- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Çok kamyon arkası yazsı olacak ama “herkes kendi yoluna deyiver. Senini gibi olan çok ama sonu iiyi olan yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenErkekler diyor ya kadınları anlamak zor diye asıl erkekleri anlamak zor vallahialt tarafı ilgi gösterecek bir iki güzel söz soylecek nedir bu çektiğimiz.
Sıkıntım var diyen adam seni kesinlikle yedekte tutuyordurHemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Kaçmak kolay olsa keşke... bazen kaçmak, bırakmak ilişkinin hangi evresinde olursan ol çok zor oluyorBöyle bir adamla ileride çok üzüleceksiniz. Şuan kaçmak daha kolay az anı az üzüntü olur. Bile bile evlendin der çıkar işin içinden
benim eşim de ruhsuzdur ama biz gençliğimizi dolu dolu yaşadık. Evliliğin ilerki döneminde böyle oldu.. zor yani sevgiliyken böyle uzaklık
İnsanlar en sevdiklerinin ölümüne bile alışıyorken aşk acısıbana o kadar ağır gelmiyor özellikle sevgililik döneminde. Zaten üzüldükçe soğuyacaksınız yıllar boşuna geçmiş olucakKaçmak kolay olsa keşke... bazen kaçmak, bırakmak ilişkinin hangi evresinde olursan ol çok zor oluyor
Canım okurken bir an aynı kişiden bahsediyorsun diye düşündümHemen ilişkimizi özetleyim size kızlar.1 yıl kadar uzaktan beğeni bakışma ve 7 aydır sevgili dönemi oldu.1 ay ayrılık sürecimiz oldu beyefendi tekrar istedi barıştık.Yaşlar ben 33 o 31...ilgisiz az arar msj atmaz şikayet edince açıklama yapmaz, sıkıntılarım var der hep onlara sığınır.Ama kıskanır hoşuna gitmeyen durumlar olunca trip atar hesap sorar.Kadınlr hisseder az da olsa bana karsi bir seyler hissediyor ama soğuk davranışları kaç kez bu yuzden ayrilik aşamasına geldim seviyorum ama yapamadim.Sabrediyorum bakalım daha yakın davranması için ne yapabilirim acaba sal ipini gitsin diyor bazıları ama bende çok kolay olmuyor bu işler.Nasıl davransam acaba nelerden hoşlandiginida çok bilmiyorum çok bahsetmez kapalı kutu gibi ne yapiyim kizlar bu soğukluga ilgisizlige nasil bir care bulacam
Ama şunu da diyBen de bunları yaşadım istemeyen adama istersen aylarca yazma değişmiyor ilgili olmuyor taktik falan işe yaramaz diye düşünüyorum kendinizi yorarsınız ancak maalesef![]()
aynen canım çok çok haklısın hiçbir şey işe yaramıyor. Ama o kadar Psikoloji bozuyor ki böyle tipler insan hep anlamaya çalışıyor gidemiyor yani. Sevgiyi bu sanmaya başladım bi şey dediğinde de liseli miyiz biz diyor falan neyse ben inşallah kurtulucam böyle bi ilişkidenBen de bunları yaşadım istemeyen adama istersen aylarca yazma değişmiyor ilgili olmuyor taktik falan işe yaramaz diye düşünüyorum kendinizi yorarsınız ancak maalesef![]()
Psikoloji kalmıyor kesinlikle valla o günleri düşündükçe yazık etmişim kendime diyorum. Erkeklerin totosunu kaldırıyoruz sadece kızlar, kendimize bunu neden yapıyoruz, öyle iyi erkek çok ki dışarıda bunlarla uğraşmaya değmez inanınAma şunu da diy
aynen canım çok çok haklısın hiçbir şey işe yaramıyor. Ama o kadar Psikoloji bozuyor ki böyle tipler insan hep anlamaya çalışıyor gidemiyor yani. Sevgiyi bu sanmaya başladım bi şey dediğinde de liseli miyiz biz diyor falan neyse ben inşallah kurtulucam böyle bi ilişkiden![]()