bu ilişki ne olcak?

1 bucuk senede bu kadar kisitlama varsa.
Ilerisi ne olur hic dusundunmu?

iyi veya kötü yorumlarınız gerçekten kendimi görmeme sebep oldu. cidden seviyorsanız gerçekten vazgeçmek kola olmuyor. geçen gün kendi ayrılmak istedi benim onu artık geri plana attığımı düşünerek. sewindim ayrılmak istemesine ama çok feci ağladı. öyle ağlıcak biriside değil görmeniz lazım. biz küçük bir yerde yaşıyoruz buralarda ikimizde tanınıyoruz işimizden dolayı ve herkes beni onla biliyo. çaresizlik çok kötü birşey. fedakarlıklar var vefa var. benim için yaptığı fedakarlıkları eşler yapmıyor inanın. ayrıntılara girip sıkmak istemiyorum sizi. burayı dışardan takip ediyordum ve sizin yorumlarınıza yardımınıza ihtiyacım var. hiç gerçekten sewildiğinize emin oldunuz mu? benim ilk işişkim sewildiğime kesin emin olduğum. amalar fakatlar var. dediğiniz gibi evlenince yapamam ben bu isteklerini. onu üzmeden en aza indirerek ayrılmak istiyorum acıları. bu şekilde ayrılmak nasıl olr bilmiyorum. bir evlilik geçti başımdan asla bnei koruyup kollamayan biriydi. umarım anlatmak istediklerimi anlıyosunuzdur. dışardan yargılamak laflar savurmak kolay. nasıl bir yol çizmeliyim yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
Biz daha sana nasıl bir yol çizebiliriz anlamadım?
Madem sevildiğinden eminsin, fedakarlıklarını unutamıyorsun o zaman ayrılma evlen yani ne diyelim ki?
Evet ben gerçekten sevildiğime emin oldum ilk nişanlım tarafından hem de delicesine ama yeterli değil.
Ayrılmak için yol soruyorsan, isteklerinin sana fazla geldiğini ve bu ilişkiyi sürdüremeyeceğini söyle.
Değişmeye çalışmanın bir anlamı olmadığını belirt.
Acırsan üzülürsen kestirip atamazsın sen de sürünürsün.

Ay yol yakınken git koşarak uzaklaş benim erkek arkadaşımla 1 yıl 2 ay oluyo valla ben bile geç kaldım önlem almakta yeni yeni alıyorum. ama eğer benim sevgilimde yok ben böyleyim derse oldu o zaman der giderim. geçmez ömür böyle insanlarla. ama bizde de hata baştan aptallık edip he aşkım tamam aşkım dememeliydik. neyse artik geç olsun güç olmasın diyelim..

konu eski.
hortlatmayın.

merhaba arkadaşlar. ben daha bugün katıldım aranıza. 1 bucuk yıllık ilişkim var. çok güzel başladık ilk görüşte aşk. evlenmek için kapanmamı istedi kapandım. işi bırakmamı istedi ilk başta tamam dedim. annesi istemeye geldi ama ne onun ailesi nede benim ailem istemediler. annesiyle benim yüzümden 4 aydır küs. ben artık işi bırakamam ve açılmak istiyorum kapalılık bana göre değil. lafta kolay geliyo ama açılmaya kalktığımda hayatımı zindan etti. ayrılmaya çalışıyorum tehtidler falan. laftada kalmıyo. çok sewiyorum çok acı çekiyorum. geleceğim yok onunla. ama benim için yaptığı onca fedakarlık öyle atamıyorum.inanın aşkı yaşatan birisi. harika bi erkek. ama bana istekleri fazla geliyo artık. çok kıskanç sıkboğaz hiç bişeye izin vermiyo.hayatımın heryerinde. ayrılmam lazım sizce ne yapmalıyım? nasıl yol çizmeliyim?

Baştan yanlış ve taviz vererek başlamış her şey. Mutluyuz dediğiniz anlar sizin tavizleriniz sonucu olmuş.
Karşı taraf sizi istemiyorsa ve siz de buna uygun değilseniz bu işi bitireceksiniz.
Ek olarak, tesettüre Allah emretti diye girmeniz gerekirdi sevgiliniz değil. Bu nokta çok mühim.

Back
X