iyi veya kötü yorumlarınız gerçekten kendimi görmeme sebep oldu. cidden seviyorsanız gerçekten vazgeçmek kola olmuyor. geçen gün kendi ayrılmak istedi benim onu artık geri plana attığımı düşünerek. sewindim ayrılmak istemesine ama çok feci ağladı. öyle ağlıcak biriside değil görmeniz lazım. biz küçük bir yerde yaşıyoruz buralarda ikimizde tanınıyoruz işimizden dolayı ve herkes beni onla biliyo. çaresizlik çok kötü birşey. fedakarlıklar var vefa var. benim için yaptığı fedakarlıkları eşler yapmıyor inanın. ayrıntılara girip sıkmak istemiyorum sizi. burayı dışardan takip ediyordum ve sizin yorumlarınıza yardımınıza ihtiyacım var. hiç gerçekten sewildiğinize emin oldunuz mu? benim ilk işişkim sewildiğime kesin emin olduğum. amalar fakatlar var. dediğiniz gibi evlenince yapamam ben bu isteklerini. onu üzmeden en aza indirerek ayrılmak istiyorum acıları. bu şekilde ayrılmak nasıl olr bilmiyorum. bir evlilik geçti başımdan asla bnei koruyup kollamayan biriydi. umarım anlatmak istediklerimi anlıyosunuzdur. dışardan yargılamak laflar savurmak kolay. nasıl bir yol çizmeliyim yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum