- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Keşke bırakabilsem bu kadarmı acizim ben ya kendime cok kızıyorumBir de bu sıkıntılarım var sözü ne Allah aşkına sanki dünyayı bu yönetiyor da. Siz onu sıkıntılarıyla başbasa bırakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bırakabilsem bu kadarmı acizim ben ya kendime cok kızıyorumBir de bu sıkıntılarım var sözü ne Allah aşkına sanki dünyayı bu yönetiyor da. Siz onu sıkıntılarıyla başbasa bırakın
Ya işte bende kendimi oyle teselli ediyorum huyumu boyle acaba diye ben çok gosteremem sevgimi falan demişti sanırım kendimi kandırıyorumBazı adamların mizacı bu oluyor ama.
Konularınızı okuyorum açıkçası artık sizin bu kişiyle ilgili tavırlarını konuşmalarını anlamaya çalışmak yerine net davranıp artık bu kişiden uzak kalmalısınızHemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Ögleden sonra 2 den beri yazmadi şunan o kadar çok msj atasım varki yoruldunmu ne yapıyosun seni çok özledim yazasım geliyor zor tutuyorum offf kendime engel olmaliyim cvblariniz icin cok tesekkur ederim fikirleriniz cok onemli benim icin
Sevgi mi dileneceksin? Neyi yapamıyorsunuz? Ayrılın gitsin o zaman anlarsın bak nasıl peşinde koşuyor ve ilgileniyor.
[/QUOTEBuna benzer ya da bu şekilde olan ilişkilerinin hiçbirinin düzgün, tutarlı, umut vaat edici ve güzel bir şeye dönüştüğüne tanık olmadım.
Konunuzu okurken bu tanımadığım adamın tavrı benim bile enerjimi emdi.
Sizin mutluluğunuz her şeyden önemli olmalı bence.Gercekten salin ipini gitsin.
Size ilgisi olsa buraya boyle bir konu acmazdiniz.Böyle mesaj atarak kendinizi bağlarsınız ama. Ona muhtaç değilsiniz, onun sevgisine muhtaç değilsiniz. Bazen güçlü olmak gerek. Daha önce böyle mesajlar atmış ve sürecin değişmediğini görmüşsünüzdür elbette.evwt
Adamın yapısı oysa istediğin kadar uğraş değişmez heleki başak burcuysaHemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Sevildiğiniz zaman sevildiğinizi anlarsınız.Ya işte bende kendimi oyle teselli ediyorum huyumu boyle acaba diye ben çok gosteremem sevgimi falan demişti sanırım kendimi kandırıyorum
Koç maalesef koçAdamın yapısı oysa istediğin kadar uğraş değişmez heleki başak burcuysa( umarım basak burcu değildir) gidip kendine daha ilgili naif birini bul
Adamın yapısı oysa istediğin kadar uğraş değişmez heleki başak burcuysa( umarım basak burcu değildir) gidip kendine daha ilgili naif birini bul
Benim arkadaşımın eşi koç burcu valla adam şahane ya evde yemek yapar temizlik yapar karısı çok nadir yapar o işleri onu gördükçe şaşkınlık geçiriyorumKoç maalesef koç
Erkekler diyor ya kadınları anlamak zor diye asıl erkekleri anlamak zor vallahiBurçlara kalırsa o iş yaş.
Arkadaşım da en sadık burçlardan birine mensup sevdiceği tarafından aylarca aldatıldı.
Burçlara bakıp hiç bahane bulmamak gerek karakter bozukluklarına.![]()
Evet pek değişmez.Ya işte bende kendimi oyle teselli ediyorum huyumu boyle acaba diye ben çok gosteremem sevgimi falan demişti sanırım kendimi kandırıyorum
Hemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Kaç kaç kaç!!! Arkana bile bakma olmuş yaşın 33!! Neyi bekliyorsun. Hiiiç sallama denyoya bak. Boş yapma diye kro bir laf var, bu tarz adamlar bomboş. Zaman kaybı.Hemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam