla siz daha en başında kızın ailesi çocuğu eve çağırdı diye de olayı hemen evliliğe yormuştunuz.
Bence biraz azaltın Müge Anlı izlemeyi.
Ama bu ettikleri laflar ne peki, hadi biz yanlis anladik diyelim ama acikca gibi soylemeye basladilar

Öz kardeş gibi misiniz bilmiyorum ama öz görümce gibi olduğunuz kesin

Ama bu ettikleri laflar ne peki, hadi biz yanlis anladik diyelim ama acikca gibi soylemeye basladilar
Tamam öyle bile olsa kuzeniniz çocuk değil sonuçta istemedikten sonra kimse onu zorla veya kandırarak nikah kıydıramaz heralde?
He yok o da evlenmek istiyosa da kararına saygı duyun onun hayatı sonuçta.
Bence siz üniversite çağındaki adama hala çocuk gibi davranıp,bu kadar üstüne düştüğünüz için oluyo ne oluyosa.
Kazık kadar adam olmuş bir salın artık.
O yüzden bu kadar saf işte kuzeniniz.

Öz kardeş gibi misiniz bilmiyorum ama öz görümce gibi olduğunuz kesin
Kendi biyolojik kardesim olmadigi icin bu kadar sahipleniyorum belki de.. Aslinda benim abim falan var ama karisik anne baba bir degil, bizim aile durumlari biraz karisik.. Boyle olunca da insan bu kadar baglaniyor belki de

Siz aralarinda ne konusuyorlar biliyor musunuz? Belki kuzeniniz kiza surekli evlilikten bahsediyor. Kizda ailesiyle bunu paylasmis olabilir. Ikisinin arasinda ne gectigini bilmeden kizin evlilik heveslisi oldugunu nasil anladiniz? Kuzeniniz her seyi size anlatmiyor olabilir hele de bu supheci tavirlarinizi fark ettiyse. Eh kendiniz anlatiyorsunuz kuzenimin dise dokunur bir ozelligi yok diye, neden bu kadar korktugunuzu da anlamadim. Kizin ailesi altin ev araba mi istiyor?

Yok oyle degil de bu kadar istekli gibi durulunca dolandirilma durumlari falan mi var diye ister istemez aklimiza geldi

Yok oyle degil de bu kadar istekli gibi durulunca dolandirilma durumlari falan mi var diye ister istemez aklimiza geldi
Benim cok yakin bir arkadasim boyle bir durum yasadi. Cocuk kiza evlenme teklifi etti hem de nasil ozenerek, surekli evlenmek istedigini soyledi vs., arkadasimda zaten iyi giden bir iliski diye durumu ailesine acti. Cocugun ailesi geldi annesi evlilik diye bir seyi hayatinda duymamis gibi adeta. Ailesinin supheci ve sorun cikaran yapisini bildigi icin cocuk oldu bittiye getirmek istemis. Simdi evliler gayette mutlular, hatta o cocuk o kizdan iyisini de bulamazdi.

Umarim hicbir sorun olmaz mutlu olurlar, kim istemez ki

Kendi biyolojik kardesim olmadigi icin bu kadar sahipleniyorum belki de.. Aslinda benim abim falan var ama karisik anne baba bir degil, bizim aile durumlari biraz karisik.. Boyle olunca da insan bu kadar baglaniyor belki de
Çocuk begenmiyorsa,gidisattan hoslanmiyorsa ayrılsın kızdan. Topuğuna sıkacak halleri yok ya.
Hem kızın ağzına düşüyor,yatağından çıkmıyor. Hem de gidip annesinin koynuna agliyor 'bana böyle böyle dediler,babasi bana alkol ikram etti, evlilik diyorlar,hüü' diye.
Ne anladım bu isten...
Senin kuzenin tam dayaklık .
Ama sen neden takıldın ki bu kadar,aylardir? Seni gram ilgilendiren bir konu değil. Akıl danışır,görüş bildirirsin. Oldu bitti
Evlense de kendi bileceği iş, boşansa da.
Kimseyi ilgilendiren bir durum değil.
Ayrıca neden dolandırıcı olsun ki? Güzelim okulda okuyan kız, evi belli yurdu belli,ailesinin evi belli, gitmiş oturmuş yatmış evde cocuk,okulunun bitmesine daha çok var...çocuğu dolandirip okula devam mı edecek? Dolandırıcılar kendileriyle hiç baği olmayan birilerini bulup yalanlarina inandirip vinlarlar. Bunlar bildiğin tertemiz , eli yüzü düzgün aile. Dolandiracak olsa altında donu olmayan üniversite öğrencisi adamı mı dolandırır? Genç,güzel,akıllı kadın. İki ortama girse mersedes sahibi abileri bulur evliliğe ikna eder.

İşte bunlar hep aşırı doz Esra Erol,Müge Anlı izlemekten.

Torarikar sen neden insanların hayatlarıyla ilişikleriyle bu kadar ilgileniyorsun?
İnsanın en yakın kardeşidir onun ilişkisi bile bu kadar meşguliyet sebebi olmamalı.
Kendinde olmayınca başkasının ilişkisine mi harcıyorsun tüm enerjini, nedir bilemedim.

Fikirlerinizi bekliyoruz hadi senin yerine ben aynı konunun şubat versiyonunu atayım.. Ocak versiyonu da var bu konunun, onu merak eden bulabilir veya nicedayi tanıyanlar anlatır Aynı kişiden 3 kere kısa aralıkta konu açıyorsan hele ikincisinde çocuk bana anlattı demişsin cidden ben hayal ürünü bir hikaye olarak anlıyorum artık ama değilse kardeş mardeş değil ex kişini hala yakın markaja alıp milletle dalga geçiyorsun..

Ya bende artık şüphelenmeye başladım.2 ayda bir açılıyor bu konu.Ya ortada dediğin gibi kuzen/süt kardeşi artık neyse o yok,hayal ürünü.Ya da dediğin gibi kuzen/süt kardeş diye kendiyle ilgili bir şeyler anlatıyor üstü kapalı.
Ben kendi kardeşim için bu kadar dert edinip konu açıp durmam 2 ayda bir. Var bu işte bir şey.

Kesinlikle var bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…