- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 23
- 31
- Konu Sahibi Pattis salatasi
Aboo gozumde canlandi koskoca mazi. Eski sevgilimde psikolojik ilac kullaniyordu aile sorunlari vardi ofke kontrol sorunu oldugunu ogrendim. Ayni sekilde tripli iyi geceler yazsam yada 2 saat gec cevap versem krizler gecirirdi ve bunun sonucunda 1 sene sonra ne oldu biliyomusun? Sokak ortasinda bi tartisma esnasinda deli gibi cildirip bagirip cagirip elindeki posetleri yerlere calip en son bana tokat atti. Ayrildim ama bir de bana sor neler cektirdi pesimi birakmasi ic.Herkese merhabalar,
İki hafta önce internetten biriyle tanıştım, geçtiğimiz gün de ilk kez buluştuk. İkimiz de 20'li yaşların sonlarındayız, onun iyi bir işi var ve çalışkan biri. Buluşma öncesinde her gün çok yoğun bir şekilde konuştuk, sohbet ettik. Genel olarak onunla konuşmaktan çok keyif aldım ve sanırım uzun zamandır hayatımda böyle biri olmadığı için ondan çok etkilendim. Bana çok ilgi gösteriyor ve sürekli destek olmaya çalışıyor.
Böyle güzel güzel konuşurken bir gün, normal bir konuşma sırasında, "eğer böyle düşünürsen kafanı kırarım" şeklinde bir laf etti. "Böyle düşünürsen" dediği şey de şuydu, bizim konuşmaya başladığımız ilk gün başka biriyle daha konuşuyormuş ama benimle olan sohbet ilerleyince diğer kişiyle konuşmayı bırakmış. Ben de acaba başkasıyla konuşmaya devam ediyor mu diye sorgulayınca böyle dedi. Bu ifadesinden çok rahatsız olduğumu söyledim. O da, "Özür dilerim, ben asla kimseye şiddet uygulayan biri değilim, ağzımdan öyle çıktı, çok sinirlenirim anlamında söyledim" dedi. O anda konuşmayı bitirmem gerekirdi belki ama bitirmedim.
Sonra bana boyu konusunda yalan söyleyerek boyunun 178 olduğunu söyledi. Ben 153 boyundayım ve yan yana geldiğimizde benden en fazla 10 santim uzun olduğunu fark ettim, hatta bir ara ben kaldırıma çıktığımda tamamen aynı boydaydık. Sorun boyunun kısa olmasından çok bu konuda yalan söylemiş olması ama yine ona bir şey demedim.
Birlikteyken elimi tutarken veya bana herhangi bir şekilde dokunurken oldukça sertti, sürekli "canımı acıtıyorsun" diye uyarmak zorunda kaldım ama tekrar tekrar aynı şeyi yaptı. Sonra özür diledi, uyguladığı gücün farkında olmadığını ve bundan sonra dikkat edeceğini söyledi.
İşte bu buluştuğumuz günün gecesi konuşurken aramızda ufak bir gerginlik oldu. Aslında sinirlenip kötü bir şey söylemedi ama ben buluşmada yaşananların bende yarattığı soğuklukla o an daha fazla konuşmak istemedim ve "ben uyuyacağım iyi geceler" dedim, o da "tamam" dedi. Birkaç dakika sonra arayıp mesajlar atarak konuşmayı kesip uyumaya gittiğim için sinir krizi geçirdiğini söyleyerek "neredeyse hastaneye gidecektim" dedi. Tartışsak bile ben onunla konuşurken sorun yokmuş ama uyuyacağım deyip onu yalnız bıraktığım için böyle kriz geçirmiş. Benimle konuşunca sakinleştiğini söyledi, yalnız kalmak ona kriz geçirtiyormuş. Bu sinir krizi olayı olunca "bence artık görüşmeye devam etmeyelim" dedim ama o, "bunun için sebep yok, zaten olsa sana bırakmadan ben bitirirdim; benimle konuştuğun sürece böyle kriz geçirmem, sorunlarımızı çözeriz" dedi. Bir de, "eğer kriz geçirirken bana mesaj yazıp benimle ilgilenmeseydin, konuşmayı bitirecektim" dedi. Sanırım yalnız kalmaya dayanamadığı için sürekli benimle konuşuyor, konuşmak istiyor.
Bunlar yüzünden ondan soğudum. Benden hoşlandığını ve benimle devam etmek istediğini söylüyor. Ailesiyle pek çok sorunu var, zor bir çocukluk ve ergenlik geçirmiş, geçmişte intihar etmek gibi düşünceleri olmuş. Şu anda da psikiyatrik ilaç kullanıyor. Benim de ailemle sorunlarım var ve ben de bir dönem ilaç kullandım bu yüzden bunları pek dert etmedim. Ben devam etmek istemiyorum dersem yine kriz geçirir mi diye de düşünüyorum. Bu olaylar dışardan nasıl görünüyor, ben mi abartıyorum bilmiyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyor, hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
KACARAK UZAKLAS KOS ARKANA BAKMA benden soylemesi