• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilgisiz adama daha nr kadar dayanicam bilmiyorum

Hemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Konularınızı okuyorum açıkçası artık sizin bu kişiyle ilgili tavırlarını konuşmalarını anlamaya çalışmak yerine net davranıp artık bu kişiden uzak kalmalısınız

Ögleden sonra 2 den beri yazmadi şunan o kadar çok msj atasım varki yoruldunmu ne yapıyosun seni çok özledim yazasım geliyor zor tutuyorum offf kendime engel olmaliyim cvblariniz icin cok tesekkur ederim fikirleriniz cok onemli benim icin

Böyle mesaj atarak kendinizi bağlarsınız ama. Ona muhtaç değilsiniz, onun sevgisine muhtaç değilsiniz. Bazen güçlü olmak gerek. Daha önce böyle mesajlar atmış ve sürecin değişmediğini görmüşsünüzdür elbette.

Sevgi mi dileneceksin? Neyi yapamıyorsunuz? Ayrılın gitsin o zaman anlarsın bak nasıl peşinde koşuyor ve ilgileniyor.
[/QUOTE
Buna benzer ya da bu şekilde olan ilişkilerinin hiçbirinin düzgün, tutarlı, umut vaat edici ve güzel bir şeye dönüştüğüne tanık olmadım.
Konunuzu okurken bu tanımadığım adamın tavrı benim bile enerjimi emdi.
Sizin mutluluğunuz her şeyden önemli olmalı bence.
Gercekten salin ipini gitsin.
Size ilgisi olsa buraya boyle bir konu acmazdiniz.
Böyle mesaj atarak kendinizi bağlarsınız ama. Ona muhtaç değilsiniz, onun sevgisine muhtaç değilsiniz. Bazen güçlü olmak gerek. Daha önce böyle mesajlar atmış ve sürecin değişmediğini görmüşsünüzdür elbette.
😔evwt

Hemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Adamın yapısı oysa istediğin kadar uğraş değişmez heleki başak burcuysa 😂 ( umarım basak burcu değildir) gidip kendine daha ilgili naif birini bul

Adamın yapısı oysa istediğin kadar uğraş değişmez heleki başak burcuysa 😂 ( umarım basak burcu değildir) gidip kendine daha ilgili naif birini bul

Burçlara kalırsa o iş yaş.
Arkadaşım da en sadık burçlardan birine mensup sevdiceği tarafından aylarca aldatıldı.
Burçlara bakıp hiç bahane bulmamak gerek karakter bozukluklarına.:KK49:

Burçlara kalırsa o iş yaş.
Arkadaşım da en sadık burçlardan birine mensup sevdiceği tarafından aylarca aldatıldı.
Burçlara bakıp hiç bahane bulmamak gerek karakter bozukluklarına.:KK49:
Erkekler diyor ya kadınları anlamak zor diye asıl erkekleri anlamak zor vallahi 😆 alt tarafı ilgi gösterecek bir iki güzel söz soylecek nedir bu çektiğimiz.

Sıkıntısı varsa herkesin sıkıntısı var. Siz onu biraz boşlayin. Zaten evlenince de değişmeyecek en azından şimdi deneyin bakalım. Yok ben bunla yapamam derseniz bırakırsınız, yaparım derseniz devam edersiniz

Şimdiden böyleyse evlilikte düşünün bir de
Bencede salın ipini, dönerse senindir ..

Kaç kaç kaç!!! Arkana bile bakma olmuş yaşın 33!! Neyi bekliyorsun. Hiiiç sallama denyoya bak. Boş yapma diye kro bir laf var, bu tarz adamlar bomboş. Zaman kaybı.

Ayrilmak da iliskiye devam etmek de senin kararinla olacak sey. Burda ne desek boş.

Adamın değismesini bekleme. Ben şimdiye kadar değisip iliskinin ileri zamanlarinda iyi olan erkek hic gormedim. Hatta daha da kötüleşiyorlar. Adam daha sevgiliyken bile sana yeterince ilgi gostermiyo. Bir de evlensen düşün halini.. Iyi düşün kararını oyle ver.😊

Kardeşim Allah aşkına bırak şunu. Kendini yakarsın çok ciddiyim. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Sevgilim beni hiç sallamıyordu ben de bir gün canıma tak edip bıraktım bu sefer peşimden koşmaya başladı ama bende artık duygular bitmişti. Daha geçen gün bile aradı ne yüzle arıyorsa. Meşgule attım.

İlgilenmeyi bırakan sen ol? Gerçekten biraz uzak dur. Mesajlara geç cevap ver, arasın açma, 3. Arayışında aç vs vs

Back
X