- 17 Mart 2025
- 82
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi florencegigi
Çok teşekkür ediyorum. Bebeğimin olması en büyük avantajım. Çevremde babasız büyüyüp babasıyla büyüyenden Çok daha mutlu olan çocuklar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski eşiniz çocuğunu görmeyecek, ilgilenmeyecek bir adam mı?Çok teşekkür ediyorum. Bebeğimin olması en büyük avantajım. Çevremde babasız büyüyüp babasıyla büyüyenden Çok daha mutlu olan çocuklar var
Boşanmasın demiyorum ben kuş gibi hafif hissetmek kısmına takıldım. Sonuçta bir bebeği dünyaya getirmek onu büyütmek kolay değil. Bu sorunlar hamilelik öncesinde başlamış ama hamilelik için bir önlem alınmamış. Olayın o kısmına üzüldüm. Bundan sonrası umarım kolay olur konu sahibi içinBebek doğunca babasız kalmasın diye kendisini hamileyken döven adamla evliliğe devam etmesi daha mantıklı. Kafanız çok güzelmiş, güle güle kullanın.
Not: Boşandıktan sonra adamların babalıkları iptal edilmiyor.
Umarım bundan sonrası kolay olur sizin için. Peki maddi olarak bir geliriniz var mı? Çocuğunuz için nafaka belirlendi mi boşanma davanızda bunlar da çok önemli sizin ve çocuğunuzun geleceği içinEski eşim bi bebeğimiz olmasını istedi. Ben biraz daha vaktimiz olduğunu düşünüyordum. Ama hamile kaldığımda bile eziyet etmeye devam ettiğini görünce o zaten boşanmak istiyordu, bende tamam dedim. Elimden geleni yaptım evliliğim için, vicdanım rahat. Bu yüzden hafifledim boşanınca
Hata yapıyorsunuz. Kesinlikle nafaka almalısınız. Sonra çok pişman olursunuz.Kendim çalışıyorum. Düğün sürecinde benim ona verdiğim parayı ödeyecek sadece. Ekstra nafaka tazminat istemedim, o da vermek istemedi
Nafaka onun inisiyatifinde bir şey değil. "Seve seve" verecek nafakayı, çocuğu çeyiz olarak getirmediniz ya.O düğün sürecindeki kendi masraflarından bahsedip ona borcum olduğunu söylüyor ve nerdeyse bunun üstünde hak iddia edecek. Asla nafaka vermez
abla bos versene adama bak her firsatta dovmus kovmus yol yakinken kurtar kendini. bi sorun oldumu sizi doven insanlarla olmayin biraz asil insanlar secin bebegin ve senin adina uzuldum.O kadar çaresiz hissediyorum ki bunu bi yere yazmam lazım. 1 yıllık evli 6 aylık da hamileyim. Eşimle çok severek evlendim. Ona kendimden bile çok güvendiğim için onunla evlenmeden birlikte oldum. Eşimle tanışmadan 3 yıl önce kuzenimle bi ilişkim olmuştu. Bunu eşime açık açık anlatmaya çekindim çünkü beni yargılayacağından benden ayrılacağından korktum. Eşim bu ilişkiyi evlendikten sonra bir şekilde öğrendi. Ve bana hakaretler etti, şiddet uyguladı. Boşanmak istedi. Beni namussuzlukla ahlaksızlıkla suçladı. Bu ilişkiyi ailemin bilmesi gerektiğini söyledi ve babamı aradı. Kızınızı alın dedi. Babama geldiğinde bu ilişkiyi söyledi ve babam bunları konuşmadınız mı dedi. Eşim bu tepkiden dolayı babamın bu ilişkiyi öncesinde bildiğini ve hala onlarla görüştüğünü bildiği için babamı sucladı. Babamlarla görüşmemi istemedi. Bende eşimle olmak için kabul ettim. Ama bu süreçte ailem sürekli bizi rahatsız etti ve huzurumuzu kaçırdılar. En sonunda da Eşim dayanamadı ve ben 2 aylık hamileyken beni evden kovdu. Ve bende geçmişte yaptığım bi hata yüzünden suclanmak yerine boşanmaya karar verdim. Bu ilişkiyi başta anlatmamam hataydı biliyorum. Başka nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Çünkü eşim beni hep sadakatsizlikle suçladı ve bana bi kaç kere hamileyken şiddet uygulamaya devam etti