• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişkide birşeyler eksik gibi...

romantizm yaptirilacak bisey olsa ben yaptirirdim en guzeli kabullenmek
dort yildir daha bir yas gunumde hediye almadi (ben hep alirim) hic evlilik yildonumu kutlamadik:)
ama olsun ben onu boylede seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum...

cogumuzum makul talihi canim kabullenmekten baska yapcak bise yok cünkü ne kadar debelensende yontulmuyo bunlar

tatlım.. bak.. en güzel yol ne biliyo musun.. hiç istememek.. yani bana şunu yap bana böyle davran romantik ol falan demiceksin.. benim sevgilim de tabiri caizze biraz odundur.. duygusal değildir.. duyguları alınmış gibi davranır.. çok üzülüyodum ama hiç belli etmiyodum.. ama bi sene boyunca ona hiç bu eksikliği hissettirmedim.. ondan bi beklentim olmadı.. ama 10. ayımızda beni evlerine çağırdı.. gittiğimde mumları yakmış kırmızı şarap almış bizim şarkımızı koymuş beni bekliyordu.. resmen şoka girdim ohaoldumsmile ilişkilerde zamanla çiftler birbirine benzemeye başlar.. eminim sevgilin de zamanla sana benzemeye başlicak.. senin romantik yönünden bişeler kapacak.. sen sadece dillendirme hiç.. bi istek de bulunma.. emin ol bak bi gün kendiliğinden yapacak.. yani benim sevgilim böyle bişey yaptıysa her erkek böyle romantik süprizler yapar..

herkesın yapısı cok farklı be canım..ben cok hoduktum onceden yenı yenı duzeldım:) çok tatlı dilliyim,samimiyimdir nişanlıma karşı ama romantiklikten vs pek anlamam.mesela nişanlım askere giderken bana bir kutu verdi ilk şeylerimizi koymuş ona yazdıgım kucuk bı yazı yada öylesine oyalanırken cızdıgım bı resmı onun yanına giderken aldıgım bıletlere vs herseyı saklamıs.ben 40 yıl dusunsem oyle bır sey aklıma gelmez.bana suprızler falan yapar eder,ben ona nazaran daha az sey yaparım ona..o sınırlıdır kucucuk seyde bıle parlar kızar eder ben daha sakın olurum daha altan alır daha olumluyumdur.herkes ıste cok farklı canım bılmıyorum orneklerımle demek ıstedıgımı anlatabıldım mı gece olunca kafamı toparlayıp yazmak zorlasıyor zemuszemus

evet kızlar şimdi de bana bi el atın bakalım :):):)
...................

özel günlerimizde falan hiç sürpriz falan öyle olaylara girmiyo... bunun için sitem ettim bi kaç kez,beraber olmak yetmiyo mu sana,bence en güzel şey beraber olmamız diyo...
..................
zorla yaptırmak istemiyorum,öyle bi anlamı kalmıyo... ben napiyim bu çocuğa sizce :)) nasıl romantik ve özel şeyler yapmasını sağlayabilirim ? gerçekten eksikliğini hissediyorum çünkü....

erkekler böyle şeyleri sonradan öğreniyorlar, en romantiği bile bizden bir kaç adım geridedir muhakkak...
ama sana "beraber olmamız en güzel şey" diyorsa, bu sözü bile romantik aslında..
ama sen görsel birşeyler bekliyorsun, görülecek, seni şaşırtacak, biraz hayal gücü gerektiren şeyler..ve onun buna yeteneği gerçekten olmayabilir..
ben de eşime ilk başlarda sitem ederdim ama anladım ki ne kadar az beklersek, o kadar mutlu oluruz.. zaten zamanla o da alıştı, hediye vs..
sonuçta koca adam, şunu yap bunu yap diye ilişkiyi yönetemezsin, yönetsen de mutlu olmazsın.. beklentin olduğunu bilmeli tabii ama "diğer erkeklerle kıyaslamaya başladım" falan gibi bi durum olmasın sakın...

Son düzenleme:
bunun zorlaması olmazkii...
zorla yaptırsanda anlamıı olmazz.
bekle bakimmm.belkii içinden gelir sonra

Amaan hammaddeleri odun işte, çok beklenti içinde olmamak lazım :) Ben de ona süpriz testler, mailler , oyunlar neler neler hazırlardım çıktığımız dönemde, o ise bunlara çok sevinir, sadece sevinmekle kalırdı.Bazen "ya sen de yazsana, çizsene, arada minik süprizler hediyeler, çiçekler falan alsana" derdim. O da ertesi gün çiçek ya da hediye alırdı.Sonra ben birkaç ay sonra gene söylerdim, o da gene alırdı. Bir müddet değişir diye bekledim ama sonra anladım ki yapı meselesi, genel olarak çoğunluğu bizler gibi duygusal, ince düşünceli değil canım.Düz bakıyorlar hayata, birlikteyiz ve mutluyuz başka mutluluklara ne gerek var ki diye düşünüyorlar ve kafa yormuyorlar.Bu durumda da bazen odun bazen duygusuz olarak sıfat kazanıyorlar.Ben gene de içimden geldiği gibi davranıyorum, o yapamasa da ben yazıyorum, çiziyorum ve yaratıyorum, en azından hoşuna gidiyor , onun hoşuna gitmesi de benim hoşuma gidiyor.Kafana takma bu konuyu lütfen, bir de aksini düşün, adam sabah akşam şiir yazıp, şarkı çalıp, bıy bıy serenat yapsa dibinde.Gözleri hep dolu dolu, sürekli şiirler, elde çiçekler ıyy içim de kaldırmaz bu kadar romantizmi :))))

canım içinden gelerek yapmıyorsa zaten bir önemi yok,, senin zorunla yaptığı şeyleri anlıyor insan zaten benimkide aynı yolun yolcusu :umursamaz: kafasına defalarca kaktım şimdi mi? şimdi yapıyor ama çoook yapmacık geliyor bana çünkü zorla yapıyor içinden gelerek değil :umursamaz:

benim de ham maddem odun galiba. hiç sevmem böyle şeyleri. acayip sıkılırım. aşk mesajları falan mektuplar oyyy içim daralır. herkesin yapısı farklı tabii.

benim de ham maddem odun galiba. hiç sevmem böyle şeyleri. acayip sıkılırım. aşk mesajları falan mektuplar bide aklıma bile gelmiyor kesin ben odunum....

ya herkes istiyo şöyle sevgilisinden güsel sürprizler romantik dakikalar benim sözlümde hiç atmaz öle mesajlar falan bi arada oldukmu öle güsel anlarda yaratmaz neden yapmıyosun diyincede evlenince kendi evimizde olacak hersey diyo bana göre sallıyo tabi öyle bişi olmıcak ama romantik olmasa dahi ben çok seviyorum bitanemi onun bi seni çok seviyorum demesi bile yetiyo bana

Benimkide anlamaz böle şeylerden. Bi kere yaptı zorlada olsa. Bende o zaman ne kadar çok sevindiğimi gösterdim ona. Benim mutluluğumu görüncede devamı geldi.

Evet fazla romantik erkekler beni de sıkıyor.. Bi sevgilim vardı penceremin önünde bana yazdığı şiiri okumuştu.. Allahımm bitse de gitse diye sabırsızlanmıştım.. Ne bileyim hiç erkeksi gelmemişti yaptiği..

yok ben de sevmem öyle vıcık vıcık romantizm olaylarını zaten... benim istediğim mesela bir an içinden gelsin bana sadece ''seni seviyorum'' yazıp mail yollasın... hiç beklemediğim anda görüp şaşırayım,sevineyim yani... örnek yani sadece...

yoksa öyle mum ışığında yemekler,ne bileyim şiirler falan zaten beklemiyorum... ben de çok romantik diilimdir,gülmeyi eğlenmeyi,şakalaşmayı daha çok severim... ama ben onu çok sevdiğim için böyle ufak ufak sürprizler yapmak geliyor içimden.... yapıyorum da ama onun gerçekten hiç o taraklarda bezi yok.

ona göre olayın özeti şu : birlikteyiz,mutluyuz,güzel vakit geçiriyoruz eee daha ne ?? :)))))))

erkekler bayanlar kadar ince düşünebilecek yapıda değil (genel olarak)

senin yaptığın şeylerin karşılığını ondan bekleme

ne kadar çok beklersen o kadar çok kırılırsın

3 yıldır senden öğrenmediyse, bundan sonra zor öğrenir

Zorlamayla yaptırılcak birşey değil romantizm...

Kendi haline bırak içinden gelirse o yapar zaten,sen böyle söylersen yapacağı varsa da yapmaz :delphin:

Back
X