Bu ilişkiyi nasıl ciddi bir boyuta taşıyabilirim?

Onu söyleme amacım, niyetimin ciddi olduğuydu. Sırf sevgili olmak icin baslamıyorum bir iliskiye, evliliğe gitsin istiyorum yani o kişi için söylemedim illa aslında. bu benim kendi niyetim..
Bu arada eski konularınıza baktım da 1 yıl önce hamilelik için konu açmışsınız. 2.evliliğiniz olacak anladığım kadarıyla. Daha iyi düşünün derim ben.

Evlilik bir amaç değil sevdiğin, hoşuna giden, mantığı sana uyan kişiyle birlikte olmak için bir araçtır bana göre. Bu adama aşık değilsiniz, siz mantıklı diyorsunuz ama mantıklıda değil sizin için. Siyasi sebeplerden ötürü mekanlardan kaçıyor mu insanlar, bence bu durumdan emin olun.

Tamamen mantık ile bakıyorum, bir de iyi bir insan içim ısınıyor.
Daha önce 4 yıl beraber olduğum insanın bana yapmadığı kalmayınca, artık hiç aşk vs. takılmıyorum o mevzulara..

Neresi mantıklı mesela? Siyasi partide ilçe başkanının işi falan garanti gözüyle mi bakıyorsunuz? Burası Türkiye 2 dk da değişir tüm işler

Merhabalar 24 yasındayım, evlilik düsüncesindeyim bunun için kendimi hazır hissediyorum.. konuya gelirsek;
1.5 aydır görüştüğüm biri var, kendisi 31 yasında. en çok bilinen Siyasi partide ilçe başkanı. aynı zamanda kendi mesleğini de icra ediyor.
Biz bir şekilde tanıstık, beni beğendi görüsmek istedi ve ilk görüştüğümüz günden beri beni çok beğendiğini, beni sanki yıllardır tanıdığını, özlediğini vs. yazdı.
Benim açımdansa çok düzgün, gerçekten iyi niyetli gibi görünen, bu adamla olur dedirten biriydi ve bu yüzden ben de elimden geldiğince ilgilendim ve samimiyetimi belli ettim.
Totalde 6-7 kez görüştük, yemek yedik. 3. görüsmeden itibaren elimi tutmaya basladı.
"Son zamanlarda ise ben sana aşık oldum, tutkunum." gibi mesajlar attı.
"Ben seni çok sahiplendim" dedi yüzüme karşı.
Beni düsündüren durumlar;
-Bazen günaydın yazıyor, bazense gün boyu hiç yazmadığı oluyor.
-Beni hiç aramıyor. Sadece mesaj atıyor. Bu tuhafıma gidiyor.
-İlk buluşmamızdan itibaren, oturacağımız mekan sakin olsun, tanıdık çıkmasın, orası olmaz şu abimiz işletiyor orayı vs. gibi söylemleri mevcut.
Siyasi bir durumda olduğu için anlayış gösteriyorum ama üzülüyorum. Ben utanılacak biri miyim?
Madem bu şekilde düşünüyor, o zaman ciddi bir
adım atsın istiyorum. Ama bu bir ilişki mi değil mi anlam veremiyorum ben bile araftayım..

Sorun şu ki benim ailem yok vefat ettiler 2 yıl önce. tek başına yaşıyorum ve kendi ailemi kurmak istiyorum hayattan tek isteğim bu. Çok korkuyorum yalnız kalmaktan, psikolojik destek ve ilaç alıyorum. Her gece ağlayarak uyuyorum, bazen evde gün içinde yine ağlıyorum. Allaha sükür gecimimi saglıyorum, gecim sıkıntım yok Annemin maasını alıyorum, gecen sene üni'den mezun oldum ve şuan calısmıyorum.

Lütfen bana akıl verin, ben ilişkilerden hiç anlamıyorum nasıl davranmam gerektiğini vs. yardımcı olursanız ve fikirlerinizi beyan ederseniz çok mutlu olurum.. herkese sevgiler
Sakın cahillik edip adama aldanma. Daha 24 yaşındasın aklını başına al derim. İş bul çalış ve kendi ayaklarının üsstünde durmaya çalış. Adam evli olabilir dikkat et derim. Temiz saf birisine benziyorsun. Daha bir buçuk ay olmuş kimsenin sözüne güvenme. Kendini böyle şeyler için üzme hepsi gelip geçici aman dikkat et kimsenin lafına aldanma. Benim içime pek sinmedi :/

1 buçuk ayda birkaç kez görüştüğün bir insanla mantık evliliği yapmak istemen bile saçma. Şiddete eğilimi var mı? Bilmediğin kötü alışkanlıkları var mı? Aile yapısı nasıl? vs gibi birçok sorunun cevabını bu kadar kısa süre içerisinde bulamazsın

Merhabalar 24 yasındayım, evlilik düsüncesindeyim bunun için kendimi hazır hissediyorum.. konuya gelirsek;
1.5 aydır görüştüğüm biri var, kendisi 31 yasında. en çok bilinen Siyasi partide ilçe başkanı. aynı zamanda kendi mesleğini de icra ediyor.
Biz bir şekilde tanıstık, beni beğendi görüsmek istedi ve ilk görüştüğümüz günden beri beni çok beğendiğini, beni sanki yıllardır tanıdığını, özlediğini vs. yazdı.
Benim açımdansa çok düzgün, gerçekten iyi niyetli gibi görünen, bu adamla olur dedirten biriydi ve bu yüzden ben de elimden geldiğince ilgilendim ve samimiyetimi belli ettim.
Totalde 6-7 kez görüştük, yemek yedik. 3. görüsmeden itibaren elimi tutmaya basladı.
-İlk buluşmamızdan itibaren, oturacağımız mekan sakin olsun, tanıdık çıkmasın, orası olmaz şu abimiz işletiyor orayı vs. gibi söylemleri mevcut.
Siyasi bir durumda olduğu için anlayış gösteriyorum ama üzülüyorum. Ben utanılacak biri miyim?
adım atsın istiyorum. Ama bu bir ilişki mi değil mi anlam veremiyorum ben bile araftayım..

Sorun şu ki benim ailem yok vefat ettiler 2 yıl önce. tek başına yaşıyorum ve kendi ailemi kurmak istiyorum hayattan tek isteğim bu. Çok korkuyorum yalnız kalmaktan, psikolojik destek ve ilaç alıyorum. Her gece ağlayarak uyuyorum, bazen evde gün içinde yine ağlıyorum. Allaha sükür gecimimi saglıyorum, gecim sıkıntım yok Annemin maasını alıyorum, gecen sene üni'den mezun oldum ve şuan calısmıyorum.

Lütfen bana akıl verin, ben ilişkilerden hiç anlamıyorum nasıl davranmam gerektiğini vs. yardımcı olursanız ve fikirlerinizi beyan ederseniz çok mutlu olurum.. herkese sevgiler
Sizinki yağmurdan kaçıp doluya tutulmak olur. Yalnızlığınızdan kurtulmak istiyorsunuz ama daha yeni tanıştığınız birinin kim olduğunu, ne olduğunu, nasıl biri çıkacağını bilemezsiniz. Bu kadar kısa sürede ciddi karar alınmaz, biraz sakin ilerleyin. Yalnız kalmak istemiyorsanız akrabalarınızdan destek alın.

Neresi mantıklı mesela? Siyasi partide ilçe başkanının işi falan garanti gözüyle mi bakıyorsunuz? Burası Türkiye 2 dk da değişir tüm işler
Aynen öyle, maalesef bir milletvekilinin evinde uzun süredir kendisinden haber alınamayan bir kadın ölü bulunmuştu. Bir insanın mevkisinden onun nasıl bir insan olduğunu anlayamayız

Daha yeni tanışmışssınız siz bu adamı ne kadar iyi tanıdınız ki huyunu suyunu biliyor musunuz hayata bakışı sizinle aynı mı? Sırf yalnızlıktan korktuğunuz için evlenmeyin iyice tanıyın. Mesaj atmaması aramaması tuhaf geldi. Sizi çok beğenen size aşık olan birisi sizi merak eder arar sorar ilgilenir.Gercekten net olun sık boğaz etmeye de gerek yok tabi ama bu hareketlerinin sebebini öğrenin.

4 ay arayla açtığınız iki konuyu söylüyorum.
ilki hamile miyim diye bir konu eşiniz olduğundan bahsetmişsiniz.4 ay sonra 3 senelik bir sevgilim var bir senedir beraber yaşıyoruz demişsiniz. Hele 2017de bir konunuz var ki evli adam sevgilisi için karısını boşar mı başlıklı! Her gün yanınıza gelip gidiyormuş bilmem ne diye. Bilemedim ne diyeceğimi! Neye inanacagımıda şaşırdım!

Mantıksa çokta düşünmeye gerek yok evlenin gitsin
Bu yorumumun nesini beğenmiyorsunuz anlamadım 🤔 açıkçası 1.5 ayda avlenmeyi nasıl düşünürsün diye sordum aşk meşk umrumda değil dedi mantık evliliği istiyorum dedi konu sahibi bende mantıksa hiç düşünme evlen dedim konu sahibi razı sizi rahatsız eden ne bana acıklarmısınız bekliyorum beğenmedim atanlar :işsiz:

Siyasi partiyle ne alakası var yahu. Benimde erkek arkadaşım en çok bilinen parti olmasa da bir partide görevli. Hiç öyle o görür bu görür demedi böyle saçma şey olmaz. Bu konuda anlayışlı olmayın. Sizi üzmek istemem ama evli olabilir gibi geldi bana. Bi araştırın farkettirmeden.

Umarım çok güzel bir aile kurabilirsiniz 🌼

Siyasete karışmış biriyle evlenmeni önermem yarın ne olacağı belli değil sen çalışmıyorsan seni etkilemez belki ama ilerde çocukların olduğunda onu etkileyebilir. Böyle adamların pesine düşmeyin

Back
X