• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu İlişkiye Başlamak Konusunda Kararsızım..

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Benim çok çok uzun zamandan beri tanıdığım biri var. Yani şimdi egoistlik kendini beğenmişlik gibi almayın da ben onun ilk aşkıydım. Şimdi yeniden iletişime geçti benimle.
Ve düşüncelerini ima vs etti. Evlenmeyi planlıyor(sanırım). Onun okulu bitmiş zaten işe girmiş vs. Hayatını düzene koymak istediğinden, beni hiç unutmadığından filan bahsetti.
Kararsızım çünki acaba bdv yüzünden paranoyak mı olum bilmiyorum ama hep dilinde bir "anne" var
Böyle annesine karşı bi hayranlık mı desem , bağlılık mı desem , bilemedim.
Böyle hep " Annem şöyle dedi , annem böyle yapar , annem mükemmel bi insandır , annem beni çok sever " filan .
Herkesin annesi kendisini çok sever ama bu kadar "anne" beni korkuttu ne yalan söyleyeyim.
Anneannem derdi ki hep , bir erkek kendi ailesine ne kadar kıymet veriyorsa ilerde karısına da öyle yapar ve evet haklıydı ama arada sırada kardeşim de ne biliym babam de.
Hep annesini dinlerken sıkılıp konuşmayı kapatıyorum. Ben ne anneme ne babama bağımlı bi insan değilim. Öyle arkadaşlarımla veya sevgilimle konuşurken böyle hayran hayran bahsetmem yani. Konuşacak bir sürü konu var ...
Karşımdaki ömrümü sürdüreceğime inandığım biri olacaksa da belki bencilce gelecek biliyorum aama önce bana bağlı olsun isterim. Kendi anneme bile sabredemiyorum bazen .
Ve açıkçası ben uzun vadeli bi kariyer düşünmüştüm ama uzun süreden beri yalnızken bir anda bir ilgi gelince içim bir karıştı.
Bir akıl verin lütfen bana.
Reddetmeliyim bu iş uzamadan değil mi ? Ne diyeceğim sen çok annecisin mi diyeceğim?

Ben o erkeğin yerinde olsam, ilk etapta içimde varsa bile dışa vurmazdim.
Sorunuzun bence net bir cevabı yok. Her şey sorunlar başladığında belli olur ancak. Belki de hiç sorununuz olmayacak. Belki kayinvalide adayınız kendini geliştirmiş, mesguliyetleri olan, aklı başında bir hanım. Önce onu bir tanıyın derim.

Ben o erkeğin yerinde olsam, ilk etapta içimde varsa bile dışa vurmazdim.
Sorunuzun bence net bir cevabı yok. Her şey sorunlar başladığında belli olur ancak. Belki de hiç sorununuz olmayacak. Belki kayinvalide adayınız kendini geliştirmiş, mesguliyetleri olan, aklı başında bir hanım. Önce onu bir tanıyın derim.
Ama ya öyle değilse.
Ya arıza bir tipse. . .
Nereden bilebilirim ki.

Her erkek annesine.
Her annede oğluna aşıktır.

Annesini sevmesi bahsetmesi normal hatta iyi bişey.

Hiç bahsetmeyen ilgisi olmayan erkek sevgiliyken sevgilisine evlenince de annesine düşer.

Bekarken o senin annen öyle yapma dersin evlenince o benim annem olur.

Annesine olan bağlılığının dozunu görmek için erken bence.
Neden bir süre denemiyorsunuz?

Her erkek annesine.
Her annede oğluna aşıktır.

Annesini sevmesi bahsetmesi normal hatta iyi bişey.

Hiç bahsetmeyen ilgisi olmayan erkek sevgiliyken sevgilisine evlenince de annesine düşer.

Bekarken o senin annen öyle yapma dersin evlenince o benim annem olur.

Ya dedim ya bunu benim anneannem de söylerdi.
Ama işte paranoyak oldum sanırım.
Belki de benim kısıtlanmaya hiç gelemeyen bir yanım olduğu içindir.

Annesine olan bağlılığının dozunu görmek için erken bence.
Neden bir süre denemiyorsunuz?
Ama muhabbette hep anne yani vb konular , sıkılıyorum ...
Dönüyor dolaşıyor , yine bu tür şeylere dönüyor.

Ama muhabbette hep anne yani vb konular , sıkılıyorum ...
Dönüyor dolaşıyor , yine bu tür şeylere dönüyor.
Nasıl her konuyu anneye getirebilir ki, ben de pek bağlı olmadığımdan anlayamadım şu an:D

Ilerisi icin dusunuosunuz sorun yasarim diye sanirim?ama benim fikrim egerki karsinizdaki durust efendi biriyse icinizde biraz sevgi varsa ona karsi deneyin kismet..o anne sorunu yasamayankiz yok bence cevremdekilerin hepsi ayni ya esi problemli ya anne meselesi.bu engellemesin bnce sizi.hakkinizda hayirlisi..

Ne bekliyordun bildiğin klasik Türk erkeği , karizma yok,konuşacak konu yok
monoton hayat artık seni bekler , bence ya sırılsıklam aşık ol yada kariyer yapmada kararlı ol , standart insanla hayal kırıklığı yaşayacaksın birde seni engelliyecek , iş konusunda sonuna kadar git sonuçta aşık değil sadece kafan karışık seni kandırmasına izln verme

Summe seninle şu saç konundan tanışıyoruz yani seni kendime yakın hissediyorum, o yüzden üzülmeni istemem :) bence hemen evlenmezsiniz zaten önceden de tanıyormuşsun nasıl bir karakteri var az çok biliyorsundur. Denemeye değer gibi, seven erkek az bulunuyor :)

iyi de bir adam anneyi de sevecek.
seni ihmal mı ediyor sadece annesini fazla anlatıyorsa rahatsızlığını dile getir.
ayrılmak için bahane gibi geldi bana.
uyarsan ama hala aynısını yapsa bu adam haklısın annesinin sözünden ayrılmayan bir tip diyebilirsin.

Nasıl her konuyu anneye getirebilir ki, ben de pek bağlı olmadığımdan anlayamadım şu an:KK70:
Mesela .
Üniversiteden arkadaşı onun bulunduğu şehirde işe girmiş.
Ev tuttuk filan dedi
Dedim hayırlı olsun
Ev düzme işlerini görmeliydin Summe , annem her şeyi halletti el koydu şöyle oldu böyle oldu.
Gene laf cup anneye .

Ya da mesela bi iş yapsam yemek vs , annem şöyle yapar :D Bir yandan komik yani.

Son düzenleme:
Ilerisi icin dusunuosunuz sorun yasarim diye sanirim?ama benim fikrim egerki karsinizdaki durust efendi biriyse icinizde biraz sevgi varsa ona karsi deneyin kismet..o anne sorunu yasamayankiz yok bence cevremdekilerin hepsi ayni ya esi problemli ya anne meselesi.bu engellemesin bnce sizi.hakkinizda hayirlisi..
Yani onunla bir şey yaşarsam ciddiyete doğru gidecek çünki açıkça bunu ima etti bana.
Hadi deniym gbi bir şey nasıl olabilir , çekiniyorum. Kalp kırmak da istemyorum.

Ne bekliyordun bildiğin klasik Türk erkeği , karizma yok,konuşacak konu yok
monoton hayat artık seni bekler , bence ya sırılsıklam aşık ol yada kariyer yapmada kararlı ol , standart insanla hayal kırıklığı yaşayacaksın birde seni engelliyecek , iş konusunda sonuna kadar git sonuçta aşık değil sadece kafan karışık seni kandırmasına izln verme
Aslında doğru baya süredir yalnızdım ve kendim için hep planlar yaptım.
Ama biz dişiler işte ilgiye kapılıyoruz.
Kodlarımız böyle sanırım.

Summe seninle şu saç konundan tanışıyoruz yani seni kendime yakın hissediyorum, o yüzden üzülmeni istemem :) bence hemen evlenmezsiniz zaten önceden de tanıyormuşsun nasıl bir karakteri var az çok biliyorsundur. Denemeye değer gibi, seven erkek az bulunuyor :)
Böyle düşünmene sevindimm :) Bence de sen çok sevimli birisin..
Canım cocuğun karakteri iyi , önceden tanıyorum evet ama bu annecilik beni çok düşündürüyor....
Çünki hayatımda en sonuncudan sonra bir daha aşık olabiliceğimi düşünmüyorum zaten...
Benmle ilgilenen beni düşünen biri gibi şimdi , ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
Kız bu arada ben saçımı yaptm başardım yani KilicBaligi KilicBaligi sağolsun.
Sen ne yaptın ? :D

iyi de bir adam anneyi de sevecek.
seni ihmal mı ediyor sadece annesini fazla anlatıyorsa rahatsızlığını dile getir.
ayrılmak için bahane gibi geldi bana.
uyarsan ama hala aynısını yapsa bu adam haklısın annesinin sözünden ayrılmayan bir tip diyebilirsin.
Ne diyeyim. Annenin muhabbetinden sıkıldım mı diyeyim ? :D
Nasıl denir ki bu ?
Hayır sosyal arkadaşlarım da var muhabbet vs ederiz , dertleşiriz hiç böyle her işe annesini sokan görmedim :D

Back
X