bu ilişki ne olcak?

Tubasevi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
42
31
8
merhaba arkadaşlar. ben daha bugün katıldım aranıza. 1 bucuk yıllık ilişkim var. çok güzel başladık ilk görüşte aşk. evlenmek için kapanmamı istedi kapandım. işi bırakmamı istedi ilk başta tamam dedim. annesi istemeye geldi ama ne onun ailesi nede benim ailem istemediler. annesiyle benim yüzümden 4 aydır küs. ben artık işi bırakamam ve açılmak istiyorum kapalılık bana göre değil. lafta kolay geliyo ama açılmaya kalktığımda hayatımı zindan etti. ayrılmaya çalışıyorum tehtidler falan. laftada kalmıyo. çok sewiyorum çok acı çekiyorum. geleceğim yok onunla. ama benim için yaptığı onca fedakarlık öyle atamıyorum.inanın aşkı yaşatan birisi. harika bi erkek. ama bana istekleri fazla geliyo artık. çok kıskanç sıkboğaz hiç bişeye izin vermiyo.hayatımın heryerinde. ayrılmam lazım sizce ne yapmalıyım? nasıl yol çizmeliyim?

Merhaba, keske evlenmeden her istedigini yapmasaydin. Kapalilik biri istiyo diye degil Allah rizasi icin ve icinden gelerek olur. Erkeklerin geneli boyle galiba yuz verdikce dahada fazla istiyolar. Ayrilmak istiyosan acikca soyle bunu ve konusmayi bitir dahada muhattap olma (hatta heryerden engelleyebilirsinde). Konustukca dahada zorlasir.

merhaba arkadaşlar. ben daha bugün katıldım aranıza. 1 bucuk yıllık ilişkim var. çok güzel başladık ilk görüşte aşk. evlenmek için kapanmamı istedi kapandım. işi bırakmamı istedi ilk başta tamam dedim. annesi istemeye geldi ama ne onun ailesi nede benim ailem istemediler. annesiyle benim yüzümden 4 aydır küs. ben artık işi bırakamam ve açılmak istiyorum kapalılık bana göre değil. lafta kolay geliyo ama açılmaya kalktığımda hayatımı zindan etti. ayrılmaya çalışıyorum tehtidler falan. laftada kalmıyo. çok sewiyorum çok acı çekiyorum. geleceğim yok onunla. ama benim için yaptığı onca fedakarlık öyle atamıyorum.inanın aşkı yaşatan birisi. harika bi erkek. ama bana istekleri fazla geliyo artık. çok kıskanç sıkboğaz hiç bişeye izin vermiyo.hayatımın heryerinde. ayrılmam lazım sizce ne yapmalıyım? nasıl yol çizmeliyim?

Aman Allah’ım ne kadar cahil. Cahil sözüm ona kendine göre dindardır, Allah için yapıyordur.:KK62::KK62:

Ay çok kızdım. Müslümanlıkta zorla kapatmak, dine zorlamak gibi şeyler yok. O kara cahilin önce bunları öğrenmesi lazım. Bu toplum bu yüzden bu hale geldi. İslam’ın imajı bunlardan dolayı zedeleniyor.

Benekli öküzün hikayesini bilir misin sen, bir araştır netten
Taviz tavizi getirir bu dünyanın en eski kanunlarından biri
Adam seni olduğun gibi kabullenemiyorsa sevmiyordur, gözlerini aç
Kapanmak, çalışmamak vs.. bunlar birer yaşam seçimi, hiç birine itirazım yok ama dayatmayla yapılırsa işkence olur, insan sürekli böyle yaşayamaz. Sürekli acı çektiğin bir ilişki de sevginin yeri yoktur. İki insan arasında sorun mutlaka olur ama bunlar tolere edilecek şeyler değil. Kestirip atacaksın ve yola devam edeceksin, kimse vazgeçilmez değildir, bu şekilde evlenme hatasına düşme sakın

''Çok kıskanç sıkboğaz hiç bişeye izin vermiyo.hayatımın heryerinde. açılmaya kalktığımda hayatımı zindan etti. harika bi erkek.''

Bacım herhalde sen bizle alay geçiyorsun? Bu kadar tutarsız olma. Allah rızası için kapanırsan kapanırsın zaten şu an kapalıysan sevaba girmiyorsun söyleyeyim, çünkü Allah senin kalbini görüyor. O yüzden elin adamı için kendini böyle durumlara sokma aç o başını kendin ol. Başını açtın diye sana bir şey yapamaz kocan değil bir şey değil.
Ayrıca dua et evlenmemişsin boşanamazdın da bu adamdan. Tehdit edip ne yapabilir Allah aşkına, bu kabadayılar anca lafta kalır. Ailene falan demiyor musun bana böyle böyle diyor, e ailen de aileyse senin tehdit edilmene izin vermez.

Sevmek fedakarlık değildir yani kocan değil ailen değil ne yapmış olabilir sana Allah aşkına? Kendini görünmez bir zincirle bağlıyorsun.. İşi bırakmanı istemesindeki sebep açık değil mi? Seni eve harem kadını gibi kapatacak, ne birini gör ne dışarıyı gör ne maddi özgürlüğün olsun, sadece ona bağımlı kal. Böyle erkekler tez zamanda hakettiklerini çeksin inşallah..

Sen kendinden hep ödün vermişsin o sana ne verdi?
Ayrılmak istediğinde TEHDİTLER falan ...
Ne kadar katlanıp bu adam yüzden hayatını zindan edeceksin?

Aman Allah’ım ne kadar cahil. Cahil sözüm ona kendine göre dindardır, Allah için yapıyordur.:KK62::KK62:

Ay çok kızdım. Müslümanlıkta zorla kapatmak, dine zorlamak gibi şeyler yok. O kara cahilin önce bunları öğrenmesi lazım. Bu toplum bu yüzden bu hale geldi. İslam’ın imajı bunlardan dolayı zedeleniyor.

Olur mu karısını kapatmak bir erkek için cennet kapılarını aralayan birşey. Karısı da çalışmıyorsa direk cennete, başka birşey yapmasına gerek bile yok.

Baştan sona absürd bir konu. .Öncelikle kendi tercihlerinize saygınız olsun ki böyle durumlara düşmeyin. .Sizi ne şekilde tehdit ediyor biraz açar mısınız??

Olur mu karısını kapatmak bir erkek için cennet kapılarını aralayan birşey. Karısı da çalışmıyorsa direk cennete, başka birşey yapmasına gerek bile yok.

Kendi karısını kapatırken o açık olan başka kadınlara bakacak. Gerçi adamın suçu yok canım kadın açmasın orasını burasını.

O kadar çok erkek görüyorum ki yolda yanında kapalı karısı o başka kadınları gözleriyle yiyor.

Back
X