Bu ilişki canımdan olmama neden olacak..Allahım çıkış yolu göster

Amma abartmissin. Cehennemin dibine kadar yolu var deyip kendine gel. Bu kadar arabesk olmaya gerek yok adam in umurunda değilsin anla. Evlilik teklifi ederler ertesi gün insanı tanimazlar erkekler böyle. Yaşandı bitti de kendine gel.

Ayagini popona vura vura kac. Belli iste seni hak etmiyor senin dengin degil daha niye ugrasiyorsun. Gitsin kendi gibi gozu disarda kizlarla takilsin. Ogretmen kizsin Turkiye de ogretmen gelin ne demek haberin yok mu cnm:) öğretmen kiz bulmus adam olayim hareketlerime ceki duzen vereyim diyecegine hala kari kiz peşinde. Gozu disarda kesinlikle degismez. Sen cok daha iyi bir evlilik yapabilirsin salla gitsin bunu.
Noktasından virgülüne kadar katiliyorum :) teşekkürler

Merhaba yine ben
O kadar üzgünüm ki.. Bir ilişki ancak bu kadar güzel bitebilirdi. Öncesinde 6 ay kadar sevgili olmuştuk ayrıldık sebep hayatına yeni insanlar girmesi onlarla çok eğlenmesi onlarla beni değişmesi .
2. Kez girdi hayatıma herşey güzel olacak dedi evlilik teklifi etti. videosunu izlerken o kadar utanıyorum ki keşke hiç olmasaydı yapmasaydı. Geldi ailemle tanıştı onlar yüzünden yeri geldi ailemi kırdım . Çok üzgünüm anne :-( haklıydın. Kızını yine paramparça etti .
Yine başka insanlara kaydı yine beni yok saydı. Konuşurken o kadar ruhsuzdu ki. Bu ilişkiye 2. Kez başlarken dua ettim. Allahım 2. Yıkımı kaldıramam beni mahveder dedim. Bilakis öyle oldu . İnstagramına baktim. Açık seçik kızlar eklemiş muhtemelen konuşuyor çevresindeki arkadaşları aynı kafa çünkü. Peki biz çok güzel değil miydik herkes bize imrenerek bakıyordu . niye böyle oldu niye ? Ailemle neden tanıştı o zaman. Neden evlerine götürüp ailesiyle tanıştırdı . Kaldıramıyorum nasıl geçecek tekrar nasıl atlatacağım? Emeklerim ah emeklerim peki ya onlar .? Herşey bu kadar basitmiydi? Her yere gittik bir çok şeyi beraber yaşadık nasıl aklına gelmiyor nasıl rahatsız etmiyor. Peki ya ben nasıl toparlanacağım tekrar?!
20 yaşında tanımışsın kanmışsın gayet normal.Herkes 3 sene birlikte geçirdi diye evlenecek diye bir kural yok.
Bide surdan bak.Ya evlenseydiniz de annen haklı çıksaydı.
Dışarda çok adam var.Simdi arkadaşına seni değişen yarın kimlere değişirdi Allah bilir.Burada eşim bana değer vermiyor,arkadaşları benden daha önemli diye forum açmadığın için çok şanslısın bence.

Kesinlikle arama, adamın bir yerleri kalkmış , aynısını bende yaşadım yalan Yok , ben ilişki bağımlısı biriydim şimdi ondan ayrılmak çok iyi geldi , kendimle mutluyum ... geri dönmek istedi ama hiç çekmem

Kesinlikle arama, adamın bir yerleri kalkmış , aynısını bende yaşadım yalan Yok , ben ilişki bağımlısı biriydim şimdi ondan ayrılmak çok iyi geldi , kendimle mutluyum ... geri dönmek istedi ama hiç çekmem
Oh iyi yspmissn

20 yaşında tanımışsın kanmışsın gayet normal.Herkes 3 sene birlikte geçirdi diye evlenecek diye bir kural yok.
Bide surdan bak.Ya evlenseydiniz de annen haklı çıksaydı.
Dışarda çok adam var.Simdi arkadaşına seni değişen yarın kimlere değişirdi Allah bilir.Burada eşim bana değer vermiyor,arkadaşları benden daha önemli diye forum açmadığın için çok şanslısın bence.
Sonum hayrı alamet değildi,zaten

O da senin yaşındaysa, çok küçük bir yaş evlilik için, özellikle erkek için. Aklı beş karış havada, başka kızları ekleyip, takılma derdinde daha.

İntibah romanını okuyor gibi hissettim. Yavrum daha gençsin vira bismillah yine seversin aşık olursun kafandaki bu aşk acısı yaşamalıyım algısını değiştir yık hatta. Olabilir bir tecrübeydi de, bana çok şey öğretti bir daha şu hataları tekrarlamayıp önüme bakmalıyım de geç. Evet zor anlıyorum ama imkansız değil.

O da senin yaşındaysa, çok küçük bir yaş evlilik için, özellikle erkek için. Aklı beş karış havada, başka kızları ekleyip, takılma derdinde daha.
Evet güya evlilik düşünüyordu .Güya beni çok mutlu edecekti

İntibah romanını okuyor gibi hissettim. Yavrum daha gençsin vira bismillah yine seversin aşık olursun kafandaki bu aşk acısı yaşamalıyım algısını değiştir yık hatta. Olabilir bir tecrübeydi de, bana çok şey öğretti bir daha şu hataları tekrarlamayıp önüme bakmalıyım de geç. Evet zor anlıyorum ama imkansız değil.
Öyle

Abartma istersen
Çok acı çektiğin belli ama sana değer vermeyen biri için bu kadar ah vah etme
Kimse vazgeçilmez değil ki
Senin bu sevgine güvenip gidip gidip geliyor işte
Kabul edeceğini biliyor
Bu fırsatı verme ve üzülmeyi reddet artık

Nasıl bir insanı hayatınızın merkezine koyabiliyorsunuz? Canınıza kıyabilecek kadar !

Back
X