• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilgisiz adama daha nr kadar dayanicam bilmiyorum

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Hemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam

Hemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
İlgilenmeyi bıraktığında o seninle ilgilenecektir aslında çok basit kaçan kovalanır 🙅‍♀️

Şahsen sal ipini gitsin diyemeyecegım cok kolay olmuyor bilirim.
Ancak şu var , sizi ne kadar etkiliyor? Psıkolojınız ne aşamada, kendine güveniniz falan azalıyor mu kabul ediyor musunuz bu durumu? Bunlar cok onemli.
Yani onu degıl kendini değerlendir ,ona göre karar almanı tavsiye ederim. Malum 19 değiliz artık. O sebeple en iyi kararı siz vereceksiniz emınım

İlgilenmeyi bıraktığında o seninle ilgilenecektir aslında çok basit kaçan kovalanır 🙅‍♀️
Sevmeyen insan istediğin kadar kaç, kovalamaz. Buda bir gercek. Ben öyleyim şahsen, sevmıyorsam kacsada gitsede ne halt yerde umrumda olmuyor.
Ama genelde insanlar dediğiniz gibi aslında bunu izlemlerimle çözdüm

Sevmeyen insan istediğin kadar kaç, kovalamaz. Buda bir gercek. Ben öyleyim şahsen, sevmıyorsam kacsada gitsede ne halt yerde umrumda olmuyor.
Ama genelde insanlar dediğiniz gibi aslında bunu izlemlerimle çözdüm
sevdiğini söylüyor arkadaş o yüzden öyle söyledim zaten sevmiyorsa ne yaparsa yapsın olmaz en azından denemiş olur sevmeyen insan kılını bile kıpırdatmaz maalesef

İlgisini çektiyse siz de çekin, yapacak birşey yok maalesef.
Siz üstüne düşerseniz o daha çok kaçacaktır.

Sevgiliyken sizle ilgilenmeyen biri
Evlendiginde hic umursamaz simdi belki bırakmanız kolay olmaz ama evlilik olunca daha çok sıkıntı olabilir
Bazen bazı şeyler için gerçekten çaba göstermek boş oluyor

Buna benzer ya da bu şekilde olan ilişkilerinin hiçbirinin düzgün, tutarlı, umut vaat edici ve güzel bir şeye dönüştüğüne tanık olmadım.
Konunuzu okurken bu tanımadığım adamın tavrı benim bile enerjimi emdi.
Sizin mutluluğunuz her şeyden önemli olmalı bence.

Bir insan uzak soğuk duruyorsa yakın davranması için hiçbirşey yapamazsınız karşınızdakinin içinden gelecek kendisi yapacak ki eğer gerçekten sevseydi yapardı da demek ki o kadar da bağlı değil size. Sıkıntılaeım var deyip uzak durandan bir cacık olmaz bulunmaz hint kumaşı değil ya adam bırakamayan sizsiniz bu durumda bence sizde o aramadan aramayın mesaj atmayın bakalım ne yapacak?

Sevgi mi dileneceksin? Neyi yapamıyorsunuz? Ayrılın gitsin o zaman anlarsın bak nasıl peşinde koşuyor ve ilgileniyor.

Çok kolay olmuyor o işler?
İlgisiz bir adamla bir ömür geçirmek daha mı kolay?
Neyse böyle devam edin şmdi sıkıntılarım var diyor yarın of çok bunaltıyorsun der ayrılır zaten.
Asla değişmez.Net.

Daha şimdi ilgisizse ilerde ne olacak hiç düşündün mü? Hep sen mi bisyler olsun diye cabalayacaksin. Bir ilişkide her zaman daha fazla çabalayan alttan alan erkek olmalı ban göre. Ileride evlenseniz ve yine sorunların olsa erkek istediği gibi davranır size nasıl olsa beni bırakıp gidemez diye. Siz ona istediği gibi davranmazsa hayatında olmayacağınızi hissettirin. O çabalasin biraz bsyler in olması için. Bu isteği göremiyorsaniz ayrılın. Kesinlikle devam etmeyin

Bir de bu sıkıntılarım var sözü ne Allah aşkına sanki dünyayı bu yönetiyor da. Siz onu sıkıntılarıyla başbasa bırakın

Bir insan uzak soğuk duruyorsa yakın davranması için hiçbirşey yapamazsınız karşınızdakinin içinden gelecek kendisi yapacak ki eğer gerçekten sevseydi yapardı da demek ki o kadar da bağlı değil size. Sıkıntılaeım var deyip uzak durandan bir cacık olmaz bulunmaz hint kumaşı değil ya adam bırakamayan sizsiniz bu durumda bence sizde o aramadan aramayın mesaj atmayın bakalım ne yapacak?
Ögleden sonra 2 den beri yazmadi şunan o kadar çok msj atasım varki yoruldunmu ne yapıyosun seni çok özledim yazasım geliyor zor tutuyorum offf kendime engel olmaliyim cvblariniz icin cok tesekkur ederim fikirleriniz cok onemli benim icin

Back
X