- 2 Temmuz 2017
- 152
- 856
- 103
- Konu Sahibi thegoldblank
Bence biraz daha tanımaya çalışın. Aramıyormuş siz aradığınızda açıyor mu hemen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O aramadığı için ben de hiç aramadımBence biraz daha tanımaya çalışın. Aramıyormuş siz aradığınızda açıyor mu hemen?
Sahiplendim ne gerçekten yav. Sokaktan kedi yavrusu tutup getirir gibi.Bır bucuk ayda SANA TUTKUNUM, SENI SAHİPLENDİM gıbı cumleler benı sogutur.
Sevmem boyle agdalı arabesk ve asırı buyuk cumlelerı.
Bır sahıbe degıl sevmeye sevilmeye huzura ihtiyacın var senin.
Evet bana da tuhaf ve itici geliyor aslında, söylenmesindense gösterilmesini tercih ederimBır bucuk ayda SANA TUTKUNUM, SENI SAHİPLENDİM gıbı cumleler benı sogutur.
Sevmem boyle agdalı arabesk ve asırı buyuk cumlelerı.
Bır sahıbe degıl sevmeye sevilmeye huzura ihtiyacın var senin.
Tutkunum peki?Sahiplendim ne gerçekten yav. Sokaktan kedi yavrusu tutup getirir gibi.
Gostermıyor da, gencecıkte kızsın.Evet bana da tuhaf ve itici geliyor aslında, söylenmesindense gösterilmesini tercih ederim
Onu söyleme amacım, niyetimin ciddi olduğuydu. Sırf sevgili olmak icin baslamıyorum bir iliskiye, evliliğe gitsin istiyorum yani o kişi için söylemedim illa aslında. bu benim kendi niyetim..1.5 ay yani ortalama maksimum 50 gün. Çok riskli değil mi? Sadece evlenmek için değil herhangi bir şeye başlamak için bile riskli bence. 2 ayda (süreyi abartıyorum) ciddi adım beklese biri benden delirdi herhalde koşarak uzaklaşmalıyım derdim. Beklentiniz mantıklı değil. İlişkiler de öyle elinden tutup oraya buraya götürülmüyor bence. İki taraf da istiyorsa zaman içinde ciddiyete evriliyor. Bi tarafın zoruyla olan işlerden mutluluk çıkmıyor zaten.
Bence sizin beklentinizin kaynağı ne yazık ki ailenizi kaybetmiş olmanız. Allah rahmet eylesin anne babanıza. Bir aile kurmak istemeniz çok normal ama yolu bu değil. Acele etmeden akışına bırakın. Acele edip de zaten zor geçen hayatınıza hatalar eklemeyin.
En çok mu bilinen?en çok bilinen Siyasi partide ilçe başkanı.
Bak, güzel fikir. Bu adam ya evli, ya nişanlı,ya da herkesin bildiği bir ilişkisi var. Yoksa sahiplendiği (!), tutkun olduğu kadını milletin içine neden çıkarmasın?Onun istemediği bi mekana gitmekte ısrar et
Reddederse sende onu reddet
Seni ortamı görmesin istiyor ama sen hala bozulmuyorsun gurur yapmıyorsun o ne derse he diyorsun
Biraz çizgin olsun
"Sen kimsin de beni tanıdıkların görür diye endişeleniyorsun? Bana göre değilsin" tavrın olsun.
Bu işler böyle olmuyor benim mantığıma göre. Evleneceğim diye ilişkiye başlanmaz ki. Biriyle anlaşıyorsanız, seviyorsanız artır kriteriniz her neyse o olunca, o kişiyle evlenmek istersiniz. Bence yaklaşımınızı değiştirin evliliğe. Diğer türlü sürekli ciddi adım beklerken bulacaksınız kendinizi.Onu söyleme amacım, niyetimin ciddi olduğuydu. Sırf sevgili olmak icin baslamıyorum bir iliskiye, evliliğe gitsin istiyorum yani o kişi için söylemedim illa aslında. bu benim kendi niyetim..