Bu ilişki canımdan olmama neden olacak..Allahım çıkış yolu göster

Abartma istersen
Çok acı çektiğin belli ama sana değer vermeyen biri için bu kadar ah vah etme
Kimse vazgeçilmez değil ki
Senin bu sevgine güvenip gidip gidip geliyor işte
Kabul edeceğini biliyor
Bu fırsatı verme ve üzülmeyi reddet artık
Ne hali varsa görsün

Yas 23 diye mi bu kadar yikiliyor insanlar onu anlayamiyorum. Emeklerim diye dovunuyorsunuz sanki 5 cocukla ortada kalmis gibi. Yasanmis bitmis yenisine saglik yahu. Nedir yani alt tarafi bir erkek,sanki yenisi yok

Yas 23 diye mi bu kadar yikiliyor insanlar onu anlayamiyorum. Emeklerim diye dovunuyorsunuz sanki 5 cocukla ortada kalmis gibi. Yasanmis bitmis yenisine saglik yahu. Nedir yani alt tarafi bir erkek,sanki yenisi yok
Ben 1/buçuk sene bu insanı bekledim .Ne yazık ki gonül hop şunu seveyim diyince sevmiyor ota da konuyor ... Da

Atlatacaksınız bu sadece bir süreç... herşey daha çok taze canınızın yanması çok normal... böyle bir adamla evlendiğinizde herşey çok daha kötü olurdu bu açıdan şanslısınız kendini göstermiş... umarım tez zamanda gönlünüze göre biri çıkar karşınıza...

Atlatacaksınız bu sadece bir süreç... herşey daha çok taze canınızın yanması çok normal... böyle bir adamla evlendiğinizde herşey çok daha kötü olurdu bu açıdan şanslısınız kendini göstermiş... umarım tez zamanda gönlünüze göre biri çıkar karşınıza...
İnşallah teşekkürler

Ben öğretmenim o da avm de çalışıyor . Evet haklı olabilirsiniz ama o bende ekli değil başka hesaplardan gördüm kızları eklediğini .zaten meyilli de. Bu süre zarfında napmalıyım sessiz mi kalmalıyım ben sustukça o uzaklaştı konuşmak istesem ona da izin vermiyor açmıyor dogru düzgün cevap vermiyor
Yanls anlamazsaniz bende bir avmde calistim, inanin bazi avmler bildiginiz dallas. Kim eli kimin cebinde belli bile degil bu sosyal medyadan once avm ortaminda bile baskalarina kaymis olabilir. Ha bu her avm boyledir diye bisey degil her yer farkli. Benim dustugum yer gibiyse...:bicak::olamaz:

Back
X