Bu ilişkiyi nasıl ciddi bir boyuta taşıyabilirim?

Bır bucuk ayda SANA TUTKUNUM, SENI SAHİPLENDİM gıbı cumleler benı sogutur.
Sevmem boyle agdalı arabesk ve asırı buyuk cumlelerı.

Bır sahıbe degıl sevmeye sevilmeye huzura ihtiyacın var senin.
Sahiplendim ne gerçekten yav. Sokaktan kedi yavrusu tutup getirir gibi.

1.5 ay yani ortalama maksimum 50 gün. Çok riskli değil mi? Sadece evlenmek için değil herhangi bir şeye başlamak için bile riskli bence. 2 ayda (süreyi abartıyorum) ciddi adım beklese biri benden delirdi herhalde koşarak uzaklaşmalıyım derdim. Beklentiniz mantıklı değil. İlişkiler de öyle elinden tutup oraya buraya götürülmüyor bence. İki taraf da istiyorsa zaman içinde ciddiyete evriliyor. Bi tarafın zoruyla olan işlerden mutluluk çıkmıyor zaten.

Bence sizin beklentinizin kaynağı ne yazık ki ailenizi kaybetmiş olmanız. Allah rahmet eylesin anne babanıza. Bir aile kurmak istemeniz çok normal ama yolu bu değil. Acele etmeden akışına bırakın. Acele edip de zaten zor geçen hayatınıza hatalar eklemeyin.

Bır bucuk ayda SANA TUTKUNUM, SENI SAHİPLENDİM gıbı cumleler benı sogutur.
Sevmem boyle agdalı arabesk ve asırı buyuk cumlelerı.

Bır sahıbe degıl sevmeye sevilmeye huzura ihtiyacın var senin.
Evet bana da tuhaf ve itici geliyor aslında, söylenmesindense gösterilmesini tercih ederim

Evet bana da tuhaf ve itici geliyor aslında, söylenmesindense gösterilmesini tercih ederim
Gostermıyor da, gencecıkte kızsın.
Ne diye anlamadığın bırıne enerji harcayasın kı.
Ilıskıler insana huzur vermek mutlu etmek ıcın var.
Kafa karıştırmak ıcın degıl.
Ver yolu gıtsın.

1.5 ay yani ortalama maksimum 50 gün. Çok riskli değil mi? Sadece evlenmek için değil herhangi bir şeye başlamak için bile riskli bence. 2 ayda (süreyi abartıyorum) ciddi adım beklese biri benden delirdi herhalde koşarak uzaklaşmalıyım derdim. Beklentiniz mantıklı değil. İlişkiler de öyle elinden tutup oraya buraya götürülmüyor bence. İki taraf da istiyorsa zaman içinde ciddiyete evriliyor. Bi tarafın zoruyla olan işlerden mutluluk çıkmıyor zaten.

Bence sizin beklentinizin kaynağı ne yazık ki ailenizi kaybetmiş olmanız. Allah rahmet eylesin anne babanıza. Bir aile kurmak istemeniz çok normal ama yolu bu değil. Acele etmeden akışına bırakın. Acele edip de zaten zor geçen hayatınıza hatalar eklemeyin.
Onu söyleme amacım, niyetimin ciddi olduğuydu. Sırf sevgili olmak icin baslamıyorum bir iliskiye, evliliğe gitsin istiyorum yani o kişi için söylemedim illa aslında. bu benim kendi niyetim..

Mantık demişsiniz ama mantıklı da değilki.
Sizi o kadar sahiplendiyse(!) sürekli araması ilgi göstermesi gerekirdi.
Belki evli bile olabilir..
Güven yok bir kere, mantık nasıl olsun.
Üstelik çok yeni, bence zaman verin ya da güvenmiyorsanız vermeyin bile.
Aile özleminizi dindirebileceğiniz güzel bir yuvanız olur inşallah. Doğru kişiyle ☺️

1. Önce iş bul çalış.
2. Evlilik için acele etme.iyice tanı. Çocuk oyuncağı değil evlilik.
3. Acilen kimliğini gör, evli mi bekar mi öğren.
4. Sakın ben yanlızım, korkuyorum muhabbetlerine girme. Güçlü olmaya çalış. Daha yeni tanıdığın birine zayıflıklarindan bahsetme. Çünkü seni oradan vurabilir.

Basın sağolsun burada. Rabbim karşına iyi insanlar çıkartsin.

Onun istemediği bi mekana gitmekte ısrar et
Reddederse sende onu reddet
Seni ortamı görmesin istiyor ama sen hala bozulmuyorsun gurur yapmıyorsun o ne derse he diyorsun
Biraz çizgin olsun
"Sen kimsin de beni tanıdıkların görür diye endişeleniyorsun? Bana göre değilsin" tavrın olsun.

en çok bilinen Siyasi partide ilçe başkanı.
En çok mu bilinen? 🤦🏻‍♀️ Türkiye’deki herkes Akp ile Chp’yi aynı oranda biliyordur bence.

1,5 ayda beklentilerinizin bu yönde olması normal değil, bunu da psikolojik durumunuza bağlıyorum. Anladığım kadarıyla siz duygusal değil de daha ziyade mantıksal yaklaşıyorsunuz bu evlilik meselesine. O zaman size en mantıklı tavsiye şu olur: Biraz ilişkiniz ilerlesin, iyice tanıyın. Adam içinize sinerse ve bir de en çok oy alan partinin ilçe başkanıysa evlenin gitsin. Hem eş, hem iş.:KK51:

Onun istemediği bi mekana gitmekte ısrar et
Reddederse sende onu reddet
Seni ortamı görmesin istiyor ama sen hala bozulmuyorsun gurur yapmıyorsun o ne derse he diyorsun
Biraz çizgin olsun
"Sen kimsin de beni tanıdıkların görür diye endişeleniyorsun? Bana göre değilsin" tavrın olsun.
Bak, güzel fikir. Bu adam ya evli, ya nişanlı,ya da herkesin bildiği bir ilişkisi var. Yoksa sahiplendiği (!), tutkun olduğu kadını milletin içine neden çıkarmasın?

Onu söyleme amacım, niyetimin ciddi olduğuydu. Sırf sevgili olmak icin baslamıyorum bir iliskiye, evliliğe gitsin istiyorum yani o kişi için söylemedim illa aslında. bu benim kendi niyetim..
Bu işler böyle olmuyor benim mantığıma göre. Evleneceğim diye ilişkiye başlanmaz ki. Biriyle anlaşıyorsanız, seviyorsanız artır kriteriniz her neyse o olunca, o kişiyle evlenmek istersiniz. Bence yaklaşımınızı değiştirin evliliğe. Diğer türlü sürekli ciddi adım beklerken bulacaksınız kendinizi.

Düzgün ilişki buraya konu açtırmazdı bunu hiç düşündün mü? Ne demek koca gün aramıyor! Ama tutkun! Ama sahiplendi! Adam dengesizlikten yıkılıyor bacım boşluktan dolayı onu birşey zannediosun şu an. Ama evli nişanlı olma ihtimali var mutlaka araştırmalısın..

Back
X