Bu ilişki bitmiş mi?

hanımlar merhaba,yardıma ihtiyacım var,evliliğimizde sorunlar var boşanalım dedik mahkemeye gittik aile mahkemesi bizi danşmana yönlendirdi.gittik peki ne oldu dersiniz danışman hanm çok güzel birisi tam eşimin ilgilendiği fiziğe sahip.benim bülbül koca kadının karşısında iki kelimeyi bir araya getiremedi eli ayağı dağıldı.danışmanı görene kadar etmediği laf kalmamıştı,gördükten sonra-10 dak konuştuk,sadece tanışma-işinin ehli olduğunu söyledi.ve daha konuşma esnasında ilk randevu ne zaman deyip program yaptı şartlarını zorlayarak.birdee benden bahsederken bu diye bahsetti-tanıştığımız günden beri böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım-eşya gibi hissettim kendimi.ne yapmalıyım

Arkadaslar evdeki wifileri mi sökseniz acaba?:)
Baktm herkes telefon sorununu yazmıs,bizim 5 gb internet var telefonlarımızda:)
Evde video falan izlemiyorz haliyle,esim zaten sosyal medya seven biri degil.
Valla biz de eve net bağlatalım diyordk:)Vazgectim suan:)
Yeni cağın sorunu ınternet gercekten.
Eline alıyorsun dünyayı unutuyorsun:(

Astoria Astoria yardımcı ol bana. Hayattan bıkmış, bitkin ve halsizim. Cocugumla bile ilgilenecek halim yok. Yemek yapmaya gücüm yok. Su doldurmuyorum artik kendime. Çocuğa su icirdigim bardağı geri mutfaga götüremiyorum. Mutfak yine daginik. Eşime konuyu açtım. Söylediği tek cumle" kafamda bircok problem var." Benimle ilgili mi, diyorum. Sen problem değilsin, futbolcular diyor. Topçular kadar değerim yok! Ben onu, yoğunluğunu anlayamıyor muyum, diyorum. Içimde hiçbir duygu yok. Kimseyle konusmak gelmiyor icimden. Ailemle en son 2 Nisanda konuşmuşum. Icimden konusmak bir seyler paylasmak gelmiyor. Koşa koşa psikiyatriye gidip cozum arayan ben, onu bile istemiyorum. Sorunlarımı çözmek istemiyorum. Annemler geldiginde cocugu da alin gidin, diyesim var. Cocugumu sevemiyorum. :KK43:(( En çok da bu üzüyor beni. Elalemin çocuklarına aksama kadar bir seyler vereyim, guler yuz gostereyim, seveyim, saka yapayim diyen ben 21 aylik cocuga tahammul edemiyorum bu ara:KK43:(( Dun poposuna vurdum. Hep sakasina yapardim, kizginlikla elimin ayari kacti sanirim 'anne popisim acıdı dedi, aglamaklı oldu.'kendime esime degil hep cocuklara üzülüyorum, kendi çocuğum dahil:KK43:(
Keşke yetemeyeceğimiz çocuğu yapmasaydık diyorum. Bakıci benden daha iyi bakıyor diye düsünüyorum. Benim derdim kimseyle değil aslında KENDIMLE. KENDIMDEN, BEBEKLIGIMDEN BERI CEVREMI MUTSUZLUGA SURUKLEYISIMDEN NEFRET EDIYORUM.

Astoria Astoria yardımcı ol bana. Hayattan bıkmış, bitkin ve halsizim. Cocugumla bile ilgilenecek halim yok. Yemek yapmaya gücüm yok. Su doldurmuyorum artik kendime. Çocuğa su icirdigim bardağı geri mutfaga götüremiyorum. Mutfak yine daginik. Eşime konuyu açtım. Söylediği tek cumle" kafamda bircok problem var." Benimle ilgili mi, diyorum. Sen problem değilsin, futbolcular diyor. Topçular kadar değerim yok! Ben onu, yoğunluğunu anlayamıyor muyum, diyorum. Içimde hiçbir duygu yok. Kimseyle konusmak gelmiyor icimden. Ailemle en son 2 Nisanda konuşmuşum. Icimden konusmak bir seyler paylasmak gelmiyor. Koşa koşa psikiyatriye gidip cozum arayan ben, onu bile istemiyorum. Sorunlarımı çözmek istemiyorum. Annemler geldiginde cocugu da alin gidin, diyesim var. Cocugumu sevemiyorum. :KK43:(( En çok da bu üzüyor beni. Elalemin çocuklarına aksama kadar bir seyler vereyim, guler yuz gostereyim, seveyim, saka yapayim diyen ben 21 aylik cocuga tahammul edemiyorum bu ara:KK43:(( Dun poposuna vurdum. Hep sakasina yapardim, kizginlikla elimin ayari kacti sanirim 'anne popisim acıdı dedi, aglamaklı oldu.'kendime esime degil hep cocuklara üzülüyorum, kendi çocuğum dahil:KK43:(
Keşke yetemeyeceğimiz çocuğu yapmasaydık diyorum. Bakıci benden daha iyi bakıyor diye düsünüyorum. Benim derdim kimseyle değil aslında KENDIMLE. KENDIMDEN, BEBEKLIGIMDEN BERI CEVREMI MUTSUZLUGA SURUKLEYISIMDEN NEFRET EDIYORUM.

Hayır, neden kendinden nefret ediyorsun? İnsanlar böyle şeyler yaşayabilirler; bunalıma girebilirler, içlerinden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir. Sen bir insansın, elbette yıprandığın, tükendiğin zamanlar olabilir. Annelik sana sonsuz sabır, sonsuz kutsallık veren bir şey değildir; hiçbir bakıcı da bir çocuğu annesinden daha iyi düşünüp sevemez (istisnaları hariç ama sen bu istisnalardan biri değilsin). Burada anlaştık mı? Kendimizden nefret etmiyoruz, kendinden nefret edersen baştan 1-0 yenik başlarsın. Sen bir insansın, zayıflıkların olabileceğini kabullenmelisin. Çocuğunu sevemediğini hissediyorsun çünkü sen daha kendini sevmiyorsun; hayattan umudunu kesmişsin. Kendini sevmeden, hayatla barışmadan başkalarıyla sevgini nasıl paylaşacaksın? Çocuğunu seviyorsun sadece göstermeye mecalin yok. Bireysel terapi al derdim, alsan daha iyi de olabilirsin ama eşinde de biraz sıkıntı var sanki; onu çözmeden senin de çok bağımsız olabileceğini sanmıyorum. Aranızdaki ilişkiyi çok anlayamadım; duygusal bağınız kopmuş mu, eski halleriniz nasıldı vs. çalışamadığım için detaylı yorum yapamayacağım bu konuda. Ama önce kendini şu durumdan çıkarman gerekiyor. Diğer meseleler bir şekilde çözülebilir, hiçbir şey yapamazsan kesip atarsın o bağ çürüdüyse. Ama kendini kurtarmadan hiçbir şeyi kurtaramazsın.

Nasil bir yardim istiyosun mesela. Hani ben hic bir problem goremiyorum evliliginizde sen sadece bunalmissin biraz rahatlaman lazim

Back
X