Bu ilişki artık yürümüyor..

ılk mesajında da saha sonraki bir mesajında da ailesi sorumsuz demişsin, neden oğullarının düğün masrafını karşılamayacaklar diye mi???
Acaba durumları varmı??? Durumları var da yapmıyorlarsa sevgilinizde aralarında bir sorun var demektir, durumları yoksa zaten bu sorumsuzluk değil olanaksızlık olur...
Bence karşı tarafı suçlarken daha dikkatli kelimeler seçin...

Sevgilin ne mezunu? Bir mesleği yok dediğine göre lise mezunudur.. Liseden 17 yaşında mezun olunuyor, bu kadar nasıl tecil ettirebildi? 4-5 sene kendine düzenli bir iş tutması lazımdı,...
Kend yaşadığı yerde gene iş bulabilir, akraba falan yanında.. Ama ıstanbul tüketir adamı...
Bu yaşına kadar hiç iş tutmamış, lise mezzunu biri, üniv. mezunları bile işsiz dolaşırken nasıl iş bulabilir? Hadi buldu diyelim, zaten kendine ev tutması lazım, aldığı ktaya gider, evlilik için para falan biriktiremez ki...
Hadi ailesi yardım etti, düğün masraflarını karşıladı diyelim, sadece düğün masrafıyla olmuyor ki, ne yiyip ne içeceksiniz faturalar falan....

Haa bu arada sakın ama sakın kendine ait bir evin olduğunu sevgiline söyleme... Hoş sen söylemişsindir ya neyse...

Bu ilgisizlik, zaten kendisine evlilikle ilgili bir gelecek göremediği içindir...
Sen de fazla vakit kaybetmeden ayrıl, ilerde mutsuz olmak istemiyorsan....
Parayı hayatımda asla amaç olarak görmedim, ve asla onun kölesi olmam, ama hayatımızı mutlu, sağlıklı ve huzurlu geçirmek için para önemli bir araç.. Maalesef o olmadan olmuyor...

Canım az önce bu konuyla ilgili başka bir topikte yorum yapmıştım.Askerlik psikolojisi deyip uzak duran erkekler hakkında.Bana göre bahane bu.Çünkü sen ona destek oluyorsun.Hatta sorunlarını bile olumsuz yansıtmıyorsun.O zaman da sen de sağlık sorunlarım var de sonra uzaklaş.Sağlıklı görmedim bu ilişkiyi.Seni her anlamıyla hak eden biriyle ilerde iyi bir ilişkin olur inşallah.

bana kalırsa sen sevgilinden ayrı kalınca aşkın ateşi düşmeye başladığından gerçekleri görmeye başlamışsın...aslında bu sorunlar daha önce de vardı ama senin aşk ateşinin hareretinden gözün kör olmuştu...hani derler ya "aşkın gözü kördür" diye o sözün doğruluğuna çok inanırım...

erkek kadının yaşadığı şehre giderse hele hele de işsiz mesleksiz çevresiz olarak kadın o erkeği deli gibi sevse bile soğur...

madem içine sindiremediğin durumlar var daha fazla uzatmadan ayrıl...

şimdiden böyleysen senin yaşadığın şehire hiç bir işi gücü mesleği eşi dostu olmadan geldiği zaman ondan buz gibi soğuyacaksın ve o zaman ayrılman çok daha güç olacak.

inan hayat toz pembe değil, öyle gitmiyor.
hiçbirşey düşündüğün gibi hayal ettiğin gibi olmuyor.
herşey mükemmel olsada içinde kalan bir şeyler mutlaka oluyor canım.

mantıklı davrani seni mutlu edecek neyse onu yap.

canımmm benimmm:(geçmiş olsn hastalıgına üzüldüm iyisindir inş.birincisi bak 3 ayın kalmış sabret bitanem eger tamamen bitireceksen öyle ib karar alcaksan al yani döndügünde o çocuk barışacaksan hiç ayrılık düşünme çünkü 11 ay beklemişin 3 ay daha bekle dışarı çıktıgında gelir buraya ve yüz yüze napmak istediginizi knşursunuz.
bi süre sende onun gibi ol biraz geri çekil tavır degil bu ama sakın!tavır degil geri çekildengeyi kurarsın inş böyle dene bakalım üstüne düşücekmi haa yok oralı degil ozamn...
kolları sıvarsın ve başlarsın sende derdini anlatmaya

İlk mesajında da saha sonraki bir mesajında da ailesi sorumsuz demişsin, neden oğullarının düğün masrafını karşılamayacaklar diye mi???
Acaba durumları varmı??? Durumları var da yapmıyorlarsa sevgilinizde aralarında bir sorun var demektir, durumları yoksa zaten bu sorumsuzluk değil olanaksızlık olur...
Bence karşı tarafı suçlarken daha dikkatli kelimeler seçin...

Sevgilin ne mezunu? Bir mesleği yok dediğine göre lise mezunudur.. Liseden 17 yaşında mezun olunuyor, bu kadar nasıl tecil ettirebildi? 4-5 sene kendine düzenli bir iş tutması lazımdı,...
Kend yaşadığı yerde gene iş bulabilir, akraba falan yanında.. Ama İstanbul tüketir adamı...
Bu yaşına kadar hiç iş tutmamış, lise mezzunu biri, üniv. mezunları bile işsiz dolaşırken nasıl iş bulabilir? Hadi buldu diyelim, zaten kendine ev tutması lazım, aldığı ktaya gider, evlilik için para falan biriktiremez ki...
Hadi ailesi yardım etti, düğün masraflarını karşıladı diyelim, sadece düğün masrafıyla olmuyor ki, ne yiyip ne içeceksiniz faturalar falan....

Haa bu arada sakın ama sakın kendine ait bir evin olduğunu sevgiline söyleme... Hoş sen söylemişsindir ya neyse...

Bu ilgisizlik, zaten kendisine evlilikle ilgili bir gelecek göremediği içindir...
Sen de fazla vakit kaybetmeden ayrıl, ilerde mutsuz olmak istemiyorsan....
Parayı hayatımda asla amaç olarak görmedim, ve asla onun kölesi olmam, ama hayatımızı mutlu, sağlıklı ve huzurlu geçirmek için para önemli bir araç.. Maalesef o olmadan olmuyor...

ailesi bi süredir maddi sıkıntılar cekiyordu ama simdi iyilermiş.öncedende durumları iyiyken sevgilimin abileri evlendigindede hiç yardım etmemişler.o yuzden sorumsuz dedim.1.5 senedir sevgilimle birlikteyim ve sevgilim bile ailesine sorumsuz diyor.kelimelerime dikkat ederim ama yanlıs biseyde söylemedim

canımmm benimmm:(geçmiş olsn hastalıgına üzüldüm iyisindir inş.birincisi bak 3 ayın kalmış sabret bitanem eger tamamen bitireceksen öyle ib karar alcaksan al yani döndügünde o çocuk barışacaksan hiç ayrılık düşünme çünkü 11 ay beklemişin 3 ay daha bekle dışarı çıktıgında gelir buraya ve yüz yüze napmak istediginizi knşursunuz.
bi süre sende onun gibi ol biraz geri çekil tavır degil bu ama sakın!tavır degil geri çekildengeyi kurarsın inş böyle dene bakalım üstüne düşücekmi haa yok oralı degil ozamn...
kolları sıvarsın ve başlarsın sende derdini anlatmaya

canım sanki bekledikce dahada kötüye gidiyor.bugun biraz konusacagım..baktım olmuyor ayrılacagım.hep kendimi yıpratıyorum inan degmiyor kimse için

Bak canım askerlik piskoloji temeli mükemmel harika olan ilişkileri bile ne yazıkki sarsa biliyor.
Bazen bunalr ayrılıkla bile sonlanabiliyor.
Askerden gelince elbet yanına gelir. Al kaşrına konuş.
Benim şöyle şöyle endişelerim vardı de.
Ha şunuda belirteyim. Bi erkek lay lay lom la evlilik sözünü gecirmez. Bence.
Ve bir bildiği bir planı vardır belkide. Şuan askerde oldugu için sana anlatmaya bilir.
Alıp karşına endişelerini söylersen. Sana mantıgına uycak acıklama yapamazsa.
İşte o zaman yapman gereken neyse sen bunu yaparsın.
Şuanda onla paylaşmadan adım atarsan pişman olabilirsin.

Bu arada ne kadar süredir berabersiniz...

canım 1.5 senedir birlikteyiz.önceden hep konusuyorduk iş konularıyla ilgili ama simdi baska sorunlar cıkınca hiç bisey paylasamıyoruz.bugunde biraz konusmayı düsünüyorum.umursuz tavırlarına deli oluyorum yaaaa

tatm bıraz haklı gıbısın sımdı evlenmek ıcın para lazım
1 kısı en azından saglam bı ısı olmalı ya da 2 kişi calısmalı az az da olsa
ev kolay dönmuyor.

belki onun bi bildiği bi düşündüğü vardır olamaz mı? önce bi sorman gerekir bence; ama şimdi diil.. hele bi gelsin, 3 ay çok fazla bi zaman diil.. bi gelsin, al karşına hepsini açık açık söle burda bize anlattığın gibi.. bakalım ne tasarlar, ne der, bi planı var mıdır.. sonra yolunu çizersin ona göre.. böylece hem ona açıkça konuşma fırsatı vermiş olursun hem de her ne karara varacaksan aklına daha çok yatar, içinde kalmaz..
ama bu ilgisiz tavırları hoşuma gitmedi.. bunda da eski kredisini kullanıyo olsun bakalım, ona da göz yumalım bi süre için.. sen de çok üstüne gitme, çok bel bağlama ama..

arkadaslar cok tesekkür ederim destekleriniz için..2gündür nette sorun vardı giremedim siteye.3 ay bekle demissiniz haklısınızda ama ben dayanamadım daha fazla..bitti artık yürümüyor bu ilişki diye mesaj attım.önce inanamadım.ciddi oldugumu anlayamadı.ciddi oldugumu anlayıncada yalvarmaya basladı.eger beni bırakırsan yemin ediyorum canıma kıyarım dedi.bende o söze sinirlendim ve lütfen zorlastırma dedim telefonu tamamen kapattım..dün sabah evi aradı.askeriyeden 1 gün izin almıs gelmiş.bulusalım konusalım ilişkimizi kurtarmak için izin aldım geldim dedi.bulustuk.uzun uzun herseyi konustuk.ilgisiz degilim sadece dertlerimle seni sıkmamak için bi kac arkadasıma dert döküyorum dedi.sende onlarla konusunca beni yanlıs anladın dedi.bisey demedim..sonra iş meselerine geldi konu.nasıl düzen kuracaksın nasıl evlenecegiz zor dedim.sen herseyi bana bırak ve güven güvenini bosa cıkarmayacagım dedi.ocak ayına kadar herseyi yoluna sokacagım ve o zaman nisanlanacagız dedi.eger sözümde durmazsam o zaman bana istedigini yap dedi.sadece 1 sans istiyorum dedi..bende tamam dedim.bide onca saat yolu sadece bu konusma için gelmesi cabasının belirtisiydi.insallah verdigi sözlerde durur.bekleyip görecegim...

öncelikle askerlik görevini yapan bir kişinin genelilkle sağlıklı şeyler düşünebileceğini sanmıyorum..baskı stres altında..uzun uzun anlatmaya luzum yok..öncelikle gelmesini beklemenizi tavsiye ederim..

ne aile , ne meslek ..bunları bir kenara koy ve erkek ardaşının karakteri üzerinde düşün...

ailesi umursamıyor olabilir..olsun umursamasın..mesleği yok demişsin..hele bi gelsin askerden..azimli bi insan ise ekmeğini taştan çıkarır..

bunu da çözümlemek sana düşer..ölçüp biçiceksin..yapabilirmi yapamazmı..gerekirse zaman vericeksin..

tamam bu zamanda gerçekten herşey çok zor...

parası pulu olan anlaşılması zor olan bir insanla yaşamak ; para sı pulu az olup dünya iyisi bi insanla yaşamaktan bin kat zordur..

hakkınızda hayırlısı :delphin:

Back
X