Ama ya öyle değilse.Ben o erkeğin yerinde olsam, ilk etapta içimde varsa bile dışa vurmazdim.
Sorunuzun bence net bir cevabı yok. Her şey sorunlar başladığında belli olur ancak. Belki de hiç sorununuz olmayacak. Belki kayinvalide adayınız kendini geliştirmiş, mesguliyetleri olan, aklı başında bir hanım. Önce onu bir tanıyın derim.
Her erkek annesine.
Her annede oğluna aşıktır.
Annesini sevmesi bahsetmesi normal hatta iyi bişey.
Hiç bahsetmeyen ilgisi olmayan erkek sevgiliyken sevgilisine evlenince de annesine düşer.
Bekarken o senin annen öyle yapma dersin evlenince o benim annem olur.
Ama muhabbette hep anne yani vb konular , sıkılıyorum ...Annesine olan bağlılığının dozunu görmek için erken bence.
Neden bir süre denemiyorsunuz?
Nasıl her konuyu anneye getirebilir ki, ben de pek bağlı olmadığımdan anlayamadım şu anAma muhabbette hep anne yani vb konular , sıkılıyorum ...
Dönüyor dolaşıyor , yine bu tür şeylere dönüyor.
Mesela .Nasıl her konuyu anneye getirebilir ki, ben de pek bağlı olmadığımdan anlayamadım şu an
Yani onunla bir şey yaşarsam ciddiyete doğru gidecek çünki açıkça bunu ima etti bana.Ilerisi icin dusunuosunuz sorun yasarim diye sanirim?ama benim fikrim egerki karsinizdaki durust efendi biriyse icinizde biraz sevgi varsa ona karsi deneyin kismet..o anne sorunu yasamayankiz yok bence cevremdekilerin hepsi ayni ya esi problemli ya anne meselesi.bu engellemesin bnce sizi.hakkinizda hayirlisi..
Aslında doğru baya süredir yalnızdım ve kendim için hep planlar yaptım.Ne bekliyordun bildiğin klasik Türk erkeği , karizma yok,konuşacak konu yok
monoton hayat artık seni bekler , bence ya sırılsıklam aşık ol yada kariyer yapmada kararlı ol , standart insanla hayal kırıklığı yaşayacaksın birde seni engelliyecek , iş konusunda sonuna kadar git sonuçta aşık değil sadece kafan karışık seni kandırmasına izln verme
Böyle düşünmene sevindimm :) Bence de sen çok sevimli birisin..Summe seninle şu saç konundan tanışıyoruz yani seni kendime yakın hissediyorum, o yüzden üzülmeni istemem :) bence hemen evlenmezsiniz zaten önceden de tanıyormuşsun nasıl bir karakteri var az çok biliyorsundur. Denemeye değer gibi, seven erkek az bulunuyor :)
Erkek hiç büyümüyor gerçektenErkekler böyle ki ana kuzusu
Ne diyeyim. Annenin muhabbetinden sıkıldım mı diyeyim ?iyi de bir adam anneyi de sevecek.
seni ihmal mı ediyor sadece annesini fazla anlatıyorsa rahatsızlığını dile getir.
ayrılmak için bahane gibi geldi bana.
uyarsan ama hala aynısını yapsa bu adam haklısın annesinin sözünden ayrılmayan bir tip diyebilirsin.
Kessinlkklee ama genelleme yapamamErkek hiç büyümüyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?